ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Και πολυ καλα κανει το κοριτσι. Τι να σε κανει εσενα ρε συ?σοπαααααααααα !!! σε πειραζω και παλι αφου δεν θες δεν ερχομαι :'( :'( :'( :'( :'(
Και πολυ καλα κανει το κοριτσι. Τι να σε κανει εσενα ρε συ?σοπαααααααααα !!! σε πειραζω και παλι αφου δεν θες δεν ερχομαι :'( :'( :'( :'( :'(
αντε ρε πιες κανα τσαγακι!!!!Και πολυ καλα κανει το κοριτσι. Τι να σε κανει εσενα ρε συ?
Μπυρες πινω ρε συ και παντοφλες δεν φοραω.αντε ρε πιες κανα τσαγακι!!!!
προσεχε την παντοφλαααααααα
για πες θεα του!!! ακουμε !!! που εισε ρε mike ?????????????????????Μπυρες πινω ρε συ και παντοφλες δεν φοραω.
chainsaw νομιζεις με λενε? Τι λεει ΘΕΑ μου αυτος εδω?
καλησπερα mikeρε ρεμαλια που σας αφηνω που σας βρισκω στον ποδογυρο παλι
καλησπερα σαμανθουλα :-* :-*
Καλως το φιλαρακι μου.ρε ρεμαλια που σας αφηνω που σας βρισκω στον ποδογυρο παλι
καλησπερα σαμανθουλα :-* :-*
με ξερει ο mike μαλλον γνωριστικαμε την ωρα που καναμε αλλαγη με τη ΠΑΟΛΑ ετσι δεν ειναι mike?Καλως το φιλαρακι μου.
Ξεχασες μια λεξη ρε συ. Στον ωραιο ποδογυρο. Οχι οτι και οτι. Η Σαμανθουλα ειναι ΘΕΑ ρε συ λεμεεεεεε!!!
εδω ειμαι και παλιsamanthaaaaaaaaaaa που εισαι????? :'( :'( :'( παλι με απατας??
βρε καλοστην πως απο εδω?? ;) ;) ;) ;)εδω ειμαι και παλι
κουκλί μου ήρθα. ορεξάτη σήμερα?εδω ειμαι και παλι
αυριο το πρωι μωρακι μου ειμαι στο 57Σαμάνθα πότε είσαι στο 57? πρέπει να σε ξαναθυμηθώ και από κοντά...
πως τα περασες αγορι μουκουκλί μου ήρθα. ορεξάτη σήμερα?
Εσυ μωρακι μου κατι μου χρωστας και πρεπει να ερθω απο βδομαδα μαλλον να το παρω.αυριο το πρωι μωρακι μου ειμαι στο 57
μια χαρά μωράκι μου. αλλά δεν σε απάτησα(λέμε τώρα)πως τα περασες αγορι μου
για σου σαμηαβαβαρρρρρρ
για σου σαμη