apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Oποιος τον θελει χαρισμα του... ;)μαν μην είσαι ζηλιάρης, ο άλεξ έχει κάθε δικαίωμα να επιλέξει ποιός θα είναι αυτός που θα του σκίσει την κωλάρα
Oποιος τον θελει χαρισμα του... ;)μαν μην είσαι ζηλιάρης, ο άλεξ έχει κάθε δικαίωμα να επιλέξει ποιός θα είναι αυτός που θα του σκίσει την κωλάρα
τελικά βλέπω ότι συμφωνείς πως δεν είναι δίκαιο/αναλογικό το φορολογικό σύστημα
το βλέπεις μόνο από την σκοπιά του υψηλού εισοδηματία και όχι από του μικρομεσαίου
για τον δεύτερο (ασχέτως αν ο πρώτος παίρνει μαύρα ή όχι και αν γι'αυτόν το σύστημα είναι δίκαιο ή όχι) σε κάθε περίπτωση το φορολογικό τον σκοτώνει άρα είναι κατάφωρα άδικο για εκείνον
Τις εποχές των παχιών αγελάδων το αφορολόγητο είχε φθάσει μέχρι 12.000. Ήταν 10.000, πήγε 9.000, 5.000 και ούτω καθ' εξής.
Το αποτέλεσμα:
Η μεγάλη πλειοψηφία των ελεύθερων επαγγελματιών (που μπορεί να έφθανε και το 70%) δήλωνε εισόδημα λίγο, πολύ λίγο χαμηλότερο από το αφορολόγητο.
Κάθε χρονιά, για κάθε αφορολόγητο.
Έτσι υπήρχαν ιδιοκτήτες μπαρ, γιατροί, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, έμποροι που έβγαζαν - τις καλές εποχές πάντα - 1.000 Ευρώ τον μήνα ή 700 ή 400.
Δεν είδα κανένα, μα απολύτως κανένα μέσα στο bou.com να διαμαρτύρεται όλα αυτά τα χρόνια.
Γιατί ΟΛΟΙ το θεωρούσαν απολύτως φυσικό.
για τα πρόστιμα που δεν πληρωνόντουσαν απο κανένα η τα διέγραψαν για το ανυρπακτο ΣΔΟΕ θα πεις;;; Η και για αυτο φταίει ο κακός ελεύθερος επαγγελματίας; Ακούμε χρωστάει 500.000 ευρώ 1 μύριο 5 8 μυρια στο κράτος αυτα έγιναν σε 1 μήνα η το ιδιο το κράτος έκανε την πάπια;;;Τις εποχές των παχιών αγελάδων το αφορολόγητο είχε φθάσει μέχρι 12.000. Ήταν 10.000, πήγε 9.000, 5.000 και ούτω καθ' εξής.
Το αποτέλεσμα:
Η μεγάλη πλειοψηφία των ελεύθερων επαγγελματιών (που μπορεί να έφθανε και το 70%) δήλωνε εισόδημα λίγο, πολύ λίγο, χαμηλότερο από το αφορολόγητο.
Έτσι υπήρχαν ιδιοκτήτες μπαρ, γιατροί, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, έμποροι που έβγαζαν - τις καλές εποχές πάντα - 1.000 Ευρώ τον μήνα ή 700 ή 400.
Δεν είδα κανένα, μα απολύτως κανένα, μέσα στο bou.com να διαμαρτύρεται όλα αυτά τα χρόνια.
τυπε στην κολομβια εγινε η επανασταση της γραβατας
ηταν καλυτερη
Δικαιο μου φαινεται να πληρωνουν ολοι αυτό που τους αναλογει.
τυπε ο λακης ετοιμαζεται ηδη
Ο σκοπός είναι να έχουν νερό-δεή όλοι....
ανεργος και εχεις αμαξι και σπιτι?
εγκλημα τυπε :S
Τις εποχές των παχιών αγελάδων το αφορολόγητο είχε φθάσει μέχρι 12.000. Ήταν 10.000, πήγε 9.000, 5.000 και ούτω καθ' εξής.
Το αποτέλεσμα:
Η μεγάλη πλειοψηφία των ελεύθερων επαγγελματιών (που μπορεί να έφθανε και το 70%) δήλωνε εισόδημα λίγο, πολύ λίγο, χαμηλότερο από το αφορολόγητο.
Δεν είδα κανένα, μα απολύτως κανένα, μέσα στο bou.com να διαμαρτύρεται όλα αυτά τα χρόνια.
οχι θελω να μου εξηγησει ο τυπος την αναλογικοτητα( ) του φορολογικου
του σαμαρα
μολις του δωσα ενα παραδειγμα με τον ιδιο φορολογουμενο(αρα ιδια τεκμηρια)
οπου σε 3 διαφορετικες περιπτωσεις πραγματικου εισοδηματος πληρωνει τον ιδιο φορο
αντε παπαγαλακια του κωλου
Τι χωσιμο ρε παπαρα κι εσυ? Τι σχεση εχει το φορολογικο συστημα με το αν ο άλλος τα παιρνει μαύρα? Τι να απαντησω σε αυτό?χωσιμο κανονικο
Τι χωσιμο ρε παπαρα κι εσυ? Τι σχεση εχει το φορολογικο συστημα με το αν ο άλλος τα παιρνει μαύρα? Τι να απαντησω σε αυτό?
τσουζει το γαλαζιο κωλαρακι σου δν εχεις τι να απαντησεις
Δεν θα απανταω εκατο φορες. Απαντησα κι εγω και ο Βολταιρος.κατσε ρε τυπε
γιατι η εισαι μαλακας η κανεις το μαλακα 2funny
α) εχω τεκμηρια 10000ε. βγαζω 50000ε, δηλωνω τα 10χιλ.
αρα εχω εφορια 2600ε με συνολικο εισοδημα 50χιλ.
β) εχω τεκμηρια 10000ε. βγαζω 10000ε, δηλωνω 10χιλ.
αρα εχω εφορια 2600ε με συν. εισοδημα 10χιλ.
γ) εχω τεκμηρια 10000ε. βγαζω 7000ε, δηλωνω 7χιλ.
αρα εχω εφορια εδω στα τεκμηρια, δλδ. 2600ε με συν. εισοδημα 7χιλ.
που ειναι η αναλογικοτητα - δικαιοσυνη του φορολογικου
Δεν θα απανταω εκατο φορες. Απαντησα κι εγω και ο Βολταιρος.
Το αν καποιος τα παιρνει μαύρα δεν εχει καμια σχεση με το φορολογικο συστημα και την αναλογικοτητα του.
Χαζος εισαι ρε φιλε? Παιρνει ο ενας μαυρα 50 χιλιαδες και ο άλλος 10 χιλιαδες, και φταιει το φορολογικο συστημα επειδή εχει ιδιο συντελεστη και για τους δυο, επειδή ο πρωτος δηλωνει 10 χιλιαδες? Ο συντελεστης φταιει ρε φιλε? Ελεος πια, νισαφι.
τελικά βλέπω ότι συμφωνείς πως δεν είναι δίκαιο/αναλογικό το φορολογικό σύστημα
το βλέπεις μόνο από την σκοπιά του υψηλού εισοδηματία και όχι από του μικρομεσαίου
για τον δεύτερο (ασχέτως αν ο πρώτος παίρνει μαύρα ή όχι και αν γι'αυτόν το σύστημα είναι δίκαιο ή όχι) σε κάθε περίπτωση το φορολογικό τον σκοτώνει άρα είναι κατάφωρα άδικο για εκείνον
Δεν θα απανταω εκατο φορες. Απαντησα κι εγω και ο Βολταιρος.
Το αν καποιος τα παιρνει μαύρα δεν εχει καμια σχεση με το φορολογικο συστημα και την αναλογικοτητα του.
Χαζος εισαι ρε φιλε? Παιρνει ο ενας μαυρα 50 χιλιαδες και ο άλλος 10 χιλιαδες, και φταιει το φορολογικο συστημα επειδή εχει ιδιο συντελεστη και για τους δυο, επειδή ο πρωτος δηλωνει 10 χιλιαδες? Ο συντελεστης φταιει ρε φιλε? Ελεος πια, νισαφι.