1)Τα χρήματα που είχε λάβει μέχρι τότε η ΔΕΗ,τα επέστρεψε ?
ΌΧΙ.
Τα απεδωσε στο δημόσιο ως όφειλε. Εξάλλου η απόφαση έδινε και περιθωριο 6 μηνών για την εφαρμογή της... Σταμάτα την σπεκουλα με ψεμματα.
2)Σύμφωνα με την Οικουμενική Διακήρυξη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.
και γιατι κάποιος να δεχθεί σαν ηθικόμετρο την Οικουμενική Διακήρυξη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και να μην δεχθεί την Παλαιά Διαθήκη ή το Κοράνι ή το Κεφαλαιο ή τις Βέδες...??
3)Εχω φίλους,συγγενείς,συναδέλφους,γείτονες,κοινωνικό περίγυρο.
Το ίδιο και αυτοί.
και εγώ και εγω και οι φίλοι, συγγενεις, συνάδελφοι, γείτονες μου.... γιατί ο λογος των δικων σου ειναι ο αληθινός ?? διαθέτετε την θείαν φώτισιν ή το παπικό αλάθητο ??
4)Οι βασικές θεωρίες της δικής μου Ηθικής ειναι οι αρεταϊκές ηθικές με εκπροσώπους τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη, η ωφελιμιστική ηθική με κύριο εκπρόσωπο τον Στιούαρτ Μιλ και η δεοντολογική ηθική όπως αναπτύχθηκε από τον Καντ και άλλους φιλοσόφους.
γιατί σώνει και καλα αυτό πρέπει να ισχύει και για την δική μου Ηθική ή για την ηθική των άλλων ?? ποιος το επιβάλλει, από πότε επιβάλλετε και με τι μέσο γίνεται η επιβολη ??
Να στο κάνω πιο απλό,
Ειναι ανήθικο αλλα όχι παράνομο να γαμάς την γκόμενα του γιου σου.
ρωτησες τους swingers/libertines γιαυτό ?
Είναι ανήθικο να βλέπεις να χτυπάνε μια γυναίκα ή να την βιάζουν,και να μην κάνεις τίποτα.
και παρανομο είναι ανεξάρτητα αν ο νόμος δεν εφαρμοζεται λόγω επικράτησης ενος άλλου "ηθικού" κανόνα αυτού που προβλέπει οτι καταγγελια παρανομίας=ρουφιανιά
Αν τώρα κάποιος δεν έχει κανέναν ηθικό φραγμό,
αυτό ειναι άλλη ιστορία.
με τι ηθικόμετρο βαζεις τους φραγμούς??? και γιατι να μετράμε με το δικό σου ηθικόμετρο και οχι πχ με το δικό μου