You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Samantha από Βριλησσού 42
- Μέλος που άνοιξε το νήμα samy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 136K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
καλος τον μαρουλινι μουΚαλησπέρα Σαμυ!! ΤΟ γιατρικό πολλών είσαι και δικό μου!!!
ωραια και αλλο μωρο στι παρεα του γιατρικου
εσυ απο τι υποφερεις μωρακι μου
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 413
- Πόντοι
- 3.235
δεν ξέρω αν με θυμάσαι κουκλάρα, εγώ πάντως δε μπορώ να σε βγάλω απο το μυαλό μου ;) ;) ;) ;)
ναι Rocco σε θυμαμε ειχαμε πει διαφορα εκεινη τη μερα ;) ;)δεν ξέρω αν με θυμάσαι κουκλάρα, εγώ πάντως δε μπορώ να σε βγάλω απο το μυαλό μου ;) ;) ;) ;)
Επισκέπτης
καλησπέρα αστέρι . τι κάνεις? που μου χάθηκες? είσαι καλά? :-* :-* :-*
ευχαριστω SuccesorΤόσοι πολλοί οι Σαμανθόπληκτοι που χάσανε το νοήμα οι λέξεις. Εγώ σου αφιερώνω για άλλη μια φορά το τραγούδι που ακούω όταν σε σκέφτομαι κούκλα. Άντε και μην το πέρνεις πάνω σου εσύ. Σεμνή και ταπεινή...
ωραιο το τραγουδι σου αλλα μην με σκεφτεσε πολυ
δεν κανει....να με ερωτευτεις κ'εσυ....
για σου τι κανειςκαλησπέρα αστέρι . τι κάνεις? που μου χάθηκες? είσαι καλά? :-* :-* :-*
Επισκέπτης
για σου τι κανεις
![]()
![]()
σχετικά καλά σαμανθούλα. έχω τα δικά μου, θα επανέλθω όμως.ξέρεις εσύ ;)
Επισκέπτης
εγω πρεπει να σας αφησω
αυριο θα τα ξαναπουμε καληνυχτα αγορια καλη δουλεια για οσους δουλευουν ...
καλο ξιμερομα για οσους θα κατσουν στο φορουμ...
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καληνύχτα κουκλί.ελπίζω να το είδες. καλή αυριανή μέρα να έχεις.να σαι καλά να σε χαιρόμαστε
καλος τον μαρουλινι μου
ωραια και αλλο μωρο στι παρεα του γιατρικου
εσυ απο τι υποφερεις μωρακι μου![]()
Από ερωτική ψύχωση!!!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Που είσαι κοριτσάρα μου ,αντε και πρέπει να πάρω το γιατρικό μου ! ![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 413
- Πόντοι
- 3.235
γεια σου μωράκι, σε περιμέναμε .....καλησπεραααααααααααααααααααααααα στο φορουμ :-* :-*
καλος τον ασθενη μουΠου είσαι κοριτσάρα μου ,αντε και πρέπει να πάρω το γιατρικό μου !![]()
και εγω ηρθα ;) ;) ;)καλησπεραγεια σου μωράκι, σε περιμέναμε .....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 52
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 238
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις