Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 391K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Διαφωνώ πλήρως. Και για να μη παρεξηγούμαι όταν λέω σπίτι εννοώ κατοικία και όχι υπερμεζονέτες και βίλες.

αμα θελεις σπιτι 250 χιλιαδων ευρω εξολοκληρου με δανειο ενω εχεις εσοδα 1000 ευρω μηνιαιως τοτε για τις δικες σου δυναμεις αυτο ειναι οχι απλα βιλα αλλα επαυλη. και θα γυρισει να σε δαγκωσει στον κωλο.

οταν ενας επιχειρηματιας πεσει εξω στις επενδυσεις του λογω ηλιθιου πλανου λεμε καλα να παθει ο πουσταρας ηθελε να το παιξει μεγαλος και τρανος κακο ψοφο και πεινα.
στον μισθωτο για το ιδιο ακριβως ατοπημα λεμε κλαψ τον καημενουλη γαμω το κρατος. εγω θα πω παρε ταρχιδια μου.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
αμα θελεις σπιτι 250 χιλιαδων ευρω εξολοκληρου με δανειο ενω εχεις εσοδα 1000 ευρω μηνιαιως τοτε για τις δικες σου δυναμεις αυτο ειναι οχι απλα βιλα αλλα επαυλη. και θα γυρισει να σε δαγκωσει στον κωλο.

οταν ενας επιχειρηματιας πεσει εξω στις επενδυσεις του λογω ηλιθιου πλανου λεμε καλα να παθει ο πουσταρας ηθελε να το παιξει μεγαλος και τρανος κακο ψοφο και πεινα.
στον μισθωτο για το ιδιο ακριβως ατοπημα λεμε κλαψ τον καημενουλη γαμω το κρατος. εγω θα πω παρε ταρχιδια μου.
ρατσισμος τυπε..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εχετε δίκαιο. Το ίδιο το κράτος καταπατά κατάφορα το σύνταγμα  :)

Διότι (και κατά τα γραφόμενά σας):

- Το κράτος δίνει ρεύμα τζάμπα.

να μην δώσει σε όποιον δεν  πληρώνει... να μην ξανακούσω όμως κλαψομουνιασματα περι θανατων από φωτιες που οφείλονται σε κερια

- Το κράτος σας φορολογεί με συντελεστή 45%, ενω κάποιοι άλλοι δεν πληρώνουν καθόλου.

Ναι.... να φορολογεί τους πάντες και τα πάντα... ενιαίος συντελεστης 20% ΣΕ ΟΛΟΥΣ

-Το κράτος γράφει στ΄ αρχίδια του την μέριμνα για τη δημιουργία συνθηκών απασχόλησης όλων των πολιτών και για την ηθική και υλική εξύψωση του εργαζόμενου αγροτικού και αστικού πληθυσμού.

δεν ειπα αυτό ... είπα ότι οι προσπάθειες περι την μέριμνα δεν είναι επιτυχείς

-Το κρατος συνεχίζει να αμοίβει π.χ. τους  γραφιάδες της βουλής με τριπλάσια αμοιβή από όλους τους άλλους γραφιάδες του, για το ότι συνταγματικά   όλοι οι εργαζόμενοι, ανεξάρτητα από φύλο ή άλλη διάκριση, έχουν δικαίωμα ίσης αμοιβής για παρεχόμενη εργασία ίσης αξίας.

δεν με ενδιαφέρει τι κάνει το κράτος στο εσωτερικό του.. αυτό που θέλω είναι το σύνολο του εργατικού κόστους του κράτους να είναι ίσο με το εργατικό κόστος που θα ειχε μια επιχειρηση του ιδιωτικού τομέα η οποία έχει ποσοτικά και ποιοτικα τον ιδιο αριθμό εργαζομένων και η οποία παράγει τις ιδιες υπηρεσίες κατ όγκον και ποιοτητα

Συνεπώς το κράτος τελεί υπό καθεστώς ανομίας και διοικεί την πολιτεία εφαρμόζοντας την ανομία.  Άρα ,  δεν έχει και τόσο  σημασία πλέον το τι είναι νόμιμο. 

