Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
πάψε άτιμε που έβαλες την ουρά στα σκέλια χθες το βράδυ
τσακισε τον
πάψε άτιμε που έβαλες την ουρά στα σκέλια χθες το βράδυ
τυπε δεν εισαι ακομα ετοιμος για να σπασεις ψυχολογικα καποιον :Sείπαμε το χειρίστηκα λάθος αν ήμουν λίγο πιο ψύχραιμος θα είχε πάθει βατερλώ
Eκτος απο τον Βενιζελο ολοι οι αλλοι ειναι για τον πεουλαποιοί είναι οι έγκριτοι συνταγματολόγοι ?? ο Κατρούγκαλος να πούμε ??
Ειχαμε αψιμαχιες τυπε,ο Κοσμας ετρεψε τον Αλεξ σε ατακτη φυγη(προς απογοητευση μου) αλλα δεν τον αποτελειωσε κατι που μου λεει οτι ισως μπλοφαρει και εχουμε ανατροπη στο τελικο αποτελεσματι εγινε χτες τυπε?
Αδικο ειχε ο Γιαννόπουλος?0neFbQ3rbuA
και ο αλεξ θα καθοταν να τις τρωει τυπε?αν ημασταν στην κανονικη ζωη ο βατραχος θα ειχε κολλησει τον αλεξ στις τουαλετες κ θα του ριχνε κουτουλιες στην μουρη
μουλτικβοτινγκ=κουτουλιες
απλη παραθεση=σφαλιαρια με το αριστερο
Εδώ κάνεις λάθος λοιπόν...ή μάλλον δεν έχεις το α' και πας στο β' κατευθείαν.Γιατι πολύ απλα, κανενας σε τετοιο επιπεδο (φόνος κλπ) δεν εγκληματει σκεπτόμενος ότι αν τον πιασουν θα φαει μεγαλη ή μικρη ποινη. Στο μυαλο του απλως, δεν υπαρχει περιπτωση να συλληφθεί.
δεν ειναι αυτα δειγματα, διαχωρισμος εκκλησιας κρατους δεν υπαρχει πχ στο βατικανο και δεν ειναι ζαμπια.
αν θελετε να δειτε καπως αντικειμενικα που κυμαινομαστε δειτε εδω
για να καταλαβετε ενα μετρο συγκρισης
και εδω για το αποτελεσμα
Ποιες ιδεες ακριβως? Χρυσαυγιτης πρωην αριστερος που ψηφισε Ελια?
τυπε δεν εισαι ακομα ετοιμος για να σπασεις ψυχολογικα καποιον :S
τυπε χτες ηταν η αρχη του τελους του αλεξ :-Ειχαμε αψιμαχιες τυπε,ο Κοσμας ετρεψε τον Αλεξ σε ατακτη φυγη
Δύσκολο..άμα γίνεις επισκέπτης.χα χα χαΤο οποίο και έκανε κατά λάθος!!!
Απλά δεν βρίσκω τα ποστς
θα εγραφε μεσα οτι ειναι και χρυσαυγιτης ο κοσμας?όχι βέβαια,θα έστελνε εξώδικο.
Μηπως τα βραδια σου μιλαει ο Θεος? Ακους και φωνες?
έννοια σου και θα το ανακινήσω το θέμα απόψε το βράδυ πρέπει να διαπομπευτεί επιτέλους αυτός ο υπερφίαλος τύπος όπως του αξίζει ;)
Παραληρητικές εμμονικές ιδέες δίωξης.μαν ο τύπος το αποδίδει σε δήθεν εμμονές, όμως δεν θυμάται ότι ο ίδιος άνοιξε τον ασκό του αιόλου όταν μετά τις εκλογές πήγε να με βγάλει ψεύτη και τρελό ότι δήθεν οι προβλέψεις του για τα ποσοστά των συνδυασμών ήταν απολύτως εύστοχες ενώ στην πραγματικότητα ήταν απολύτως άστοχες και το απέκρυπτε δολίως
έκτοτε όπου τον πετυχαίνω να κάνει τέτοιες πονηριές που ικανοποιούν την απύθμενη έπαρσή του απλώς τον τελειώνω
τυπε οι αποψεις του αλεξ προκαλουν το κοινο αισθημα του σαιτ :SΤύπε άλεξ τελευταία σου την πέφτουν πολλοί τύποι. Νομίζω υπάρχει οργανωμένο σχέδιο (όπως λέει και ο απόλυτος) να "σε σπάσουν ψυχολογικά" :S
Καποια πραγματα μιλανε από μονα τους. Κορυφαιος. Και οποιον και να βαλουμε δεύτερο, ηταν δεκα σκαλες παρακατω.
Τον εαυτο του αδικουσε, με κατι τηλεοπτικες εκπομπες που φωναζε.
Επι της ουσιας ηταν ασύγκριτος. Στοχευμενες βελτιωσεις, ψαγμένες, σωστες. Ελαφρυ το χωμα.
ναι τυπε αλλα σε μια καταθεση ψυχης που ειχες κανει πριν λιγοκαιρο ειχε πει οτο σκεφτεσαι να αποχωρησεις οριστικα απτο σαιτΠεφτει το στελθ με σφεντονα?
τυπε τον ισοπεδωσες
Εγω τον πιστευω ακομα,ισως ειναι τακτικη ολο αυτο...Οταν εισαι δυνατος να φαινεσαι αδυνατος(Sun Tzu,Art of War)τυπε χτες ηταν η αρχη του τελους του αλεξ :-
δεν βλεπω να αντεχει την συνεχομενη ψυχολογικη πιεση :S