1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μουνάκια τουρκόπουστες της Θράκης με ελληνικά διαβατήρια και ελληνικές ταυτότητες.
Να παραδώσετε άμεσα τα ελληνικά χαρτιά, να αποποιηθείτε την ελληνική ιθαγένεια και να ζητήσετε επίσημα άσυλο από την πατρίδα σας.
ΜΕ μεγάλη μας χαρά καραπουσταριά.
Εκτός εάν θέλετε να παραμείνετε με Τουρκικό δαβατήριο και να τα πούμε μεταξύ μας σε ανοικτή διάσκεψη στην Ιμβρο ή την Τένεδο.
Κάτι σαν Σερβάιβορ ένα πράμα.
τι εγινε ρε το πεζο ιρινιστισ εγο..........
ως τι διαταζεις?μουνάκια τουρκόπουστες της Θράκης με ελληνικά διαβατήρια και ελληνικές ταυτότητες.
Να παραδώσετε άμεσα τα ελληνικά χαρτιά, να αποποιηθείτε την ελληνική ιθαγένεια και να ζητήσετε επίσημα άσυλο από την πατρίδα σας.
ΜΕ μεγάλη μας χαρά καραπουσταριά.
Εκτός εάν θέλετε να παραμείνετε με Τουρκικό δαβατήριο και να τα πούμε μεταξύ μας σε ανοικτή διάσκεψη στην Ιμβρο ή την Τένεδο.
θα στι κανω ξαδελφε θα την χορεψω πρωτοσ στα γονατα μου.......τα παιδία παίζει ????
δεν πεζοσαστε τελικα εδω μεσα...............
και μετα λενε εμενα μαλακα.............
θα στι κανω ξαδελφε θα την χορεψω πρωτοσ στα γονατα μου.......
ζηλια ζουλιαααααααααα... ;) ;) ;) ;) ;)
το ενα παραγαδι σκαλοσε ρε σιαπο τιν πολι ερχομε κε στι κορφι κανελα...[
ως τι διαταζεις?
Ο καθενας μπορει να αυτοπροσδιοριζεται.
Συνολικα ομως οχι ,χρειαζεται αλλαγη συνθηκων.
Αν προσεχαμε λιγο, αυτοι οι ανθρωποι θα αγαπουσαν την γη που γεννηθηκαν
και ας ονομαζονταν οπως ναναι,το μισος ειναι ο κινδυνος και οχι τόνομα.
απο τιν πολι ερχομε κε στι κορφι κανελα...[
μορι μπαοκα που ξερισ εσι που μενι;;;;;;;;;; αααααααααααααααα τι κατσαμε.ποιάν πάλι ρε?¨??????????? μήπως την γειτόνισα μου που έφερες στο τσιμπούσι?
μορι μπαοκα που ξερισ εσι που μενι;;;;;;;;;; αααααααααααααααα τι κατσαμε.
ως τι διαταζεις?
Ο καθενας μπορει να αυτοπροσδιοριζεται.
Συνολικα ομως οχι ,χρειαζεται αλλαγη συνθηκων.
Αν προσεχαμε λιγο, αυτοι οι ανθρωποι θα αγαπουσαν την γη που γεννηθηκαν
και ας ονομαζονταν οπως ναναι,το μισος ειναι ο κινδυνος και οχι τόνομα.
εχουμε ελειμμα παιδειας σε σχεση με τον ΕυρωπαιοNαι, σύμφωνοι, έλλειμμα παιδείας υπάρχει σε πολλά μέρη της ελληνικής κοινωνίας. Όμως κάτι τέτοιο πουθενά στην Ελλάδα δεν επικροτείται και δεν ενθαρρύνεται, ούτε ο ακρωτηριασμός που έκανε ο τούρκος ούτε ο τεμαχισμός που έκανε ο έλληνας. Οπότε όσο και να θέλεις, αυτά δεν συγκρίνονται.
στ αρχίδια μου. Και η γιαγιά μου και ο παππούς μου αγαπούσαν τη γη που γεννήθηκαν και από τύχη τη γλίτωσαν.
Πούλο τώρα.
Διατάζω ως Ιωνας.
Αμα δε σ αρέσει τομπούλο και συ.
Καμμιά αλλαγή συνθηκών....
Αρκετές υποχωρήσεις έχουμε κάνει για τις πούστρες.
ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΓΑΜΟΥΣΑΝ.
ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ ΒΟΛΙ.
Τελεία.
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ
NACHT UND NEBEL
μεγάλε ετοίμαζε το σουβλί.. εγώ σκουριάζω το κονσερβοκούτι... τούχω βάλει και λαβή να το κρατάω καλύτερα...