mad_max
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2005
- Κριτικές
- 97
- Like
- 4.790
- Πόντοι
- 22.915
Καλησπέρα κόρη του γιαλού. Όλα καλά;καλησπεραααααααααααααααααααααααα στο φορουμ :-* :-*
Καλησπέρα κόρη του γιαλού. Όλα καλά;καλησπεραααααααααααααααααααααααα στο φορουμ :-* :-*
σε χάσαμε μωράκι, πότε επανέρχεσαι ???και εγω ηρθα ;) ;) ;)καλησπερα
καλος τον καλα ειμαι εσυ?Καλησπέρα κόρη του γιαλού. Όλα καλά;
καλα σου ειπε ο γιατρος μονο που η Σαμανθα αργει λιγακι και τοτε τι γινετε στι περιπτοσι σου ..Ελα ρε κορίτσι μου, η απουσία σου με χαλάει !
Αφού μουχει πεί ο γιατρός, Σαμάνθα ανα 3 ήμέρες για κανά χρόνο,.. και έχω ελπίδες να τη παλέψω ! Που χάθηκες τόσες μέρες ?
δεν ξερω ακομι ισος δευτερα να ερθωσε χάσαμε μωράκι, πότε επανέρχεσαι ???
...καλά θα ζήσω με αναμνήσεις μέχρι τη Δευτέρα, ( ελπίζω όχι ,...Δευτέρα Παρουσία )δεν ξερω ακομι ισος δευτερα να ερθω
παντος θα ενιμεροσω
ανυπομονούμε !!!!!δεν ξερω ακομι ισος δευτερα να ερθω
παντος θα ενιμεροσω
ειναι απολυτο φυσιλογικο να εισαι ετσι στο σπιτιΤο έχω ρίξει στη δουλειά και ξεχνιέμαι. Οταν είμαι σπίτι όμως ......... κάτι με πιάνει
...καλά θα ζήσω με αναμνήσεις μέχρι τη Δευτέρα, ( ελπίζω όχι ,...Δευτέρα Παρουσία )
φίλε δεν ξέρω το πρόβλημα σου όυτε αν είναι μεγάλο, παντως ο Καντ έλεγε : όλες οι δυσκολίες αντιμετωπίζονται με 3 τρόπους, το χιούμορ , το όνειρο και την ελπίδαΤο έχω ρίξει στη δουλειά και ξεχνιέμαι. Οταν είμαι σπίτι όμως ......... κάτι με πιάνει
τι να κανω με αυτα που γραφειςΜ αρέσεις πιο πολύ όταν γελάς !
να ειστε καλα θελωΣαμάνθα σε θαυμάζω για όλα όσα κάνεις
μπράβο κορίτσι μουνα ειστε καλα θελω
και οπως ειπες η ζωη ειναι πολυ μικρι και πρεπει να χαμογελαμε
βεβαια μας συμβενουν και δυσαριστα γεγονοτα αλλα πρεπει να μην χασουμε το πιο σιμαντικο...
ΧΑΜΟΓΕΛΩ