Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.114
- Πόντοι
- 1.686
Ασφαλιστικές εισφορές εννοεί μάλλον...
Και τις έχει παρακρατήσει ,όχι κατακράτήσει
όπως λέμε κατακρατήσει ούρα ...
είπα ότι έχω ξεκινήσει... για την ακρίβεια θα καταβάλω 7*14=98 * 170 ευρώ -15% = 14.200 περίπου .. σιγά το ποσό..
14.200 περίπου .. σιγά το ποσό..
Γιατί να τις καταβάλεις ,αφού μπορεις να μεταφέρεις
τα ένσημα από την Αγγλία ;
αν προλαβεις...για να συμπληρώσω 40 χρόνια και να βγώ στα 62 αντί στα 67 ;)
για να συμπληρώσω 40 χρόνια και να βγώ στα 62 αντί στα 67 ;)
Για να δούμε ,θα ισχύει μετά από 4 χρόνια αυτή η ρύθμιση ; ....
Εγώ έχω ένσημα ,αλλά αμφιβάλλω ότι αν φτάσω σε ηλικία σύνταξης
θα πάρω σύνταξη ...
με 14000 μια οικογένεια 4μελής ζει και βασιλεύει όλο τον ΧΡΟΝΟ.και θεωρείς δίκαιο να τους περνούν το σπίτι νύχτα με διαφορά τεχνάσματα ενφια και τέτοια.τελικά λύση δεν είναι η χρυσή αυγή,λύση είναι το ολοκαύτωμα.είπα ότι έχω ξεκινήσει... για την ακρίβεια θα καταβάλω 7*14=98 * 170 ευρώ -15% = 14.200 περίπου .. σιγά το ποσό..
το ξέρω γιαυτό βιάζομαι να τα αναγνωρίσω φέτος... ;)
πεσταμε 14000 μια οικογένεια 4μελής ζει και βασιλεύει όλο τον ΧΡΟΝΟ.και θεωρείς δίκαιο να τους περνούν το σπίτι νύχτα με διαφορά τεχνάσματα ενφια και τέτοια.τελικά λύση δεν είναι η χρυσή αυγή,λύση είναι το ολοκαύτωμα.
με 14000 μια οικογένεια 4μελής ζει και βασιλεύει όλο τον ΧΡΟΝΟ.και θεωρείς δίκαιο να τους περνούν το σπίτι νύχτα με διαφορά τεχνάσματα ενφια και τέτοια.τελικά λύση δεν είναι η χρυσή αυγή,λύση είναι το ολοκαύτωμα.
Και θα του παρουν το σπιτι γιατι δεν ειχε να πληρωσει τον ενφια η το ετακ κτλπ κτλπ κτλπ οπως θα ονομαστουν στο μελλον οι φοροιρε τραμου τι συνεχιζεις. αυτοξευτυλιζεσαι.
στο εισοδημα μπορεις να βαλεις οτι συντελεστη θελεις στην φορολογιση γιατι τα λεφτα υπαρχουν.
στα ακινητα οτι φορο και να βαλεις ειναι τρέλα διοτι θα υπαρξει και καποιος με μηδενικα εισοδηματα που θα αδυνατει να τον πληρωσει.
ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ οπως ειπε και ενας σοφος συριος συγγραφεας (Λουκιανος) και φροντισες να ξεχασεις
τι εχεις κανει στη ζωη σου μωρη κακομοιρα? να αποκτησεις διαμετρο σουφρας ιδια με του λιλα ουστ ρε ξεφτιλακαι τι θές να κάνω εγώ σε αυτό ?? να νοιώσω τύψεις επειδή μπορώ να πληρώσω το ποσό ?? ή να το πληρώσω διπλό για να μην πληρώσουν αυτοί μία ??
εξάλλου δουλεμένα είναι και άγρια φορολογημένα (για αυτά τα 14 χιλιάρικα χρειάστηκε να βγάλω μικτό εισόδημα πάνω από τριάντα χιλιάρικα αν βάλεις και τις εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία) … ας πληρώσει και κανένας άλλος όχι μόνο αυτοί που μπορέσαν να κάνουν κάτι στην ζωή τους
Mωρη πουστρα γεροξεκουτιασμενη...δεν ειπε κανεις να μην πληρωσει...λεμε οτι τα ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ. Εκκλησια κ μεγαλες επιχειρησεις εξαιρουνται του ΕΝΦΙΑκαι τι θές να κάνω εγώ σε αυτό ?? να νοιώσω τύψεις επειδή μπορώ να πληρώσω το ποσό ?? ή να το πληρώσω διπλό για να μην πληρώσουν αυτοί μία ??
εξάλλου δουλεμένα είναι και άγρια φορολογημένα (για αυτά τα 14 χιλιάρικα χρειάστηκε να βγάλω μικτό εισόδημα πάνω από τριάντα χιλιάρικα αν βάλεις και τις εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία) … ας πληρώσει και κανένας άλλος όχι μόνο αυτοί που μπορέσαν να κάνουν κάτι στην ζωή τους
Πάλι τα ιδια? Πριν δεκα μερες δεν λεγαμε για την Εκκλησια ότι λες βλακείες?Mωρη πουστρα γεροξεκουτιασμενη...δεν ειπε κανεις να μην πληρωσει...λεμε οτι τα ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ. Εκκλησια κ μεγαλες επιχειρησεις εξαιρουνται του ΕΝΦΙΑ
Mωρη πουστρα γεροξεκουτιασμενη...δεν ειπε κανεις να μην πληρωσει...λεμε οτι τα ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ. Εκκλησια κ μεγαλες επιχειρησεις εξαιρουνται του ΕΝΦΙΑ
Τραμουντάνας εναντιον ολων και τους ξεβρακωνει ανετα ως συνηθως...
Respect.