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16

Δεν ξέρω πάντως κανέναν που να πήρε σπίτι 250000 με μισθό 1000. Κάποιον τέτοιο καμία τράπεζα δε θα του έδινε δάνειο ούτε τα "χρυσά χρόνια". Παρεπιπτόντως, αφού μίλησα για τράπεζα, ποια η γνώμη σου για το μουσουλμανικού τύπου τραπεζικό σύστημα;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν ξέρω πάντως κανέναν που να πήρε σπίτι 250000 με μισθό 1000. Κάποιον τέτοιο καμία τράπεζα δε θα του έδινε δάνειο ούτε τα "χρυσά χρόνια". Παρεπιπτόντως, αφού μίλησα για τράπεζα, ποια η γνώμη σου για το μουσουλμανικού τύπου τραπεζικό σύστημα;

ναι βεβαια. ουτε ξερεις καποιον που ειχε δοση 600 ευρω με μισθο 1100 ουτε καποιον με δοση αυτοκινητου 400 ευρω και μισθο 900. δεν τα δωσανε τραπεζες αυτα, τα δωσανε νεραιδες τα χριστουγεννα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.732
Πόντοι
25.467

Τις θέσεις σας, τις γνωρίζω εδώ και καιρό. Άλλωστε φροντίζετε να τις επαναλαμβάνετε συνεχώς.

Το θέμα μας όμως, δέν είναι το ποιές είναι οι θέσεις σας. Το θέμα μας είναι το αν πρέπει να αντιμετωπίζονται ορισμένες ενέργεις με νόμιμο φρόνημα ή με ηθικό φρόνημα.

Εγώ πάντως σας απέδειξα, ότι το ίδιο το κράτος (που οφείλει να είναι το παράδειγμα) δεν δείχνει και τόσο σεβασμό στο τι είναι νόμιμο.  

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τις θέσεις σας, τις γνωρίζω εδώ και καιρό. Άλλωστε φροντίζετε να τις επαναλαμβάνετε συνεχώς.

Το θέμα μας όμως, δέν είναι το ποιές είναι οι θέσεις σας. Το θέμα μας είναι το αν πρέπει να αντιμετωπίζονται ορισμένες ενέργεις με νόμιμο φρόνημα ή με ηθικό φρόνημα.

Εγώ πάντως σας απέδειξα, ότι το ίδιο το κράτος (που οφείλει να είναι το παράδειγμα) δεν δείχνει και τόσο σεβασμό στο τι είναι νόμιμο.  

δεν υπαρχει κρατος ουτε αποφασιζει το κρατος. το κρατος εισαι εσυ. το κρατος πουληθηκε οπως πουληθηκες και συ. φαε τιμωρια τωρα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.732
Πόντοι
25.467
δεν υπαρχει κρατος ουτε αποφασιζει το κρατος. το κρατος εισαι εσυ. το κρατος πουληθηκε οπως πουληθηκες και συ. φαε τιμωρια τωρα.

Θα συμφωνήσω, με μιά μικρή, άλλα και πολύ σημαντική, παρατήρηση.

Το κράτος δεν είμαι εγώ. Εγώ (όπως κι εσείς άλλωστε) είμαι μέρος της πολιτείας. 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ναι βεβαια. ουτε ξερεις καποιον που ειχε δοση 600 ευρω με μισθο 1100 ουτε καποιον με δοση αυτοκινητου 400 ευρω και μισθο 900. δεν τα δωσανε τραπεζες αυτα, τα δωσανε νεραιδες τα χριστουγεννα.

λαθος οι τραπεζες δεν δωσανε δανεια

πηγαν και τα ζητησαν και υπογραψαν γιαυτα

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Δεν ξέρω πάντως κανέναν που να πήρε σπίτι 250000 με μισθό 1000. Κάποιον τέτοιο καμία τράπεζα δε θα του έδινε δάνειο ούτε τα "χρυσά χρόνια".

