tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
καλα ειπα εγω οτι εσυ δε δινεις στοιχεια κωλοστρα ...να, σου εχει παει .....
ρε μαλάκα μέχρι και εκκαθαριστικό μισθοδοσίας έχω ποστάρει...
καλα ειπα εγω οτι εσυ δε δινεις στοιχεια κωλοστρα ...να, σου εχει παει .....
δεν ξερω τι δήλωσε, απο αυτά που γραφει ειναι ενας αποτυχημένος που με το ζόρι μιλάει Ελληνικά. αποφοιτος λυκειου, το πολύ κανας επυ που τον σουταραν επειδη ειναι βλάκας. τωρα κανει το λουστρο και πλενει σκαλες.
Και τι σε κανει ρε λουστρε να πιστευεις οτι μπορεις εσυ να απειλησεις εμενα; Σαλτα γαμισου ρε παρασιτο της κοινωνίας, μαλακα αποτυχημενε
ειδικα που ολοι εδω γραφουν αληθεια τυπε
αν ηταν ετσι ο τυπος ματζεστικ επρεπε να εκανε παρεα στον ακη![]()
ρε μαλάκα μέχρι και εκκαθαριστικό μισθοδοσίας έχω ποστάρει...
ρε θα μας πεις τι δουλεια κανεις εσυ αργοσχολε ???
Ρε μαν τι γαματος ειναι αυτος ο τυπος;
Το μονο που δεν εχει ρωτησει ακομα εδω μεσα ειναι σε ποια τρυπα πρεπει να βαλει το πουλι του και σε τι ρυθμο πρεπει να αναπνεεις![]()
Αργόσχολος, το βρήκες. Πρέπει να εισαι πολύ έξυπνος. Το δειχνει και η πορεία σου η επαγγελματική. Αξιος.
Δεν εχεις σπουδασει ε; Τελειωσες το λυκειο με το ζόρι και μην εχοντας επιλογές εκανες τα χαστια σου για ΕΠΥ. Ζορίστηκες, δε σου άρεσε (δε σε θελανε κιόλας) και "αποστρατεύτηκες". και τωρα τι κανεις; Αυτοεξευτελίζεσαι στο ιντερνετ λέγοντας ανοησίες, βρίζοντας ανθρώπους εμφανως ποιο έξυπνους απο εσένα και απειλωντας..
Καμμένο χαρτί εισαι ρε κακομοίρη. Σε λυπαμαι. Γιατι το πρωι θα επιστρεψεις σε αυτό που πραγματικά εισαι.
ναι..καθομαι σπιτι μου και εχω μια ευρωπουλια εξω στον κηπο μου και καθε πρωι μαζευω ευρωπουλα και πληρωνω το ιντερνετ ως αργοσχολος και αποτυχημενος ,για να σε τσιμπουκωνω μια χαρα και εσυ να μην απαντας......τελικα τι δουλεια κανεις ??για 10η φορα ............ζοριζεσαι ???![]()
δωστε κανα ραντεβου θανατου![]()
![]()
![]()
ναι..καθομαι σπιτι μου και εχω μια ευρωπουλια εξω στον κηπο μου και καθε πρωι μαζευω ευρωπουλα και πληρωνω το ιντερνετ ως αργοσχολος και αποτυχημενος ,για να σε τσιμπουκωνω μια χαρα και εσυ να μην απαντας......τελικα τι δουλεια κανεις ??για 10η φορα ............ζοριζεσαι ???![]()
εδω δεν ξερει τι δουλεια κανει το παλικαρι....τι ραντεβου θανατου να ερθει αυτος ?? θα χαθει στον δρομο ο ηλιθιος!!!
Σε συνδεω με χιουστον. Καλη συνεχεια στη μιζερη ζωη σου
Σε συνδεω με χιουστον. Καλη συνεχεια στη μιζερη ζωη σου
καλο το μπασκετ σημερα.......τρεις μπαλες του μπασκετ μπιστιξα......και οι τρεις διαφορετικς μαρκες.......τραμου-αλεξ-white horse !!!!
Αυτοί το ξέρουν ότι τους..."μπίστιξες";![]()
![]()
![]()
![]()
προφανως .....βλεπεις κανεναν τους εδω να απανταει ??? ολοι με ελαφρα....ενας ενας δρομο.....