Νέα

Σάλος στην Τουρκία από δηλώσεις Ερντογάν για εκδίωξη μειονοτήτων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vlachodeutsch
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 772
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
εεεε κάτι ξέρω και γω ο παπούλης... αντε τώρα "ελα μπαμπά να σε δείξω της μάνας μου"...

όταν εσύ ρε γυρνούσες εγώ πήγαινα.. για τρίτη φορά όμως (μου άρεσε πολύ γιαυτό)  :2funny: :2funny: :2funny:
Ελα τώρα νά σοβαρευτούμε νά ομιλήσωμεν διά ιστοριαν.........
Οσο για μενα εξάδελφε εχω ταξιδεψη αρκετα και σε οποιες χωρες της Ανατολης(εκτος του Ισραηλ)μολις ελεγα ελληνας αμεσως μου ελεγαν Μεγας Αλεξανδρος...............και πολλα αβατα.... που υπηρχαν για αλλους "ξενους" για μενα ηταν ελευθερα.............(τοσους αιωνες μετα και ο Μεγας Αλεξανδρος! ζει στις καρδιες των ανθρωπων!)Δεν μπορει να καταλαβει κανενας, πως ενοιωσα καποιες τετοιες στιγμες......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εχουμε ελειμμα παιδειας σε σχεση με τον Ευρωπαιο
σε σχεση με τουςς Τουρκους ειμαστε πολιτισμενοι
αυτοι που δικαιολογουν τους Τουρκους ας μου πουν γιατι λ.χ. στην Γερμανια 2ης και 3ης γενιας Τουρκοι συνεχιζουν να ειναι ζωα παρα την αρτια παιδεια που τους προσφερεται και τα πολλα φραγκα που περνουν απο το Γερμανικο κρατος

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.156
Πόντοι
456
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ
NACHT UND NEBEL

μεγάλε ετοίμαζε το σουβλί.. εγώ σκουριάζω το κονσερβοκούτι... τούχω βάλει και λαβή να το κρατάω καλύτερα...
Να μου βαλετε λαδακι με ριγανη
Απο αλατι λιγα πραγματα,πιπερι ναι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ελα τώρα νά σοβαρευτούμε νά ομιλήσωμεν διά ιστοριαν.........
Οσο για μενα εξάδελφε εχω ταξιδεψη αρκετα και σε οποιες χωρες της Ανατολης(εκτος του Ισραηλ)μολις ελεγα ελληνας αμεσως μου ελεγαν Μεγας Αλεξανδρος...............και πολλα αβατα.... που υπηρχαν για αλλους "ξενους" για μενα ηταν ελευθερα.............(τοσους αιωνες μετα και ο Μεγας Αλεξανδρος! ζει στις καρδιες των ανθρωπων!)Δεν μπορει να καταλαβει κανενας, πως ενοιωσα καποιες τετοιες στιγμες......

στη Μέκκα πήγες;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν πάει αλλόθρησκος στην Μέκκα ρεεεεεεεεεεεεε ... έτσι και μεις δεν πρέπει να τους αφήσουμε στην Πόλη...

έεεεεεελααααααααααααααααααααααααα.....

σοβαράαααααααααααααααααααααααααα;
τόσο πωρωμένοι είναι;;;;;;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785

deepthroat

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
οχι ρε μαλάκα.. στην Θράκη δεν υπάρχουν τούρκοι.. υπάρχουν μουσουλμάνοι...

Αυτό να το διευκρινίσεις με τον personanongrata γιατί έχει άλλη άποψη.

μην σ'αξιώσει ο θεός να δοκιμάσεις την φάπα μου (που αμφιβάλλω γιαυτό αν συνεχίσεις τις μαλακίες που λές)...

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ
NACHT UND NEBEL

μεγάλε ετοίμαζε το σουβλί.. εγώ σκουριάζω το κονσερβοκούτι... τούχω βάλει και λαβή να το κρατάω καλύτερα...

Ιnternet tough guys. LOL.

αρκετά με την μαλακισμένη "ελευθερία" θέλετε σωνει και καλά να μας επιβάλλετε με τον τσαμπουκά που σας δίνε η δημοκρατία του εμείς οι πρόσφυγες φέραμε στην Ελλάδα (γιατί αν δεν ερχόμαστε στην Ελλάδα ακόμα τον βασιλιά θα είχατε μαλάκες)... δεν μπορεί το 2% του ελληνικού λαού να θέλει να επιβάλλει τα δικάτου στο 98%... αμάν πιά

Κι εγώ από πρόσφυγες της Μ. Ασίας κατάγομαι και για αυτό οι υπερπατριώτες με ενοχλούν διπλά. Τη δημοκρατία άστη καλύτερα. Έτσι όπως "συζητάτε" εσύ κι οι ομοϊδεάτες σου στο thread είναι φανερό ότι δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει.

Για το 2%: Την άποψή του έχει δικαίωμα να την εκφράζει και το 0,002%. Αλλά έχε υπόψη σου το εξής: Και τα 2 κόμματα εξουσίας στην Ελλάδα, ακολουθούν πολιτική προσέγγισης με την Τουρκία. Μόνο το ΛΑΟΣ και το ΚΚΕ παίζουν το χαρτί του εθνικισμού, και ο Ελληνικός λαός τα έχει στείλει κάτω από το 10%. Άρα ή ο Ελληνικός λαός δεν ξέρει τι ψηφίζει, ή πρέπει να αναθεωρήσεις τα ποσοστά σου.

Αυτό δεν είναι σύγκριση;

Όχι, είναι απλή παράθεση, δεν έγραψα ούτε ότι είναι μεγαλύτερο ποσοστό, ούτε ίδιο, ούτε μικρότερο (που προφανώς είναι μικρότερο).

Τέλος πάντων, χάρηκα για τη συζήτηση. Ώρα και για καμιά δουλειά.  :grin:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

όταν ήμουνα Ιορδανία είπα του ταρίφα να με πάει Ακαμπα...
μετά του είπα να με πάει Μέκκα και με κατέβασε κάτω.
Γύρισα με άλλο ταξί στο Αμάν.

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Αλίμονο αν έκριναν και την ελληνική κοινωνία από τους ταρίφες της...  :boobies: :boobies: :boobies:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
κανονισε ξαδελφε ε;;;;; :-* :-* :-* :-*

τι να κανονίσω ρεεεε... αφού τα θηλυκά μας μπλέξαν στο κλάμπινγκ... μη χέσω μέσα.. θα γίνει το κεφάλι μας ίσα με μιά ντάνα μπαμπάκι από το ντάπα ντούμπα....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
τι να κανονίσω ρεεεε... αφού τα θηλυκά μας μπλέξαν στο κλάμπινγκ... μη χέσω μέσα.. θα γίνει το κεφάλι μας ίσα με μιά ντάνα μπαμπάκι από το ντάπα ντούμπα....
Λοιπον τωρα βαρατε ολοι ..... τζερτζελε δεν θελεται;;;;;;;;;
Ο Βουδδισμος εχει υψηλωτερο πνευματικο επιπεδο απο τον Χριστιανισμο και στο φυσικο πεδιο δεν υπηρξε εγκληματικος και αιμοδιψης οπως ο Χριστιανισμος.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom