tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
7 μέλη διαβάζουν αυτό το θέμα (εδώ και ώρα) , ...
<< Η συμμορία των 7 >>![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
<< Η συμμορία των 7 >>
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Η Σαμάνθα και οι 7 χάνοι...
[/quote
τωρα ειναι 8
Η Σαμάνθα και οι 7 χάνοι...
[/quote
τωρα ειναι 8
:'( :'( :'(![]()
![]()
:- :- :-
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν μου απαντάς όμως και στεναχωριέμαι.κάνε με να χαρώ λιγάκι
Σιγά ρε θίχτηκες! Μετά τις μελισσούλες είσαι επίτιμο μέλος!![]()
ειδες ....απο σημερα αρχισα να κανω αλλη δουλεια μπας και ξεκουρασω λιγο τι μεσι μου![]()
![]()
Ναι φίλε μου, μη χάνεις το χιούμορ σου μόνο. Να το δέχεσαι όπως το κάνεις...για να εκτιμήσει κανείς το χιούμορ, απαιτείται ποιότητα και εκπαιδευση ! Αυτά !
τι ειναι το χανοι μηπος βρισια...
Έχει αρνητική έννοια, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό μωρέ. Το είπα για χαβαλέ σαν αντιπαραβολή στο Η Χιονάτη και οι 7 νάνοι. Και βέβαια έβαλα και τον εαυτό μου μέσα, αλλά φαίνεται κάποιοι είναι υπερευαίσθητοι. Τέσπα με όλη αυτή την ανάλυση μου το χαλάσατε το αστείο.Έχε χάρη που σου έχω αδυναμία... ;)τι ειναι το χανοι μηπος βρισια...
Έχει αρνητική έννοια, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό μωρέ. Το είπα για χαβαλέ σαν αντιπαραβολή στο Η Χιονάτη και οι 7 νάνοι. Και βέβαια έβαλα και τον εαυτό μου μέσα, αλλά φαίνεται κάποιοι είναι υπερευαίσθητοι. Τέσπα με όλη αυτή την ανάλυση μου το χαλάσατε το αστείο.Έχε χάρη που σου έχω αδυναμία... ;)