Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.664
- Πόντοι
- 1.406
Τυπε μονο ενας Lakis ειχε τα guts να κανει χαρακιριτυπε υπαρχει περιπτωση για αντιποινα να υπαρξει απειλη για,δισταζω ακομα να πω και την λεξη,αυτοδιαγραφη σου? :S
Τυπε μονο ενας Lakis ειχε τα guts να κανει χαρακιριτυπε υπαρχει περιπτωση για αντιποινα να υπαρξει απειλη για,δισταζω ακομα να πω και την λεξη,αυτοδιαγραφη σου? :S
Τυπε μονο ενας Lakis ειχε τα guts να κανει χαρακιρι
Οι ελευθεροι επαγγελματιες. Η κουταλα τι σχεση εχει? Κουταλα λεμε για οσους εχουν θεση στο δημοσιο.
θα αυτοεξοριστει στο παρισι τυπε, τα ξερουνε καλα αυτα τα κολπα οι δεξιουληδες ;)τυπε υπαρχει περιπτωση για αντιποινα να υπαρξει απειλη για,δισταζω ακομα να πω και την λεξη,αυτοδιαγραφη σου? :S
Μιλησε ο αριστερος.θα αυτοεξοριστει στο παρισι τυπε, τα ξερουνε καλα αυτα τα κολπα οι δεξιουληδες ;)
οακκε ;)Μιλησε ο αριστερος.
αριστερο δεν ειναι το οακκε ρε τυπε;οακκε ;)
οακκε ;)
θα εχει και κανα ευταξια κοντα του τυπεθα αυτοεξοριστει στο παρισι τυπε, τα ξερουνε καλα αυτα τα κολπα οι δεξιουληδες ;)
κουταλα λεμε αυτους που φοροδιεφευγαν καθε μερα ολη μερα 365 μερες
η θεση στο δημοσιο με μισθο σταθερο ,αναφερεσαι για ψιλικατζηδες.........
φανταζομαι ξερεις και που ανηκε πολιτικα ο τεφτεριτζης του σαϊτ ;)οχι παπαβλημα, εισαι η αποδειξη πως οι αριστεροι γεννιουνται προδοτες και ριψασπιδες!
και αυτο το εχω καταλαβει εδω και παρα πολλα χρονια!
Κουιζ.
Ποιος το εγραψε αυτό εδώ μεσα?![]()
θα αυτοεξοριστει στο παρισι τυπε, τα ξερουνε καλα αυτα τα κολπα οι δεξιουληδες ;)
ΕτσιΔική σου ερμηνεία του ορισμού, αντίθετη στην κοινα αποδεκτή ερμηνεία. Δες παρακάτω
Κουτάλα εννούμε τη θέση στο δημόσιο, και μάλιστα θέση που επιτρέπει στον υπάλληλο να παρει αποφάσεις προς όφελος της τσέπης του, με λεφτά του κράτους. Με τον ορο φυσικά "υπάλληλος" εννοώ όλους, ανεξάρτητα υπαλληλικής ιεραρχίας απο καφετζή μέχρι τον υπουργό και δεν ξερω γω τι. Για μένα που πληρώνω όλοι υπάλληλοι μου ειναι
Συντομα ο αντωνακης θα ειναι ενας πρωην πρωθυπουργος που εκανε το καθηκον του στην πατριδα αλλα θα πρεπει να περασουν πολλα χρονια για να δικαιωθει,
Θα πηγαινει τα καλοκαιρια ασταματητες διακοπες στα νησια, θα ειναι προσκεκλημενος σε εκδηλωσεις, θα τον προτεινουν για προεδρο της δημοκρατιας αλλα δεν θα τον ενδιαφερει, θα τον φυλανε πολλοι αστυνομικοι, θα καθετε στα πισω εδρανα της βουλης αμιλητος και θα αγκαζαρει καμια πλατεια δρομο σοκακι ως πινακιδα.
Και φυςικα θα διαδιδει οτι δεν τον αφησαν να ολοκληρωσει το εργο του, και οι ελληνες θα περιμενουν να ψηφισουν την κορη/γιο του.
![]()
Σε ποια ακριβως κουταλα αναφερεσαι? Εγω ελευθερος επαγγελματιας είμαι.
Δική σου ερμηνεία του ορισμού, αντίθετη στην κοινα αποδεκτή ερμηνεία. Δες παρακάτω
Κουτάλα εννούμε τη θέση στο δημόσιο, και μάλιστα θέση που επιτρέπει στον υπάλληλο να παρει αποφάσεις προς όφελος της τσέπης του, με λεφτά του κράτους. Με τον ορο φυσικά "υπάλληλος" εννοώ όλους, ανεξάρτητα υπαλληλικής ιεραρχίας απο καφετζή μέχρι τον υπουργό και δεν ξερω γω τι. Για μένα που πληρώνω όλοι υπάλληλοι μου ειναι
απτον πεθερο τυπεπαπαλα ελ.επαγγελματιας,κλειστο επαγγελμα - συμβολαιογραφος εισαι π κληρονομησες τ γραφειο απο τον πατερουλη σου![]()
Στο ΟΑΚΚΕ πανε για τις γκομενες ολοι![]()
![]()
![]()
![]()