Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.664
- Πόντοι
- 1.406
Εχω αφιερωσει το σπερμα μου στη φιλοσοφιασιχαινεσαι τυπε?
Εχω αφιερωσει το σπερμα μου στη φιλοσοφιασιχαινεσαι τυπε?
![]()
![]()
και οχι μονο αυτο!!ολοι ειναι ψηλοι
![]()
και γυμνασμενοι
![]()
και με σπουδες Αμερικα κ Αγγλια
μονο εγω κ καποιοι αλλοι λιγοι ειμαστε κανονικοι απλοι ανθρωποι κ πηδαμε γυφτισσες![]()
![]()
και στον ΚωνσταντινοΕχω αφιερωσει το σπερμα μου στη φιλοσοφια![]()
![]()
Μαλλον παιρνεις φάρμακα, ή είσαι καθυστερημένος. Ή και τα 2. Πότε ακριβως έδωσες απαντηση που με έλιωσε;
Μαλακα αμορφωτε να ευχαριστεις το θεο που εχεις διάλογο μαζί μου, ουτε να μου γυαλίσεις τα παπουτσια δεν εισαι άξιος στην πραγματική ζωή. Αποτυχημένε της ζωης, δημόσιε υπάλληλε
τα στοιχεία μου είναι γνωστά στο σάιτ... τζάμπα θα πας γιατί σε μισθωτούς δεν κάνουνε ελέγχους...
ααα και κάτι ακόμη ... δεν μπορούν να κάνουν και ελεγχους σε εταιρείες που έχουν έδρα στο εξωτερικό και κάνουν δουλειές μόνο στο εξωτερικό...
τι εγινε.. σε τσιμπουκωσα καλα..κηφηνα ?? δε πειραζει......περαστικα σου !!!!τραβα για νανι τωρα και να μαθεις να ταβαζεις με αυτους που σε παιρνει !!!
δε θα παω.....τελεφουνκεν θα πεσει .......επωνυμη και ολα τα καλουδια ....βεβαια και τα παντα που εχεις αναρτησει εδω μεσα.....θες δοκιμη ??? δωσε στοιχεια κανονικα ...και ασε τα στοιχεια του ΣΑΙΤ....μηπως εχεις γραψει και τον ΑΦΜ σου εδω μεσα ???πλακα μας κανεις κωλοστρα ???
δε θα παω.....τελεφουνκεν θα πεσει .......επωνυμη και ολα τα καλουδια ....βεβαια και τα παντα που εχεις αναρτησει εδω μεσα.....θες δοκιμη ??? δωσε στοιχεια κανονικα ...και ασε τα στοιχεια του ΣΑΙΤ....μηπως εχεις γραψει και τον ΑΦΜ σου εδω μεσα ???πλακα μας κανεις κωλοστρα ???
Ρε καραγκιόζη οράματα βλέπεις απο τις σφαλιάρες που τρως; τραβα πλυνε καμμια σκαλα ρε κακομοίρη. Τελικα δε μας ειπες, δημόσιος υπάλληλος εισαι ή λουστρος;
εγω εσενα ρωτησα τι δουλεια κανεις κηφηνα.....και εσυ απαντας με ερωτηση ??? ελα κοκοκο......ντρεπεσαι να πεις τι δουλεια κανεις ρε βλημα ?? πρπει να εχει εδιαφερον φορολογικο για να μη μας λες κομπλεξικε !!!Ρε καραγκιόζη οράματα βλέπεις απο τις σφαλιάρες που τρως; τραβα πλυνε καμμια σκαλα ρε κακομοίρη. Τελικα δε μας ειπες, δημόσιος υπάλληλος εισαι ή λουστρος;
καραβανάς εν αχρηστεία δήλωσε κάποια στιγμή.. δήλωσε παραίτηση (προφανώς για να μην τον σεντράρουνε λόγω βλακείας)
ειδικα που ολοι εδω γραφουν αληθεια τυπεαμα μπει φιλε το ΣΔΟΕ εδω μεσα και παρακολουθησει συνομιλιες ...την επομενη μερα το 80% θα παρουν δρομο και θα διαγραψουν λογαριασμους!!!να εισαι σιγουρος!!
αντι να απειλεις, γιατι δε δινεις εσυ τα στοιχεια σου να δουμε που δουλευεις;
καραβανάς εν αχρηστεία δήλωσε κάποια στιγμή.. δήλωσε παραίτηση (προφανώς για να μην τον σεντράρουνε λόγω βλακείας)
δεν ξερω τι δήλωσε, απο αυτά που γραφει ειναι ενας αποτυχημένος που με το ζόρι μιλάει Ελληνικά. αποφοιτος λυκειου, το πολύ κανας επυ που τον σουταραν επειδη ειναι βλάκας. τωρα κανει το λουστρο και πλενει σκαλες.
δεν ξερω τι δήλωσε, απο αυτά που γραφει ειναι ενας αποτυχημένος που με το ζόρι μιλάει Ελληνικά. αποφοιτος λυκειου, το πολύ κανας επυ που τον σουταραν επειδη ειναι βλάκας. τωρα κανει το λουστρο και πλενει σκαλες.
αποστρατος μαλακα κηφηνα !!!!για πες μας εσυ λοιπον.....
καλά είπα εγω ότι είσαι εν αχρηστεία...
εγω εσενα ρωτησα τι δουλεια κανεις κηφηνα.....και εσυ απαντας με ερωτηση ??? ελα κοκοκο......ντρεπεσαι να πεις τι δουλεια κανεις ρε βλημα ?? πρπει να εχει εδιαφερον φορολογικο για να μη μας λες κομπλεξικε !!!