Ζμπούτσαμ
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
και που ξερεις βρε ηλιθιε ποσο πληρωνω εγω?
Δε χρειάζεται να ξέρει ρε μαλάκα. Ο τραβατρόμπας είναι πιο νοικοκύρης απ' όλους αξιωματικά ναούμε. νταξ??
και που ξερεις βρε ηλιθιε ποσο πληρωνω εγω?
εδώ δεν χρειάζεται να κάνω δήλωση… η παρακράτηση και η απόδοση γίνεται από τον εργοδότη μου..Ένα λεπτο. Θα κάνεις δύο φορολογικές εννοείς το 2015;
Μια εδώ για τα άλλα και μια εκεί για τους μισθους;
Κοιτα, απο τη μια μου το παιζεις υπερμαχος της νομιμοτητας και απο την αλλη μου λες οτι εχτισες αυθαιρετο. Οχι φιλε το αυθαιρετο και το δικο σου και των αλλονων να ερθει να σου το γκρεμισει και να πληρωσει κι ολας το κοστος ο καθενας μονος του και ολοι μαζι οι αυθαιρετουχοι.
Κοιτα, απο τη μια μου το παιζεις υπερμαχος της νομιμοτητας και απο την αλλη μου λες οτι εχτισες αυθαιρετο. Οχι φιλε το αυθαιρετο και το δικο σου και των αλλονων να ερθει να σου το γκρεμισει και να πληρωσει κι ολας το κοστος ο καθενας μονος του και ολοι μαζι οι αυθαιρετουχοι.
Δε χρειάζεται να ξέρει ρε μαλάκα. Ο τραβατρόμπας είναι πιο νοικοκύρης απ' όλους αξιωματικά ναούμε. νταξ??
δεν νομιμοποιηθηκαν ;) απλα τους εβαλε ολους να το δηλωσουν απο μονοι τους και μολις ανεβηκαν τα τετραγωνικα της καθε ιδιοκτησιας (βλ.ημιυπαιθριοι) ερχεται μετα και τους κοτσαρει χαρατσι δεη και τωρα ενφια ;) μιλαμε για κανονικη καμορα οχι αστεια ;)ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
Αλλά τώρα νομιμοποιήθηκαν. Πληρώνεις λοιπόν κολώνες μόνος ή περιμένεις;
ΥΓ: Φυσικά και δεν έχτισα αυθαίρετο. Δεν θα το έκανα ποτέ! Παράδειγμα είναι.
Χουάταφακ;
Ρε μαλακα τι γίνεσαι; Υπάρχεις;
ρε κωλογαμημενε λατζερη, μιλας σε αυτον που ειχε ξεσκισει στο νημα με τους κατασκευαστες ολα τα λαμογια και τις παρανομοιες τους πας καλα?μπα… όταν τα έλεγα αυτά γελοίε για τους ημιυπαίθριους και τα αυθαίρετα έβγαζες γλώσσα παλιόπουστρα…
τουλαχιστο να σε ειχανε συλλαβει τα λαγωνικα του κικιλιαΜεγάλη έκπληξη βλέπω. Θα περίμενες να είχα ψοφήσει απ'την πείνα και την πρέζα σε κανα πεζοδρόμιο, έτσι??
… επίσης οι μέρες εργασίας που έχω εδώ μεταφέρονται στην Ελλάδα ως συντάξιμος χρόνος χωρίς παραπέρα επιβάρυνση…
ελα ρε? σοβαρα ρε λαμογιο? και με τι εισφορες θα παρεις συνταξη εδω αφου δε πληρωνεις? κατι τετοιοι κλεφτες σαν και σενα και κατι αλβανους επεσαν εξω τα ταμεια ρε λαμογιοεπίσης οι μέρες εργασίας που έχω εδώ μεταφέρονται στην Ελλάδα ως συντάξιμος χρόνος χωρίς παραπέρα επιβάρυνση…
Μεγάλη έκπληξη βλέπω. Θα περίμενες να είχα ψοφήσει απ'την πείνα και την πρέζα σε κανα πεζοδρόμιο, έτσι??
πεστα με τον κλεφταρα ρε αμα βγει το εεκ στα πραγματα μεχρι τοτε προσωπικα του υποσχομαι πως θα περασω νομο να μην παιρνει σεντ συνταξη οποιος ειναι σαν τα μουτρα του σκατοπουστα λατζερηΠαράσιτοοοοοοοοοοοοο
ελα ρε? σοβαρα ρε λαμογιο? και με τι εισφορες θα παρεις συνταξη εδω αφου δε πληρωνεις? κατι τετοιοι κλεφτες σαν και σενα και κατι αλβανους επεσαν εξω τα ταμεια ρε λαμογιο
εισαι σιγουρος? για ρωτα να μαθεις για τους φορους οσων εργαζονται στη βουλγαρια που εχει κατακρατησει η Ελλαδα και δεν αποδιδει και ρωτα και μετα γιατι η τραπεζα πειραιως εχει ανοιξει ειδικο υποκαταστημα για οσους εχουν παρε δωσε με βουλγαρια πολυ χαιρομαι που θα παρεις τα αρχιδια μου οταν βγεις στη συνταξηοι εισφορές που ρίχνω εδώ θα μεταφερθούν στο ΙΚΑ κανονικά και με τον νόμο…
όπως και το ΙΚΑ αποδίδει τις εισφορές ξένων οι οποίοι εργάζονται στην Ελλάδα για κάποια χρόνια και ξαναγυρνάνε στην πατρίδα τους..
γιαυτό υπάρχει η Ευρωπαική Ενωση παίκτη μου…
εισαι σιγουρος? για ρωτα να μαθεις για τους φορους οσων εργαζονται στη βουλγαρια που εχει κατακρατησει η Ελλαδα και δεν αποδιδει και ρωτα και μετα γιατι η τραπεζα πειραιως εχει ανοιξει ειδικο υποκαταστημα για οσους εχουν παρε δωσε με βουλγαρια πολυ χαιρομαι που θα παρεις τα αρχιδια μου οταν βγεις στη συνταξη
οι εισφορές που ρίχνω εδώ θα μεταφερθούν στο ΙΚΑ κανονικά και με τον νόμο…
αλλά έτσι και αλλιώς έχω τα χρόνια για να βγώ σε σύνταξη… με την αναγνώριση της επταετίας που ξεκίνησα να κάνω (4 χρόνια σπουδές, 2 παιδιά, 1 από το στρατιωτικό) φτάνω τα 37 συντάξιμα…
και εις υγείαν σας ..
εισαι σιγουρος? για ρωτα να μαθεις για τους φορους οσων εργαζονται στη βουλγαρια που εχει κατακρατησει η Ελλαδα και δεν αποδιδει και ρωτα και μετα γιατι η τραπεζα πειραιως εχει ανοιξει ειδικο υποκαταστημα για οσους εχουν παρε δωσε με βουλγαρια πολυ χαιρομαι που θα παρεις τα αρχιδια μου οταν βγεις στη συνταξη
τι ακριβώς φόρους έχει κατακρατήσει ρε μαλάκα ???
πάλι άρχισες τις παπαριές ??
Η αναγνώριση απαιτεί να καταβάλεις εισφορές που είναι αρκετές
χιλιάδες ευρώ..
Τις κατέβαλες ;
Ποσταρε απόδειξη πληρωμής !
Ψευταράκοοοοοοοοοο