Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 392K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ο παρακατω τυπος είχε 159 πιστωτικές καρτες  :uglystupid: ποιος του τις εδωσε ? 

δηλαδη αν πουλάνε φτηνό κρέας και εσύ πας και αγορασεις 200 κιλα ενω χρειαζεσαι 10 και το υπολοιπο σου σαπίσει φταίει αυτός που σου το πουλησε /??

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εννοείται ότι φταίει ο κάθε μαλάκας που φόρτωνε τις πιστωτικές κάρτες και έπαιρνε διακοποδάνεια και εορτοδάνεια για να πουλήσει μούρη...αλλά δεν τον προστάτεψε και κανείς!Οι τράπεζες μοιράζανε χρήμα χωρίς τον παραμικρό έλεγχο , σε παρακαλάγανε να πάρεις την καινούρια κάρτα και να αυξήσεις το πιστωτικό σου όριο με τα γνωστά ληστρικά επιτόκια...και τώρα βάζουνε τις εισπρακτικές εταιρίες να απειλούνε τον κάθε κακομοίρη!Μονά ζυγά μονόζυγα...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ο παρακατω τυπος είχε 159 πιστωτικές καρτες  :uglystupid: ποιος του τις εδωσε ? 
ο καπιταλισμος τυπε :S

images

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εννοείται ότι φταίει ο κάθε μαλάκας που φόρτωνε τις πιστωτικές κάρτες και έπαιρνε διακοποδάνεια και εορτοδάνεια για να πουλήσει μούρη...αλλά δεν τον προστάτεψε και κανείς!Οι τράπεζες μοιράζανε χρήμα χωρίς τον παραμικρό έλεγχο , σε παρακαλάγανε να πάρεις την καινούρια κάρτα και να αυξήσεις το πιστωτικό σου όριο με τα γνωστά ληστρικά επιτόκια...και τώρα βάζουνε τις εισπρακτικές εταιρίες να απειλούνε τον κάθε κακομοίρη!Μονά ζυγά μονόζυγα...

και στις χασαποταβερνες της Χασιας οι κραχτες σε τραβολογανε να σε βάλουν στην ταβερνα αλλά δεν ζητάς προστασια από το κράτος που σου ανεβαίνει η χοληστερινη ....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
και στις χασαποταβερνες της Χασιας οι κραχτες σε τραβολογανε να σε βάλουν στην ταβερνα αλλά δεν ζητάς προστασια από το κράτος που σου ανεβαίνει η χοληστερινη ....
Δηλαδή γίνανε όλα καλά στο παρελθόν?

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Τις κάρτες της εδωσε η τραπεζα χωρίς κανένα έλεγχο εαν μπορεί να πληρώσει και να προστατεψει τον τύπο απο τον εαυτό του. Τα golden boys της τραπεζας όμως  πήραν τα bonus τους. Αρα πρέπει να πληρώσει η τράπεζα  επειδή ανέλαβε το ρίσκο των αποφάσεων των ανίκανων  στελεχων της . Γιατί μην μου πει κάποιος οτι όσοι δουλεύουν στις τράπεζες ή στις ιδιωτικές επιχειρήσεις είναι ικανοί. Υπάρχει και εκει πολυ σαβούρα.....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δηλαδή γίνανε όλα καλά στο παρελθόν?

ειπα εγω κάτι τετοιο??
από την άλλη απο την μια πλευρά να φωνάζεις για την καταργηση των περιορισμων,των ελεγχων και της πρόληψης (πχ Τειρεσίας, κάμερες, παρουσιας της αστυνομιας, πρόσβαση σε τραπεζικές πληροφοριες) και από την αλλη να κατηγορεις το κρατος για πλημμελη προστασία είναι μάλλον ασυμβίβαστο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τις κάρτες της (1) εδωσε η τραπεζα χωρίς κανένα έλεγχο (2) εαν μπορεί να πληρώσει και να προστατεψει τον τύπο απο τον εαυτό του (3). Τα golden boys της τραπεζας όμως  πήραν τα bonus τους. Αρα πρέπει να πληρώσει η τράπεζα (4)  επειδή ανέλαβε το ρίσκο των αποφάσεων των ανίκανων  στελεχων της . Γιατί μην μου πει κάποιος οτι όσοι δουλεύουν στις τράπεζες ή στις ιδιωτικές επιχειρήσεις είναι ικανοί. Υπάρχει και εκει πολυ σαβούρα.(5)....

(1) τις ... έτσι για να μην αναφερομαστε σε ικανοτητες
(2) νομίζεις ότι είχαν δικαίωμα να κάνουν έλεγχο? είχαν δικαιωμα πρόσβασης στα φορολογικά στοιχεία του δανειολήπτη ? το ερωτημα στις αιτήσεις δανείου αν έχεις και άλλα δανεια καταργήθηκε το 1998... παρολα αυτά στο θέμα του πιστωτικού ελέγχου λειτουργήσαν πλημμελώς
(3) οι τράπεζες είναι επιχειρήσεις και όχι φιλανθρωπικοί οργανισμοί ή κέντρα ψυχοθεραπειας... ως εκ τούτου τις μεγαλομανιες του καθενος δεν ειναι αρμόδιες να τις γιατρέψουν..
(4) οι τράπεζες πληρωσαν και συνεχίζουν να πληρώνουν το αντίτιμο της μαλακίας τους... οι μέτοχοι τους χάσανε τα λεφτα τους. από την άλλη κάποιοι με διάφορα προσχηματα δεν θέλουν να πληρώσουν το αντίτιμο της δικιάς τους μαλακίας..
(5) εφόσον οι εργοδότες τους κρίνουν ικανούς εμενα δεν μου πέφτει λόγος..

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
εδώ ειναι το κουμπί της Αλεξαινας...  ;)

αν βαλουν αυτό το κριτηριο (δηλαδή ο δανειοληπτης να δίνει έστω και ενα μικρό μερος της δόσης) τοτε δεν πρόκειται να ρυθμιστουν παραπάνω από μερικές εκατοντάδες δανεια
εγω αν προσεξες, εβαλα περισσοτερα απο ενα κριτηρια. ημουν και λιγο πιο αυστηρος.
κατι πρεπει να γινει ομως ωστε να προστατευτουν οσοι χρειαζεται και μονο. οι υπολοιποι, τι ειχαν τι εχασαν στην τελικη;

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
τυπε μου, αλλο εννοει μαλλον ο ποιητης, μην προτρεχεις.
σαφως και πρεπει να πληρωσει τη νυφη οποιος φορτωσε καρτες και πηρε δανεια αλογιστα. να την πληρωσει ομως απο κοινου με αυτον που του τα εδωσε χωρις κανεναν ελεγχο. δε μπορει να πληρωσω εγω που δεν εχω δανειστει ουτε αναπτηρα τα γαμισιατικα του απο δανεισμο 'νεοπλουτου'.
να πληρωσει η τραπεζα το ρισκο της.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εγω αν προσεξες, εβαλα περισσοτερα απο ενα κριτηρια. ημουν και λιγο πιο αυστηρος.
κατι πρεπει να γινει ομως ωστε να προστατευτουν οσοι χρειαζεται και μονο. οι υπολοιποι, τι ειχαν τι εχασαν στην τελικη;

ακριβως... οσοι χρειαζεται και μονο  ;)

θα μπορούσε η προστασία πχ να αφορα την πρώτη και ΜΟΝΑΔΙΚΗ κατοικια....

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
ακριβως... οσοι χρειαζεται και μονο  ;)

θα μπορούσε η προστασία πχ να αφορα την πρώτη και ΜΟΝΑΔΙΚΗ κατοικια....
σαφως και η κουβεντα θα πρεπει να ξεκιναει και να τελειωνει στην πρωτη και μοναδικη κατοικια.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τυπε αυτην την κατοικια πρεπει να προστατεψουν :rockon:

αυτη είναι η μοναδική κατοικία που δεν με ενδιαφερει...

αν μου δωκουν καλό δάνειο με υποθήκη τον μελλοντικο μου τάφο να είσαι σιγουρος οτι θα τους φεσώσω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom