alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
ααααααπροεδρεΜεγαλειοτατε ξεχνιεσαι μου φαινεται.....
ααααααπροεδρεΜεγαλειοτατε ξεχνιεσαι μου φαινεται.....
Εμένα μου έχει πει σε συζήτηση σε δημόσιο χώρο με ούζα ότι μετά τον Σύριζα αν αποτύχει, θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή.
Αλαζονας είμαι, αλλά δεν σνομπαρω κανεναν.
Ο Φαήλος τύπε είναι πιο Σαμαρικός κι από το Σαμαρά. Inside info...ο αλεξ ειναι καργα σαμαρικος
ο φαηλος δεν νομιζω να ειναι τοσο
αλεξ απέκτησες ανταγωνιστή...κοίτα να φας τον Φαήλο γιατί βουλή δεν βλέπειςΟ Φαήλος τύπε είναι πιο Σαμαρικός κι από το Σαμαρά. Inside info...
:o :o :o :oεγώ έχω δει τον πορνόπαπο μετά από επική διαμάχη για τις επιχορηγήσεις των κομμάτων να παραδέχεται στο τέλος ότι είχε κάνει λάθος, ήταν πραγματικό ντοκουμέντο κρίμα που δεν το έσωσα για τις επόμενες γενιές
οχι ολοι τυπε,καποιοι τον στηριζουμεalex εναντίον όλων...
ή μάλλον πιο σωστά όλοι εναντίον alex
Εμένα μου έχει πει σε συζήτηση σε δημόσιο χώρο με ούζα ότι μετά τον Σύριζα αν αποτύχει, θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή.:o :o :o :o
τυπε ο μπαρος που βρισκεται?μη ξεχναμε και το σταμουλη που ανοιξε το δρομο και τοσα γυναικεια νικς ελλεηνιδων ;)
πλάκα κάνεις τώρα
πόσες φορές έχεις πει ότι εσύ είσαι μορφωμένος και κακώς συζητάς με άτομα που δεν είναι του επιπέδου σου
Εγω παντως το εχω για προσβολη τυπεΑυτή η λέξη "δημοκράτης" έχει γίνει λάστιχο στην Ελλάδα. Το ωραίο με εμάς είναι ότι δεν αποκαλούμε "δημοκράτες" τους οπαδούς της φιλελεύθερης αστικής παράταξης που επινόησε τη σύγχρονη δημοκρατία στην Αγγλία αλλά τους σοσιαλιστές και αριστερούς που προέρχονται από την ίδια ιδεολογική μήτρα με εκείνους που έφτιαξαν συστήματα με ένα κόμμα, χωρίς εκλογές και ελευθερία λόγου.
τον εφαγε ο μποζ αφου πρωτα τον γαμησε τυπε :- αστα μεγαλη ιστορια.... :-
Δεν ζητησα υποστηριξη από κανεναν, αν θυμαμαι καλα.
ουτε μεχρι τα χριστουγεννα δε τη βγαζει ο αλεξ :- ;)σπαστον ρε βατραχε γτ θελω κ να χεσω
Τύπε η σχέση Σαμαρά - Φαήλου πάει πίσω στα τέλη της δεκαετίας του 80. Έχει σφυρηλατηθεί στις δύσκολες εποχές του "Δικτύου 21" και της ΠΟΛ.ΑΝ όταν το Σαμαρά τον είχαν όλοι ξεγραμμένο. Μπορεί να μην ακούει ό,τι του λέει ο Φαήλος για δεξιά στροφή κλπ. αλλά τον έχει για τα δύσκολα, για να έχει κάπου να στηρίζεται και το δεξιό ακροατήριο. Π.χ αν δεν υπήρχαν στη ΝΔ Φαήλοι, Γεωργιάδηδες, Βορίδηδες και ΣΙΑ θα είχα χαιρετήσει ακόμα κι εγώ.ηταν τυπε
τωρα εχει στραβωσει
εξαλλου τι λενε οτι συμβουλος του αφου δεν κανει τιποτα αποτι του λεει
lakisουτε μεχρι τα χριστουγεννα δε τη βγαζει ο αλεξ :- ;)
μη ξεχναμε και το σταμουλη που ανοιξε το δρομο και τοσα γυναικεια νικς ελλεηνιδων ;)lakis
παπαζόλης
αχαχούχας
σύντομαι και αλεξ... :-
όλο αυξάνονται τα θύματα της τρομοκρατίας...
Mεγάλος δημοκράτης δηλαδή και συ,μάλιστα...Τύπε η σχέση Σαμαρά - Φαήλου πάει πίσω στα τέλη της δεκαετίας του 80. Έχει σφυρηλατηθεί στις δύσκολες εποχές του "Δικτύου 21" και της ΠΟΛ.ΑΝ όταν το Σαμαρά τον είχαν όλοι ξεγραμμένο. Μπορεί να μην ακούει ό,τι του λέει ο Φαήλος για δεξιά στροφή κλπ. αλλά τον έχει για τα δύσκολα, για να έχει κάπου να στηρίζεται και το δεξιό ακροατήριο. Π.χ αν δεν υπήρχαν στη ΝΔ Φαήλοι, Γεωργιάδηδες, Βορίδηδες και ΣΙΑ θα είχα χαιρετήσει ακόμα κι εγώ.