Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.960
- Πόντοι
- 1.406
Πολυ μπροστα ο Πατηρ Πλευρης,ακολουθει ο Αλεξ και ετη φωτος πισω ο αλλοςΠιο γαμάτος είναι ο άλεξ,ο Φαήλος ή ο Πλεύρης(πρεσβύτερος);
Πολυ μπροστα ο Πατηρ Πλευρης,ακολουθει ο Αλεξ και ετη φωτος πισω ο αλλοςΠιο γαμάτος είναι ο άλεξ,ο Φαήλος ή ο Πλεύρης(πρεσβύτερος);
Eγώ πάντως πιστεύω πως πίσω από την μάσκα του σκληρού της Συγγρού κρύβεται ένας ευαίσθητος και ρομαντικός άντρας που κοιμάται ακόμα σε σεντόνια με λουλουδάκια...Δεν θυμαμαι κατι τετοιο.
Η αλαζονεία δεν είναι συμβατη με την εξυπναδα και τις γνωσεις?μαν 2 άτομα είναι που συγκεντρώνουν μαζικά πυρά σε αυτό το σάιτ
1) πορνόπαπος
2) άλεξ71
ο άλεξ θα πει ότι τους την πέφτουν όλοι επειδή είναι πανέξυπνοι και εκνευρίζουν τους συνομιλητές με τις γνώσεις και τα επιχειρήματα που διαθέτουν
στην πραγματικότητα πρόκειται για δύο άτομα τέρμα αλαζόνες και κομματόσκυλα του κερατά
αν και η αλαζονία του άλεξ έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, δεν έχω δει άλλον να δηλώνει για τον εαυτό του ότι δεν κάνει ποτέ λάθος, ότι έχει πάντα δίκιο, ότι είναι έγκριτος κλπ , ίσως παλιά ο πάπας
Νομίζω αγαπητέ τύπε ότι η σύγκρισή σου είναι τουλάχιστον ατυχής. Είσαι εκνευρισμένος από την τελευταία κόντρα και δε μπορείς να δεις καθαρά. Ο Πορνόπαπος σκάει γάιδαρο. Ο άλεξ είναι ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΤΟΜΑ.
Καύλωσες?Eγώ πάντως πιστεύω πως πίσω από την μάσκα του σκληρού της Συγγρού κρύβεται ένας ευαίσθητος και ρομαντικός άντρας που κοιμάται ακόμα σε σεντόνια με λουλουδάκια...
ηταν τυπεΟ Φαήλος τύπε είναι πιο Σαμαρικός κι από το Σαμαρά. Inside info...
Τον τραμουνοπουστα γιατι τον αφηνεις απεξω?μαν 2 άτομα είναι που συγκεντρώνουν μαζικά πυρά σε αυτό το σάιτ
1) πορνόπαπος
2) άλεξ71
ο άλεξ θα πει ότι τους την πέφτουν όλοι επειδή είναι πανέξυπνοι και εκνευρίζουν τους συνομιλητές με τις γνώσεις και τα επιχειρήματα που διαθέτουν
στην πραγματικότητα πρόκειται για δύο άτομα τέρμα αλαζόνες και κομματόσκυλα του κερατά
αν και η αλαζονία του άλεξ έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, δεν έχω δει άλλον να δηλώνει για τον εαυτό του ότι δεν κάνει ποτέ λάθος, ότι έχει πάντα δίκιο, ότι είναι έγκριτος κλπ , ίσως παλιά ο πάπας
Τσου...Η αλαζονεία δεν είναι συμβατη με την εξυπναδα και τις γνωσεις?
Δεν ζητησα υποστηριξη από κανεναν, αν θυμαμαι καλα.Με αυτά που είπες για τον Γιαννόπουλο μετάνοιωσα την ώρα και την στιγμή που χθες το βράδυ σε υποστήριξα.
Σε προειδοποιώ:Απόψε θα είναι ένα πολύ δύσκολο βράδυ για εσένα...
Πολύ,χύνει η μούνα μου για πάρτυ σου...Καύλωσες?
Αλαζονας είμαι, αλλά δεν σνομπαρω κανεναν.
εγώ έχω δει τον πορνόπαπο μετά από επική διαμάχη για τις επιχορηγήσεις των κομμάτων να παραδέχεται στο τέλος ότι είχε κάνει λάθος, ήταν πραγματικό ντοκουμέντο κρίμα που δεν το έσωσα για τις επόμενες γενιές
Επειδή υπαρχουν σεμνοι εξυπνοι, δεν σημαινει ότι δεν υπαρχουν και αλαζόνες εξυπνοι.Τσου...
«Ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα» (ένα ξέρω ότι δεν ξέρω τίποτα)
Νομίζω αγαπητέ τύπε ότι η σύγκρισή σου είναι τουλάχιστον ατυχής. Είσαι εκνευρισμένος από την τελευταία κόντρα και δε μπορείς να δεις καθαρά. Ο Πορνόπαπος σκάει γάιδαρο. Ο άλεξ είναι ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΤΟΜΑ.μαν 2 άτομα είναι που συγκεντρώνουν μαζικά πυρά σε αυτό το σάιτ
1) πορνόπαπος
2) άλεξ71
αυτο το εχει πει τυπεπλάκα κάνεις τώρα
πόσες φορές έχεις πει ότι εσύ είσαι μορφωμένος και κακώς συζητάς με άτομα που δεν είναι του επιπέδου σου
Αυτό το ποσταρισμα θα το κρατησω. Να φαινεται ότι η Μαντοκα λεει ότι χυνει η μουνα της για μεναΠολύ,χύνει η μούνα μου για πάρτυ σου...
Δεν θυμαμαι κατι τετοιο.
Έλα τώρα...πίπες,ο αλαζόνας οχυρώνεται πίσω από την αλαζονεία του επειδή ξέρει πως είναι λίγος,άμυνα είναι.Επειδή υπαρχουν σεμνοι εξυπνοι, δεν σημαινει ότι δεν υπαρχουν και αλαζόνες εξυπνοι.
Αλαζονας είμαι, αλλά δεν σνομπαρω κανεναν.αρκετοί διαθέτουν αυτά που λες δίχως να είναι τόσο εξωφρενικά αλαζόνες, δες πχ τον πιντέροφ, μιλάει πάντα με επιχειρήματα αλλά δεν έχει βγει ποτέ να ισχυριστεί ότι δεν κάνει ποτέ του λάθος ;)
Πιο γαμάτος είναι ο άλεξ,ο Φαήλος ή ο Πλεύρης(πρεσβύτερος);Νομίζω αγαπητέ τύπε ότι η σύγκρισή σου είναι τουλάχιστον ατυχής. Είσαι εκνευρισμένος από την τελευταία κόντρα και δε μπορείς να δεις καθαρά. Ο Πορνόπαπος σκάει γάιδαρο. Ο άλεξ είναι ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΤΟΜΑ.