master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
ολα δωρεαν στους πασοκους.οι πολιτικες θεσεις του πασοκελια ποια ειναι ??
ολα δωρεαν στους πασοκους.οι πολιτικες θεσεις του πασοκελια ποια ειναι ??
Δηλαδη οσα κρατη εχουν ευημερια και προνοια για τους φτωχούς, εχουν φτωχούς πολιτικους? Ασε μας ρε τύπε με τους λαϊκισμούς πια, βαρεθηκα.Ρε δεν παει να παντρευτηκε και την κορη του Ροκφελερ,εγω αλλο ρωταω.Ο πλουσιος θα νοιαστει για τα δικα του συμφεροντα,η για του φτωχου ελληνα πολιτη;
Η απαντηση υπαρχει ηδη.Πληρωνε μαλακα Αλεξ τα κοτερα των σαμαροβενιζελων,και στηνε τους και κωλο πιστευοντας οτι κανουν δουλεια.
Να δίνουν παραπάνω αυτοί που έχουν...Το κοστος του νερου και της ΔΕΗ δεν θα το πληρωνει κανενας?
Οπως φερεται το κρατος σε μενα ετσι θα του φερθω κ εγω...θα βγω λιγοτερο χαμενος
οι πολιτικες θεσεις του πασοκελια ποια ειναι ??
τυπε στην κολομβια εγινε η επανασταση της γραβαταςγιατι ρε τυπε σε πειραξε το ζιβαγκο; της μοδας ηταν τοτε
Αρα αυξηση της φορολογιας, ναι? Σε βαρος ποιων? Με ποια κριτήρια? Για πες?Να δίνουν παραπάνω αυτοί που έχουν...
δικηγοροιΑρα αυξηση της φορολογιας, ναι? Σε βαρος ποιων? Με ποια κριτήρια? Για πες?
Αρα αυξηση της φορολογιας, ναι? Σε βαρος ποιων? Με ποια κριτήρια? Για πες?
ολα δωρεαν στους πασοκους.
δικηγοροι
δημοσιογραφοι
πολιτικοι
μια καλη αρχη τυπε
Αρα αυξηση της φορολογιας, ναι? Σε βαρος ποιων? Με ποια κριτήρια? Για πες?
Αχ συγνωμη μωρε, δεν καταργησαμε την φορολογια. Τι απατεωνας ο Σαμαρας...εσύ ρε δεν έλεγες πριν από λίγους μήνες ότι δεν θα ληφθούν άλλα μέτρα?
δικηγοροι
δημοσιογραφοι
πολιτικοι
μια καλη αρχη τυπε
Αχ συγνωμη μωρε, δεν καταργησαμε την φορολογια. Τι απατεωνας ο Σαμαρας...
Δεν σου ειπε για την φορολογια..αλλα οτι δεν θα περνατε αλλα μετρα.. αααα κοψε την λιγο σε χαλαειΑχ συγνωμη μωρε, δεν καταργησαμε την φορολογια. Τι απατεωνας ο Σαμαρας...
Δικαιο μου φαινεται να πληρωνουν ολοι αυτό που τους αναλογει.άλλο σου είπα το είχες πει αυτό ναι ή όχι?
26% από το πρώτο ευρώ πώς σου φαίνεται δίκαιο?
Εσυ τους αντεχεις ακομη τους λαικισμους?Nτροπή παίκτη. Ο άλεξ βαρέθηκε τους λαϊκισμούς..