οχι ρε μαλάκα.. στην Θράκη δεν υπάρχουν τούρκοι.. υπάρχουν μουσουλμάνοι...
Αυτό να το διευκρινίσεις με τον personanongrata γιατί έχει άλλη άποψη.
μην σ'αξιώσει ο θεός να δοκιμάσεις την φάπα μου (που αμφιβάλλω γιαυτό αν συνεχίσεις τις μαλακίες που λές)...
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ
NACHT UND NEBEL
μεγάλε ετοίμαζε το σουβλί.. εγώ σκουριάζω το κονσερβοκούτι... τούχω βάλει και λαβή να το κρατάω καλύτερα...
Ιnternet tough guys. LOL.
αρκετά με την μαλακισμένη "ελευθερία" θέλετε σωνει και καλά να μας επιβάλλετε με τον τσαμπουκά που σας δίνε η δημοκρατία του εμείς οι πρόσφυγες φέραμε στην Ελλάδα (γιατί αν δεν ερχόμαστε στην Ελλάδα ακόμα τον βασιλιά θα είχατε μαλάκες)... δεν μπορεί το 2% του ελληνικού λαού να θέλει να επιβάλλει τα δικάτου στο 98%... αμάν πιά
Κι εγώ από πρόσφυγες της Μ. Ασίας κατάγομαι και για αυτό οι υπερπατριώτες με ενοχλούν διπλά. Τη δημοκρατία άστη καλύτερα. Έτσι όπως "συζητάτε" εσύ κι οι ομοϊδεάτες σου στο thread είναι φανερό ότι δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει.
Για το 2%: Την άποψή του έχει δικαίωμα να την εκφράζει και το 0,002%. Αλλά έχε υπόψη σου το εξής: Και τα 2 κόμματα εξουσίας στην Ελλάδα, ακολουθούν πολιτική προσέγγισης με την Τουρκία. Μόνο το ΛΑΟΣ και το ΚΚΕ παίζουν το χαρτί του εθνικισμού, και ο Ελληνικός λαός τα έχει στείλει κάτω από το 10%. Άρα ή ο Ελληνικός λαός δεν ξέρει τι ψηφίζει, ή πρέπει να αναθεωρήσεις τα ποσοστά σου.
Όχι, είναι απλή παράθεση, δεν έγραψα ούτε ότι είναι μεγαλύτερο ποσοστό, ούτε ίδιο, ούτε μικρότερο (που προφανώς είναι μικρότερο).
Τέλος πάντων, χάρηκα για τη συζήτηση. Ώρα και για καμιά δουλειά.