ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
οσο για τον μαλακα της χρονιας τον ξερω ηδη. ειμαι εγω που ανοιγω διαλογο με σκουπιδια.
τοξερα οτι ηταν σικε ο διαγωνισμος!
οσο για τον μαλακα της χρονιας τον ξερω ηδη. ειμαι εγω που ανοιγω διαλογο με σκουπιδια.
τι να αντικρουσω ρε κομματοσκυλο; μηπως εχεις δικη σου αποψη;
ευχαριστω εδειξες το τι εισαι
τσονυ σημερα τοριξες στο μπλα μπλα και δεν εριξες δελτια τυπου
Μόνο που οι απολογητές της βαρβαρότητες ξέχασαν να πουν ότι το 1978-80 πολλά σπίτια στην Ελλάδα δεν είχαν ακόμα καν ηλεκτρικό και τα πιο πρόσφατα περιστατικά αφορούν τσιγγάνους, Πακιστανούς κτλ. δηλ. κοινωνικά αποκλεισμένους εξ' ορισμού.
Μόνο αν παραγκωνίσεις ότι τόσα χρόνια θα έπρεπε βάσει ενός ηθικού οικονομικού μοντέλου κάθε σπίτι να έχει τα στοιχειώδη της εποχής μας.Το οτι χρησιμοποιούνται μαγκάλια στην Ελλάδα του 2013 δείχνει το μέγεθος της κρίσης.Τώρα απο το σημείο αυτό μέχρι να πει κάποιος οτι για τους θανάτους απο κακή χρήση των μαγκαλιών φταίει ο καπιταλισμός υπάρχει απόσταση.
Το οτι χρησιμοποιούνται μαγκάλια στην Ελλάδα του 2013 δείχνει το μέγεθος της κρίσης.Τώρα απο το σημείο αυτό μέχρι να πει κάποιος οτι για τους θανάτους απο κακή χρήση των μαγκαλιών φταίει ο καπιταλισμός υπάρχει απόσταση.
Μόνο αν παραγκωνίσεις ότι τόσα χρόνια θα έπρεπε βάσει ενός ηθικού οικονομικού μοντέλου κάθε σπίτι να έχει τα στοιχειώδη της εποχής μας.
Αγοράζω σπίτι 20.000 ευρώ (λέω ενα τυχαίο ποσό).
Τα σκάω κασέρι,ντούκου.
Πληρώνω χαρτόσημα κανονικά.
Πληρώνω εφορία κανονικά.
Και έρχεσαι η Κυβέρνηση και μου λέει οτι νταβατζηλίκι θα πλήρωνω κάθε 2 μήνες αλλα 300 ευρώ.Δηλαδώ ενα σπίτι που ηδη το έχω πληρώσει,θα το ξαναπληρώσω.
Γιατι ?
Γιατί έτσι!!
Τα λεφτά που έδωσα όλο αυτο το καιρό,
τα πήρα πίσω ?
ΌΧΙ!!
Ποιος τα πήρε ?
Το δημόσιο!
Αυτο που έτσι και αλλιώς τα έπαιρνε.
Δεν ειναι Γιάννης,ειναι Γιαννάκης!
Παραδείγματα για την ηθική σου ανέφερα.
Μην επαναλαμβανόμαστε.
Ξέρεις ολη η Ελλάδα δεν είναι ο μικρόκοσμος σου.
Ναι υπάρχουν οικόγενειες χωρίς ρεύμα.
Στην Ελλάδα του 2013.
Λυπάμαι που σου γκρεμίζω την συννεφούπολη.
Για την ιστορία,
πολλοί νόμοι βασίστηκαν σε θεμελιώδεις κανόνες ηθικής.
Κάποιοι όμως δεν έχουν ή εχουν αρκετά ελαστικούς σύμφωνα με το συμφέρον τους.
Στην Ελλάδα είμαστε έτσι και αλλιώς.
