Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 392K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
..ενω οσο ηταν εξω μας ειχανε τρελανει στην καινοτομια....γκεο ολοι οι κατεληδες του ντουνια μαζεμενοι ειστε εκει μεσα...παρτο αλλιως θα βρεις!

με ολίγον βας-βας ο Παρασκευάς... μην τους ρίχνεις τόσο πολύ.. έχουνε ποικιλία...

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
απήντησα... αν διαβάσεις το πόστ μου θα δείς οτι έχω απαντήσει και εκφράσει την θέση μου...
Ποιός θα ασχοληθεί με όλους αυτούς...που τα φάγανε.. Μπομπολέους κλπ πχ  στα δημόσια έργα στα Νοσοκομεία κλπ.
Τους κυνήγησε κανείς? Το κόστος πχ 1km δρόμου για ίδιου τύπου δρόμο εφτασε 7 φορες πάνω από αντίστοιχο π.χ. στην Ισπανία και είναι και τίγκα στην κακοτεχνία.
Βρίσκουν τώρα κάτι κακομοίρηδες κάτι καθαρίστριες να διώξουν, δεν έχουν και μεγάλο κόστος γιατί θα πει ο κάθε βλάκας, έλα μωρε τους δ.υ. τους απατεώνες τα κοπρόσκυλα, που έφερναν πλαστά πτυχία...ενω η αιμμοραγία από τα παραπάνω ήταν τεράστια.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ποιός θα ασχοληθεί με όλους αυτούς...που τα φάγανε.. Μπομπολέους κλπ πχ  στα δημόσια έργα στα Νοσοκομεία κλπ.
Τους κυνήγησε κανείς? Το κόστος πχ 1km δρόμου για ίδιου τύπου δρόμο εφτασε 7 φορες πάνω από αντίστοιχο π.χ. στην Ισπανία και είναι και τίγκα στην κακοτεχνία.
Βρίσκουν τώρα κάτι κακομοίρηδες κάτι καθαρίστριες να διώξουν, δεν έχουν και μεγάλο κόστος γιατί θα πει ο κάθε βλάκας, έλα μωρε τους δ.υ. τους απατεώνες τα κοπρόσκυλα, που έφερναν πλαστά πτυχία...ενω η αιμμοραγία από τα παραπάνω ήταν τεράστια.

δηλαδή για να καταλάβω καλά... πρέπει να πιάσουμε μπομπολέους κλπ και αυτούς να τους αφήσουμε ??

μην ξεχνάς ότι μπομπολέοι και λοιποί εργολάβοι σε κάποιους υπαλλήλους στηριζόταν για να κάνουν τις κομπίνες και να τις νομιμοποιούν...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
ακούγεται ότι θα παει σε εκλογες ο επιτυχημένος γιατι το μαρτιο αποφυλακίζονται οι αρχηγοι της ΧΑ.
Δεν μπορουν να στοιχειοθετηθουν κατηγοριες.

Το συστημα φοβαται ότι αμα σημερα με επικεφαλεις Παναγιωταρο και Ουρανια τα γκαλοπ είναι στο 7%, μολις βγουν τα ηγετικα στελεχη θα παει στο 15%  :think:

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
δηλαδή για να καταλάβω καλά... πρέπει να πιάσουμε μπομπολέους κλπ και αυτούς να τους αφήσουμε ??

μην ξεχνάς ότι μπομπολέοι και λοιποί εργολάβοι σε κάποιους υπαλλήλους στηριζόταν για να κάνουν τις κομπίνες και να τις νομιμοποιούν...
Σύμφωνοι με το αζημίωτο κάποιοι κρατικοί λειτουργοί σε θέσεις ευθύνης.. όλους να τους ψάξουν, το κάνουν όμως? Εδώ δια νόμου χαριζουν λεφτα σε κανάλια...
Απλά διαπιστώνω τις προτεραιότητες που έχει η κυβέρνηση να σκαλίζει τα κακώς κείμενα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σύμφωνοι με το αζημίωτο κάποιοι κρατικοί λειτουργοί σε θέσεις ευθύνης.. όλους να τους ψάξουν, το κάνουν όμως? Εδώ δια νόμου χαριζουν λεφτα σε κανάλια...
Απλά διαπιστώνω τις προτεραιότητες που έχει η κυβέρνηση να σκαλίζει τα κακώς κείμενα

αρα συμφωνάμε ότι τα πλαστά δικαιολογητικά είναι και αυτό ένα κακώς κείμενο...

