Walter White
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εκδιδεται δλδ?
Θεωρητικά όλοι εκδιδόμαστε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Διαφωνεις;
εκδιδεται δλδ?
Οι σπουδες μου, η προσωπικοτητα μου, η μορφωση μου και η εργασια μου.
εγω φταιω που ασχολουμαι με τα νεογνα του σαϊτ να τα κανω ανθρωπουςΔεν ξερω τι μου λες.
ρε ποιους εχεις πελατες ?? ασε τις παπατζες που λες εξω στα παιδακια.....απο που βρισκεις χρηματα και ζεις ?? απο το πτυχιο που εχεις κρεμασμενο στον τοιχο ?? γενναει ευρω και πας καθε πρωι και κανεις τρυγο ???
ναιΘεωρητικά όλοι εκδιδόμαστε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Διαφωνεις;
Δεν καταλαβαινω τι εννοεις, γινε πιο συγκεκριμένος.ρε ποιους εχεις πελατες ?? ασε τις παπατζες που λες εξω στα παιδακια.....απο που βρισκεις χρηματα και ζεις ?? απο το πτυχιο που εχεις κρεμασμενο στον τοιχο ?? γενναει ευρω και πας καθε πρωι και κανεις τρυγο ???
Ρε συ, μην μπαινεις στο τριπακι. Δεν υπαρχει επι της ουσιας διαφωνια. Εγω είμαι το πρόβλημα. Ο,τιδηποτε κι αν πω, πεταγονται πεντε εξι και λενε τα αντίθετα επειδή το ειπα εγω. Μην τρελαίνεσαι. Αν ελεγα το ακριβως αντιθετο, θα λεγανε το αναποδο.Σε ρώτησα κάτι. Μπορεις να απαντήσεις;
Και με την ευκαιρία, εσενα ποιος σε πληρώνει;
Σε ρώτησα κάτι. Μπορεις να απαντήσεις;
Και με την ευκαιρία, εσενα ποιος σε πληρώνει;
Πώς κάνει το κουνελι δηλαδή?εσυ διαβασε παραπανω...σου απαντησα αλλα εκανες το κουνελι !!!!
Δεν καταλαβαινω τι εννοεις, γινε πιο συγκεκριμένος.
σε εχουν στην μπουκα τυπε;Ρε συ, μην μπαινεις στο τριπακι. Δεν υπαρχει επι της ουσιας διαφωνια. Εγω είμαι το πρόβλημα. Ο,τιδηποτε κι αν πω, πεταγονται πεντε εξι και λενε τα αντίθετα επειδή το ειπα εγω. Μην τρελαίνεσαι. Αν ελεγα το ακριβως αντιθετο, θα λεγανε το αναποδο.
πολυ υποστηριξη βλεπω, πιρφοριζεις και με τα γλυκοξινα τωρα? εγινες δροσερος κυρ χασοδικη? ;)Ρε συ, μην μπαινεις στο τριπακι. Δεν υπαρχει επι της ουσιας διαφωνια. Εγω είμαι το πρόβλημα. Ο,τιδηποτε κι αν πω, πεταγονται πεντε εξι και λενε τα αντίθετα επειδή το ειπα εγω. Μην τρελαίνεσαι. Αν ελεγα το ακριβως αντιθετο, θα λεγανε το αναποδο.
Εσυ κάνεις το κουνελι. Απαντησα παραπανω ποιος με πληρωνει.συμφωνα με τον ορισμο της κουταλας που εδωσε ο αλλος και συμφωνησες εσυ...σας ρωταω και τους δυο...ΕΣΑΣ ποιος σας πληρωνει και ζειτε....και κανετε και οι ΔΥΟ τα ΚΟΥΝΕΛΙΑ....τι αλλος θελεις να καταλαβεις οτι ο ορισμος σας περι κουταλας πλησιαζει σε καταρριψη και αποφευγεται και οι δυο να απαντησετε!!!!
τυπε σε παντρεψανε,δεν εκανες παιδια,σε πηγαν στην επαρχια και δεν πηρες και φραγκο?Φράγκο.
Δεν καταλαβαινω τι λες.πολυ υποστηριξη βλεπω, πιρφοριζεις και με τα γλυκοξινα τωρα? εγινες δροσερος κυρ χασοδικη? ;)
Το μοναδικο σου προβλημα ειναι οτι εισαι τοσο φανατικος με το κομμα σου που δεν βλεπεις τα ποσα στραβα κανει και που εφτασε τον κοσμο.να αναγκαστει να βγαλει κυβερνηση τον συριζα για να φυγουν αυτοι.Ρε συ, μην μπαινεις στο τριπακι. Δεν υπαρχει επι της ουσιας διαφωνια. Εγω είμαι το πρόβλημα. Ο,τιδηποτε κι αν πω, πεταγονται πεντε εξι και λενε τα αντίθετα επειδή το ειπα εγω. Μην τρελαίνεσαι. Αν ελεγα το ακριβως αντιθετο, θα λεγανε το αναποδο.
Όλα μια ιδεα είναι τύπε.τυπε σε παντρεψανε,δεν εκανες παιδια,σε πηγαν στην επαρχια και δεν πηρες και φραγκο?
σε ριξανε δικε μου :S