tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
μια ζωη θα γλυφεις πουστη......εσυ θα φερεις?? τρακαδορε
αγαπητικια εισαι
ποτέ μωρή πουστρα στον αλέξη .. και να ψοφήσετε όλοι σας στα παπάρια μου...
μια ζωη θα γλυφεις πουστη......εσυ θα φερεις?? τρακαδορε
αγαπητικια εισαι
θα γλειψεις πουστη ειναι η μοιρα σουποτέ μωρή πουστρα στον αλέξη .. και να ψοφήσετε όλοι σας στα παπάρια μου...
θα γλειψεις πουστη ειναι η μοιρα σου
θα μας δωσεις????? ΑΝΤΩΝΗ ΕΣΥ?κλάψτε για κανένα επιδοματάκι αχρηστοι... κλάψτε μουνάκια... σκύψτε να πάρετε πίπα να σας δώσω επίδομα θέρμανσης...
Θα είναι μια νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση και θα πληρώσεις ότι σου ζητήσει ,διότι ευαγγελίζεσαι την νομιμότητα και τους νόμους του κράτους.και ο αλεξάκος από τα δικά μου αρχίδια θα κρέμεται (όπως ο σαμαράκος) και θα ζητάει κανένα φράγκο για να μπορέσει να πληρώσει τα μιστά...
και φυσικά επειδή το παίζει τσαμπουκάς θα πάρει τα αρχίδια μου και από μένα και από πάρα πολλούς άλλους.. και τότε να δούμε τι θα κάνει παπάρα...
στα πόδια θα πέσει και πίπες θα παίρνει μπας και φέρουμε κανένα φράγκο στην Ελλάδα...
ψοφοσκυλο τρακαδορος ειναι ρε μην τον ακους...Θα είναι μια νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση και θα πληρώσεις ότι σου ζητήσει ,διότι ευαγγελίζεσαι την νομιμότητα και τους νόμους του κράτους.
Αν δεν σου αρέσει πάρε την οικογένεια σου και τράβα στην Αγγλία να μείνετε όλοι μαζί .
Θα είναι μια νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση και θα πληρώσεις ότι σου ζητήσει ,διότι ευαγγελίζεσαι την νομιμότητα και τους νόμους του κράτους.
Θα είναι μια νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση και θα πληρώσεις ότι σου ζητήσει ,διότι ευαγγελίζεσαι την νομιμότητα και τους νόμους του κράτους.
Αν δεν σου αρέσει πάρε την οικογένεια σου και τράβα στην Αγγλία να μείνετε όλοι μαζί .
ψοφα πουστη τοτε εκτος ελλαδος και μην ασχοληθεις τι θα κανουμε ποτε ξανα....τρολακι εισαι αλλα δειχνεις ακριβως πως ΔΕΝ πρεπει να ειναι ο ελληναςήδη τα οικονομικά συμφέροντα τα έχω μεταφέρει εκτός ελλάδος παίκτη... ΟΛΑ (καταθέσεις, αλλαγές έδρας όλα) ... του χρόνου μηδενικό Ε1 και ούτε τεκμήρια ως μόνιμος κάτοικος εξωτερικού...
αντε λίγο ΕΝΦΙΑ αλλά ποιός κάθεται να ασχοληθεί με τα ψιλολοίδια...
εδω δεν θα σε θαψουμε μωρη πουστραήδη τα οικονομικά συμφέροντα τα έχω μεταφέρει εκτός ελλάδος παίκτη... ΟΛΑ (καταθέσεις, αλλαγές έδρας όλα) ... του χρόνου μηδενικό Ε1 και ούτε τεκμήρια ως μόνιμος κάτοικος εξωτερικού...
ψοφα πουστη τοτε εκτος ελλαδος και μην ασχοληθεις τι θα κανουμε ποτε ξανα....τρολακι εισαι αλλα δειχνεις ακριβως πως ΔΕΝ πρεπει να ειναι ο ελληνας
ψοφα καριολη
εδω δεν θα σε θαψουμε μωρη πουστρα
ψοφα πουστηγια την ώρα (και για κάθε ώρα από δώ και πέρα) θα ψοφάς εσύ και οι όμοιοι σου... γιατί δαγκώνατε τα χέρια που σας τάιζαν.. ψόφο βρωμόσκυλα...
ψοφα σκυφτηστα αρχίδια μου... αμα πεθάνω έχω δώσει εντολή να με αποτεφρώσουνε... ούτε αυτό μπορείτε να κάνετε άχρηστοι ...
η ελλαδα σε κανει εμετο ρε καριολη...στα αρχίδια μου... αμα πεθάνω έχω δώσει εντολή να με αποτεφρώσουνε... ούτε αυτό μπορείτε να κάνετε άχρηστοι ...
η ελλαδα σε κανει εμετο ρε καριολη...
Αυτό είναι πολύ ευχάριστο .Άντε σειρά να παίρνουν όλοι όσοι στηρίζουν την παρούσα κυβέρνηση.ήδη τα οικονομικά συμφέροντα τα έχω μεταφέρει εκτός ελλάδος παίκτη... ΟΛΑ (καταθέσεις, αλλαγές έδρας όλα) ... του χρόνου μηδενικό Ε1 και ούτε τεκμήρια ως μόνιμος κάτοικος εξωτερικού...
Αυτό είναι πολύ ευχάριστο .Άντε σειρά να παίρνουν όλοι όσοι στηρίζουν την παρούσα κυβέρνηση.
Αλλά δυστυχώς ψηφίζεις Ελλάδα .
Κοίταξε μήπως πάρετε ξένη υπηκοότητα .
Kαλα δες τι εκανε η κυβερνηση στους Ελληνες που δουλευουν στο Καταρ κ μετα θα κλαις αχχααχαχαχ. Για μαλακα εχεις τον τσιπρα? ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ και εσυ κουφαλα περισσοτεραήδη τα οικονομικά συμφέροντα τα έχω μεταφέρει εκτός ελλάδος παίκτη... ΟΛΑ (καταθέσεις, αλλαγές έδρας όλα) ... του χρόνου μηδενικό Ε1 και ούτε τεκμήρια ως μόνιμος κάτοικος εξωτερικού...
Kαλα δες τι εκανε η κυβερνηση στους Ελληνες που δουλευουν στο Καταρ κ μετα θα κλαις αχχααχαχαχ. Για μαλακα εχεις τον τσιπρα? ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ και εσυ κουφαλα περισσοτερα