και διαφωνούμε ως προς την προτεραιότητα...

το θέμα είναι ότι κάποιοι θέλουν να το βγάλουν τελείως από την ατζέντα .... και αυτό είναι εγκληματικό...

και ας μην ξεχνάμε ότι ορισμένοι από αυτούς που θα βρεθούν πλαστογράφοι πιθανόν να είναι χωμένοι και στις ρεμούλες με τις εργολαβίες...

εντιτ... και κάτι ακόμη...

κάτι δείχνει να κινείται για τους ρεμουλατζήδες πάντως

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
αρα συμφωνάμε ότι τα πλαστά δικαιολογητικά είναι και αυτό ένα κακώς κείμενο...

και διαφωνούμε ως προς την προτεραιότητα...

το θέμα είναι ότι κάποιοι θέλουν να το βγάλουν τελείως από την ατζέντα .... και αυτό είναι εγκληματικό...

και ας μην ξεχνάμε ότι ορισμένοι από αυτούς που θα βρεθούν πλαστογράφοι πιθανόν να είναι χωμένοι και στις ρεμούλες με τις εργολαβίες...

εντιτ... και κάτι ακόμη...

κάτι δείχνει να κινείται για τους ρεμουλατζήδες πάντως

Τίποτα δεν πρέπει να βγαίνει απ΄εξω, πρεπει όμως ο καθένας να ενημερώνεται και να αξιολογεί τα πράγματα ώς έχουν..Το τι έφερε τη χώρα σε αυτή τη θέση είναι λιγο ως πολύ γνωστο και ευθύνες υπάρχουν και απο τους πολιτικούς και από τους πολιτες, ακόμα και από αυτούς που δεν εκλεβαν αλλα δεν έκαναν σωστα τη δουλειά τους.. φταίει και το χρηματοπιστωτικό σύστημα που γεννάει κρίσεις.
Το θέμα είναι ότι δεν προκύπτει από πουθενα ότι αυτοί τα κάνουν σωστα και θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και θα τα χαλάσει...Εγώ προσωπικά δε βλέπω πόσο χειρότερα μπορεί να τα κάνει με 2000000 ανέργους και 5000000 κάτω από το όριο της φτώχειας

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
σκυψε ευλογημενη

και ο αλεξάκος από τα δικά μου αρχίδια θα κρέμεται (όπως ο σαμαράκος) και θα ζητάει κανένα φράγκο για να μπορέσει να πληρώσει τα μιστά...

και φυσικά επειδή το παίζει τσαμπουκάς θα πάρει τα αρχίδια μου και από μένα και από πάρα πολλούς άλλους.. και τότε να δούμε τι θα κάνει παπάρα...

στα πόδια θα πέσει και πίπες θα παίρνει μπας και φέρουμε κανένα φράγκο στην Ελλάδα...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
και ο αλεξάκος από τα δικά μου αρχίδια θα κρέμεται (όπως ο σαμαράκος) και θα ζητάει κανένα φράγκο για να μπορέσει να πληρώσει τα μιστά...

και φυσικά επειδή το παίζει τσαμπουκάς θα πάρει τα αρχίδια μου και από μένα και από πάρα πολλούς άλλους.. και τότε να δούμε τι θα κάνει παπάρα...

στα πόδια θα πέσει και πίπες θα παίρνει μπας και φέρουμε κανένα φράγκο στην Ελλάδα...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μια ζωη θα γλυφεις πουστη......εσυ θα φερεις??  :2funny: :2funny: :2funny:  τρακαδορε  :2funny: :2funny: :2funny:
αγαπητικια εισαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom