jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Εσυ τους αντεχεις ακομη τους λαικισμους?
κανεις κατι ερωτησεις
Εσυ τους αντεχεις ακομη τους λαικισμους?
Δικαιο μου φαινεται να πληρωνουν ολοι αυτό που τους αναλογει.
Αδικο είναι το πρωτο ή το δεύτερο λοιπον?πάμε λοιπόν:
ο άλεξ71 κερδίζει 50.000 ευρώ τον χρόνο, φυσικά κόβει αποδείξεις μόνο την αξία των γραμματίων και το μεγαλύτερο ποσό της αμοιβής το τσεπώνει μαύρο, τα τεκμήρια που έχει είναι 10.000 ευρώ, κοιτάει να κόψει αποδείξεις που να του βγει το ποσό κάπου εκεί, δίνει φόρο 2.600 ευρώ και έχει στο σεντούκι τα υπόλοιπα μαύρα
ο άλεξ 85 κερδίζει 9.000 ευρώ, κάνει και αυτός το κολπάκι με τα γραμμάτια, τα τεκμήρια του είναι 7.500 ευρώ, δίνει φόρο 2.000 ευρώ
πώς σου φαίνεται δίκαιο?
Αδικο είναι το πρωτο ή το δεύτερο λοιπον?
Ευχαριστω για την επιβεβαιωση.
Να κάνεις κανονικη ερωτηση, να παρεις κανονικη απαντηση. Αυτό που ρώτησες ηταν μια μπουρδα.μπορείς να δώσεις κανονική απάντηση αν θες
Ο Βενιζέλος παντρευτηκε την κορη του Μπακατσελου. Ας την παντρευοσουν κι εσυ.
Άλλη λογικη του 1980 αυτή. Ότι πρεπει να εχουμε πάμφτωχους πολιτικους. Ε είχαμε κατι ξεβράκωτους το 1981-1989 και ειδαμε που μας οδηγησε η λιγουρα τους.
Οι εφοπλιστες,οι μεγαλοβιομηχανοι,η εκκλησια,γενικα οι πλουσιοι πολιτες αυτου του γαμωτοπου,γιατι εχουν τοσες φορολογικεςΔικαιο μου φαινεται να πληρωνουν ολοι αυτό που τους αναλογει.
Πότε μιλησαμε για τον Τσοχατζοπουλο?Ο Τσοχατζόπουλος πιανου κορη παντρευτηκε ?
Τι ωραιος διαλογος παντως. Μιλαμε για δικαιοσύνη φορολογικου συστηματος, και μου απανταει ο άλλος, ότι "ναι αλλά τι γινεται αν εσυ παρεις 100 χιλιαρικα μαυρα".
Και τι σχεση εχει ρε μεγαλε αυτό με το φορολογικο συστημα?
Αντε παλι.Οι εφοπλιστες,οι μεγαλοβιομηχανοι,η εκκλησια,γενικα οι πλουσιοι πολιτες αυτου του γαμωτοπου,γιατι εχουν τοσες φορολογικες
ελαφρυνσεις;γιατι δεν πληρωνουν αυτα που τους αναλογουν;
απαλλοτριωση τυπεΟι εφοπλιστες,οι μεγαλοβιομηχανοι,η εκκλησια,γενικα οι πλουσιοι πολιτες αυτου του γαμωτοπου,γιατι εχουν τοσες φορολογικες
ελαφρυνσεις;γιατι δεν πληρωνουν αυτα που τους αναλογουν;
κατσε ρε τυπε
γιατι η εισαι μαλακας η κανεις το μαλακα
α) εχω τεκμηρια 10000ε. βγαζω 50000ε, δηλωνω τα 10χιλ.
αρα εχω εφορια 2600ε με συνολικο εισοδημα 50χιλ.
β) εχω τεκμηρια 10000ε. βγαζω 10000ε, δηλωνω 10χιλ.
αρα εχω εφορια 2600ε με συν. εισοδημα 10χιλ.
γ) εχω τεκμηρια 10000ε. βγαζω 7000ε, δηλωνω 7χιλ.
αρα εχω εφορια εδω στα τεκμηρια, δλδ. 2600ε με συν. εισοδημα 7χιλ.
που ειναι η αναλογικοτητα - δικαιοσυνη του φορολογικου
Tυπε το δικαιο ειναι αυτο που συμβαινει τωρα...Να εισαι ΑΝΕΡΓΟΣ κ επειδη δουλευες 10 χρονια απεκτησες ενα αυτοκινητο 1400 κ επειδη ο χαζος ο πατερας σου σου εδωσε κ ενα σπιτι να μενεις να σου βαζει φορο βαση τεκμηριων....και οχι βαση οσα δηλωνεις..!Το καλυτερο βεβαια ειναι ΑΦΟΥ σε εβαλαν να τα πληρωσεις..(ΕΑΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΣ) να βγαινουν κ να λενε τα τεκμηρια ειναι ΑΔΙΚΑ. Ρε πουσταρια πριν τα βαλετε δεν το ξερατε? Μετα το ανακαλυψατε? Οπως κ με το επιδομα απο το πεονασμακατσε ρε τυπε
γιατι η εισαι μαλακας η κανεις το μαλακα
α) εχω τεκμηρια 10000ε. βγαζω 50000ε, δηλωνω τα 10χιλ.
αρα εχω εφορια 2600ε με συνολικο εισοδημα 50χιλ.
β) εχω τεκμηρια 10000ε. βγαζω 10000ε, δηλωνω 10χιλ.
αρα εχω εφορια 2600ε με συν. εισοδημα 10χιλ.
γ) εχω τεκμηρια 10000ε. βγαζω 7000ε, δηλωνω 7χιλ.
αρα εχω εφορια εδω στα τεκμηρια, δλδ. 2600ε με συν. εισοδημα 7χιλ.
που ειναι η αναλογικοτητα - δικαιοσυνη του φορολογικου
δεν υπάρχει περίπτωση να χρεώσει μαλακία στην κυβέρνηση μαν άδικα προσπαθείς, απορώ μερικές φορές αν έχει κανένα νόημα να συζητάς με κομματόσκυλα για τις πολιτικές του κόμματός τους
Τι ωραιος διαλογος παντως. Μιλαμε για δικαιοσύνη φορολογικου συστηματος, και μου απανταει ο άλλος, ότι "ναι αλλά τι γινεται αν εσυ παρεις 100 χιλιαρικα μαυρα".
Και τι σχεση εχει ρε μεγαλε αυτό με το φορολογικο συστημα?
ανεργος και εχεις αμαξι και σπιτι?Tυπε το δικαιο ειναι αυτο που συμβαινει τωρα...Να εισαι ΑΝΕΡΓΟΣ κ επειδη δουλευες 10 χρονια απεκτησες ενα αυτοκινητο 1400 κ επειδη ο χαζος ο πατερας σου σου εδωσε κ ενα σπιτι να μενεις να σου βαζει φορο βαση τεκμηριων....και οχι βαση οσα δηλωνεις..!