Μόνο αν παραγκωνίσεις ότι τόσα χρόνια θα έπρεπε βάσει ενός ηθικού οικονομικού μοντέλου κάθε σπίτι να έχει τα στοιχειώδη της εποχής μας.
+1000Σημασία έχει να μην υπάρξει άλλος τέτοιος άδικος και παράλογος θάνατος.Κάνω μια παράθεση για κάτι αισιόδοξο επι του θέματος που δυστυχώς είναι μοναδικό.
Νομίζω ότι αυτό αποτελεί μειοψηφία τουλάχιστον στα πρώτα 2, τα οποία και προσωπικά τα θεωρώ ματαιοδοξία. Για το θέμα του σπιτιού όμως υπάρχει ένα σημαντικό point. Κάποτε το κράτος εγγυόταν τη μελλοντική σταθερότητα των μισθών διαφημίζοντας ταυτόχρονα την μεγάλη (που ήταν) πτώση των επιτοκίων. Και το σπίτι φίλε, νομίζω είναι και ηθικά δικαίωμα.το ηθικο οικονομικο μοντελο τοσων χρονων ηταν να εχεις κινητο οσο ενα μισθο σου, αυτοκινητο οσο 60 μισθοι σου και σπιτι οσο 600 μισθοι σου. και μετα φταιει η κριση
Νομίζω ότι αυτό αποτελεί μειοψηφία τουλάχιστον στα πρώτα 2, τα οποία και προσωπικά τα θεωρώ ματαιοδοξία. Για το θέμα του σπιτιού όμως υπάρχει ένα σημαντικό point. Κάποτε το κράτος εγγυόταν τη μελλοντική σταθερότητα των μισθών διαφημίζοντας ταυτόχρονα την μεγάλη (που ήταν) πτώση των επιτοκίων. Και το σπίτι φίλε, νομίζω είναι και ηθικά δικαίωμα.
Διαφωνώ πλήρως. Και για να μη παρεξηγούμαι όταν λέω σπίτι εννοώ κατοικία και όχι υπερμεζονέτες και βίλες.δεν ειναι κανενα ηθικο δικαιωμα το σπιτι. ειναι ενα απο τα κατοχικα συνδρομα που κληρονομησαμε παρεα με το λαιφσταιλ-μεγαλοπιανομαι συνδρομο που αναπτυξαμε. γιατι τα σπιτια τα πηραμε για να τα δειχνουμε οπως το αυτοκινητο και οχι αναλογα με το μισθο μας. και μετα κλαμα.
μάλιστα..
1. Oι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.
Φαινεται ότι κάποιοι είναι περισσότερο ισοι... οπως καλή ωρα ολοι αυτοι που θα πάρουν ρεύμα στο τζάμπα..
5. Oι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.
Δίκαιον έχεις... Εγω πχ πληρώνω περίπου 45% των όσων βγαζω και ορισμενοι διαμαρτυρονται που πληρωνουν 5% ή και καθόλου (πχ αγροτες)
1. H εργασία αποτελεί δικαίωμα και προστατεύεται από το Kράτος, που μεριμνά για τη δημιουργία συνθηκών απασχόλησης όλων των πολιτών και για την ηθική και υλική εξύψωση του εργαζόμενου αγροτικού και αστικού πληθυσμού.
Όλοι οι εργαζόμενοι, ανεξάρτητα από φύλο ή άλλη διάκριση, έχουν δικαίωμα ίσης αμοιβής για παρεχόμενη εργασία ίσης αξίας.
Εμποδισε ποτε το κράτος καποιον να εργαστεί με διοικητικα μέτρα ????
Η προσπαθεια για ασκηση μέριμνας δεν σημαινει ότι είναι πάντα και επιτυχης .
Η κοινωνία θεσπίζει τα όρια και τους κανόνες.οι νομοι βασιστηκαν και αποτελούν μια κοινή συνισταμένη η οποία επιτρέπει ατομα διαφορετικων ηθικών, πνευματικων και κοινωνικών αξιων να συνυπάρξουν..