ξερω εγω τετοια περιπτωση. και μαλιστα ενω ο μισθος του παρεμεινε σταθερος αποφασισε να σταματησει εδω και 2 χρονια να πληρωνει τις δοσεις θεωρωντας πως ο νομος κατσελη θα του χαριζε το υπολοιπο.
πειραζει που δεν τον λυπαμαι;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.732
Πόντοι
25.467
ξερω εγω τετοια περιπτωση. και μαλιστα ενω ο μισθος του παρεμεινε σταθερος αποφασισε να σταματησει εδω και 2 χρονια να πληρωνει τις δοσεις θεωρωντας πως ο νομος κατσελη θα του χαριζε το υπολοιπο.
πειραζει που δεν τον λυπαμαι;

Καθόλου.

Άλλωστε ούτε εγώ λυπάμαι κάποιον γνωστό μου, που ενώ είχε στεγαστικό,  έπαιρνε και καταναλωτικά για να αλλάζει αυτοκίνητο κάθε διετία , και διακοποδάνεια για να πάει στις Μαλδίβες.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
το θεμα δεν ειναι οι ακραιοι, το θεμα ειναι κατι κακομοιρηδες που πηραν στα 40 20ετη στεγαστικα με α εισοδημα τωρα ειναι 45 με α/2 εισοδημα και δεν εχουν πληρωσει τιποτα, αυτοι ειναι το δυσκολο θεμα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το θεμα δεν ειναι οι ακραιοι, το θεμα ειναι κατι κακομοιρηδες που πηραν στα 40 20ετη στεγαστικα με α εισοδημα τωρα ειναι 45 με α/2 εισοδημα και δεν εχουν πληρωσει τιποτα, αυτοι ειναι το δυσκολο θεμα

ακραιοι? μαλλον εχεις μπερδεψει ποιοι ειναι ο κανονας και ποιοι οι εξαιρεσεις.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Και περιμενουμε το κρατος να μπορεσει να κανει τον διαχωρισμο.....

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

αυτοι ειναι το ευκολο θεμα δεν πληρωσαν τιποτα δεν τους ανηκει και τιποτα

κακομοιρηδες  :2funny: :2funny: :2funny: που πας ρε καραμητροοοοο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
ακραιοι? μαλλον εχεις μπερδεψει ποιοι ειναι ο κανονας και ποιοι οι εξαιρεσεις.

ακραιοι με την εννοια του το ρισκο το κουβαλανε οι τραπεζες οταν του εδωσαν 3 δανεια με δοσεις το 120% του τοτε μισθου του. Υπαρχουν τετοια αλλα δεν ειναι ο κανονας ομως.

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
το να υπαρξει μεριμνα για αυτους που πηραν δανειο το οποιο αντιστοιχει σε μερος της δαπανης αγορας/κατασκευης σπιτιου (κι οχι ολοκληρο το ποσο της δαπανης) και η δοση εχει γινει τωρα δυσβασταχτη ειναι θεμιτο και αναγκαιο με την προϋποθεση πως δεν εγραψαν στ'αρχιδια τους τις υποχρεωσεις τους αναμενοντας απαλλαγες απο κατσελονομους.
για τους υπολοιπους δεν υπαρχει λογος και δεν πρεπει να ληφθει καμια απολυτως μεριμνα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
το να υπαρξει μεριμνα για αυτους που πηραν δανειο το οποιο αντιστοιχει σε μερος της δαπανης αγορας/κατασκευης σπιτιου (κι οχι ολοκληρο το ποσο της δαπανης) και η δοση εχει γινει τωρα δυσβασταχτη ειναι θεμιτο και αναγκαιο με την προϋποθεση πως δεν εγραψαν στ'αρχιδια τους τις υποχρεωσεις τους αναμενοντας απαλλαγες απο κατσελονομους.
για τους υπολοιπους δεν υπαρχει λογος και δεν πρεπει να ληφθει καμια απολυτως μεριμνα.

εδώ ειναι το κουμπί της Αλεξαινας...  ;)

αν βαλουν αυτό το κριτηριο (δηλαδή ο δανειοληπτης να δίνει έστω και ενα μικρό μερος της δόσης) τοτε δεν πρόκειται να ρυθμιστουν παραπάνω από μερικές εκατοντάδες δανεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom