memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
δεν εχει παρακατω για σενα, κατεβαινεις εδω σε αυτη τη στασηΟμορφα. Κανενα προβλημα. Προχωράμε παρακάτω
δεν εχει παρακατω για σενα, κατεβαινεις εδω σε αυτη τη στασηΟμορφα. Κανενα προβλημα. Προχωράμε παρακάτω
Διαφωνω διοτι στο δημοσιο δεν ειναι ολοι εφοριακοι , πολεοδομοι και υπαλληλοι του ΙΚΑ και λοιπων ασφαλιστων ταμειων ....εξαλλου μην ξεχνας ,εαν ο αφοριακος εκανε σωστα την δουλεια του....θα ειχαμε αλλαξει 50 κυβερνησεις τα τελευταια 39 ετη.....αρα ο λαος ηθελε να τα παιρνει ο εφοριακος για να γλυτωνει (ο λαος)να δωσει περισσοτερους φορους στο κρατος......εσυ διαφωνεις σε αυτο που γραφω εγω ????
δεν εχει παρακατω για σενα, κατεβαινεις εδω σε αυτη τη σταση![]()
Ειμαι φανατικος πολέμιος της ανοησιας. Είναι ο μονος φανατισμος μου.Το μοναδικο σου προβλημα ειναι οτι εισαι τοσο φανατικος με το κομμα σου που δεν βλεπεις τα ποσα στραβα κανει και που εφτασε τον κοσμο.να αναγκαστει να βγαλει κυβερνηση τον συριζα για να φυγουν αυτοι.
Διαφωνω διοτι στο δημοσιο δεν ειναι ολοι εφοριακοι , πολεοδομοι και υπαλληλοι του ΙΚΑ και λοιπων ασφαλιστων ταμειων ....εξαλλου μην ξεχνας ,εαν ο αφοριακος εκανε σωστα την δουλεια του....θα ειχαμε αλλαξει 50 κυβερνησεις τα τελευταια 39 ετη.....αρα ο λαος ηθελε να τα παιρνει ο εφοριακος για να γλυτωνει (ο λαος)να δωσει περισσοτερους φορους στο κρατος......εσυ διαφωνεις σε αυτο που γραφω εγω ????
Εσυ κάνεις το κουνελι. Απαντησα παραπανω ποιος με πληρωνει.
Έχει γίνει το μυαλό σου πουρές από τα πολλά χύσια που καταπίνεις κάθε μέρω μωρή γαλάζια λινάτσα.
Επισης, εχω να ρωτησω τον συντονιστη του θρεντ (αν υπαρχει και δεν ξυνει καπου τ' αρχιδια του), εάν θα γινω warned εφόσον αρχισω να βριζω τον συγκεκριμενο με τον τροπο που με βριζει. Δεκτη και απαντηση με πμ. Η απαντηση "είναι κολλητος μας και θα βριζει εκεινος ενώ εσυ θα καθεσαι ησυχα" δεν γινεται δεκτη.
Περιμενω.
ασε ρε που δε καταλαβαινεις, πρωτα τα δαχτυλιασματα της ροουζ τωρα το πιρφορισμα με αντρικα νικς :S νταλε κουαλε το ινδαλμα σου τον ΠΠο ακολουθεις.....οπου ναναι θα ψωνιζεσαι και με πακηδες....Δεν καταλαβαινω τι λες.
τυπε σε παντρεψανε,δεν εκανες παιδια,σε πηγαν στην επαρχια και δεν πηρες και φραγκο?
σε ριξανε δικε μου :S
Ε τοτε πως υποστηριζεις ακομη νδ ρε τυπε.Αυτο και αν ειναι μεγιστη ανοησια.Ταυτιζεσαι με τον τζωνυ το εχεις παρει χαμπαρι.Ειμαι φανατικος πολέμιος της ανοησιας. Είναι ο μονος φανατισμος μου.
Ο ορισμος του υπαλληλου είναι σαφης, δεν είναι ό,τι γουστάρουμε.αυτο εγραψα και οι δυο την κανατε με ελαφρα.....εσενα σε πληρωνει και ο δημοσιος υπαλληξλος για υποθεσεις του ,αρα εισαι υπαλληλος του και σκασε λοιπον και εσυ.....συμφωνα με τον ορισμο που δεχτηκες....
βλέπεις τα πράγματα μονιδιάστατα, δείγμα οτι η επαφή σου με το δημόσιο είναι σε επιχειρησιακό επίπεδο. Δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό.
Προσπαθεις με άκομψο καιπεριορισμένης νοημοσύνης τρόπο να θεμελιώσεις το οτι η κουταλα δεν ειναι το δημόσιο αλλα ο ιδιωτικός τομέας, κατι εξαιρετικά γελοίο που μονο ερωτηματικά προκαλει. Ισως έχεις και άλλο νικ γιατι και κάποιος άλλος εξ ίσου αστείος ειχε την ίδια σπανια προσέγγιση
οσο και αν σε ζορίζει, όσο και αν διαφωνεις, ο ορισμός της κουτάλας ειναι αυτός που έγραψα. Κρατικοί υπάλληλοι ανεξαρτήτου θεσης που τα παιρνουν. Γκεγκε;
Υποστηριζω τη ΝΔ γιατι είναι η μονη επιλογή αυτή τη στιγμη.Ε τοτε πως υποστηριζεις ακομη νδ ρε τυπε.Αυτο και αν ειναι μεγιστη ανοησια.Ταυτιζεσαι με τον τζωνυ το εχεις παρει χαμπαρι.![]()
δε ξερεις που πας να μπλεξεις τυπε....κανε στην ακρη δε σε αφορα η υποθεση....για το καλο σου το λεω ;)Μηπως να κατεβεις εσυ που εισαι και βλάκας;
Ο ορισμος του υπαλληλου είναι σαφης, δεν είναι ό,τι γουστάρουμε.
δε ξερεις που πας να μπλεξεις τυπε....κανε στην ακρη δε σε αφορα η υποθεση....για το καλο σου το λεω ;)
αρα και εσυ υπαλληλος γινεσαι οταν σε πληρωνει ο πελατης και μαλιστα με μαυρα φραγκα....διπλο το κακο λοιπον !!!!και υπαλληλος ιδιωτης και φοροδιαφευγεις καργα !!!
Ο ορισμος του υπαλληλου είναι σαφης, δεν είναι ό,τι γουστάρουμε.
αρα και εσυ υπαλληλος γινεσαι οταν σε πληρωνει ο πελατης και μαλιστα με μαυρα φραγκα....διπλο το κακο λοιπον !!!!και υπαλληλος ιδιωτης και φοροδιαφευγεις καργα !!!
Βλεπω κατατοπίζεσαι σιγα σιγα.Φιλαρακο εσυ πρέπει να εισαι κανα ντελίβερυ, αυτά που γραφεις ειναι ανοησίες.