καλησπερα μωρο τι κανεις :-* :-*οχι και τοσο καλα ειχα πολυ ανχος αλλα θα μου περασει :-* :-*καλησπέρα σαμανθούλα μου τι κάνεις? πως τα πήγες?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Samantha από Βριλησσού 42
- Μέλος που άνοιξε το νήμα samy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 134K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
μια χαρα μωρακι μου εγω ειμαι αλλουΕίσαι καλά; :-* :-* :-* :-*
Εσύ είσαι στη φωτογραφία;;
καλησπερα king θα εχει συντομα και το 57 siteΤο studio αυτό γιατί δεν έχει site όπως το "55"?
Επισκέπτης
δεν πειράζει. την επόμενη φορά σιγά σιγά θα γίνεις αστέρι. ;) ;) ;)καλησπερα μωρο τι κανεις :-* :-*οχι και τοσο καλα ειχα πολυ ανχος αλλα θα μου περασει :-* :-*
μπήκα λίγο να σε ακούσω καρδιά μου. αφού ξέρεις ότι σήμερα υποσχέθηκα στην φιλενάδα σου( αλλά σε έχω πάντα στην καρδιά μου).
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Μπανερ θες να πεις. Απλα γιατι δεν διαφημιζεται το συγκεκριμενο studio.Το studio αυτό γιατί δεν έχει site όπως το "55"?
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Γιατι εχεις αγχος? Εγινε κατι?καλησπερα μωρο τι κανεις :-* :-*οχι και τοσο καλα ειχα πολυ ανχος αλλα θα μου περασει :-* :-*
καλα να περασεις μωρακι μουδεν πειράζει. την επόμενη φορά σιγά σιγά θα γίνεις αστέρι. ;) ;) ;)
μπήκα λίγο να σε ακούσω καρδιά μου. αφού ξέρεις ότι σήμερα υποσχέθηκα στην φιλενάδα σου( αλλά σε έχω πάντα στην καρδιά μου).
τιποτα για τα μαθηματα λεμε ΚΟΜΑΝΤΟ πρακτικη οδιγισηΓιατι εχεις αγχος? Εγινε κατι?
μια χαρα μωρακι μου εγω ειμαι αλλου
Δηλαδή που αλλού;;
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ακομα δεν τελειωσες με αυτο ματακια μου?τιποτα για τα μαθηματα λεμε ΚΟΜΑΝΤΟ πρακτικη οδιγιση
οι φωτο μου μωρο μου ειναι στο 55Δηλαδή που αλλού;;
τωρα αρχισα εχω μελλον μπροστα μουΑκομα δεν τελειωσες με αυτο ματακια μου?
Επισκέπτης
μπα αυτός ξέρει άλλα μυστικά ;) ;) ;) ;)Περιμένει να την μάθεις τα μυστικά της οδήγησης!!!
KingEdward
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 53
- Πόντοι
- 6
Πολύ θα θελα να περάσω ....
Αλλά φοβάμαι κάπως γιατί είναι αρκετά τα λεφτά :'( :'( :'(
Αλλά φοβάμαι κάπως γιατί είναι αρκετά τα λεφτά :'( :'( :'(
KingEdward
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 53
- Πόντοι
- 6
Μόλις τις είδα και σε (ξανα)θυμήθηκα!! Είσαι η καλύτερη!!! :-* :-* :-* :-* :-*
Να την τιμήσω??
Πολύ θα θελα να περάσω ....
Αλλά φοβάμαι κάπως γιατί είναι αρκετά τα λεφτά :'( :'( :'(οποτε μπορεις μωρακι μου σε καταλαβαινω ;) ;)
σ'ευχαριστω :-* :-* :-* :-*Μόλις τις είδα και σε (ξανα)θυμήθηκα!! Είσαι η καλύτερη!!! :-* :-* :-* :-* :-*
Επισκέπτης
φίλε δεν έχεις να χάσεις και τίποτα. αντίθετα θα κερδίσεις πιστεύω.Να την τιμήσω??
δώστα χαλάλι και θα με θυμηθείς.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 238
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 359