ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
δεν μπορει καποια που εχε θεμα με τα ,κιλα της να φοραει εξαλο μαγιο να υπαρχει και καποια αισθητικη
Aναστασια μια τις ποιο θεμελειώδεις επιστημονικές αρχές, ειναι η αρχη της σχετικότητας.Αυτή η αρχή μας λέει οτι ολα τα φυσικά μεγέθη στη φύση ειναι σχετικα. Βεβαια αυτη η αρχή βρισκει εφαρμογή και στην καθημερινή ζωή μας.
Οταν λεμε οτι οι ελληνιδες ειναι μπαζα του κερατα, εννουμε οτι σχετικα με άλλες εθνικότητες πέριξ της ελλάδας (σερβιας,ρουμανιας,ουγγαριας πχ) ειναι ενα μάτσο χαλια.
Τωρα αν εσυ πιστευεις οτι ο μέσος αλλοδαπός εχει τεράστεια πουτσα ανω των 20cm, τοτε παω πάσο. Παρά ταυτα ομως σε διαβεβαιώ οτι δεν εχει.
Συνεπώς ο ισχυρισμός σου της "μετριας πουτσας" δεν έχει βαση.
Και για να ειμαστε "on topic", ανέκαθεν απο την δεκαετία του 70 κτλ, παντα ερχονταν βόρειες γυναικες διακοπες για να γαμηθουν με ελληνες και να απολαυσουν την θαλασσα ταυτοχρονα.
Ξερεις πολλους ξένους να έρχονται Ελλάδα διακοπές για να γαμήσουν Ελληνίδες?
Εδω γελάμε βεβαιως. Αν καποιος τουριστας θέλει να γαμησει ωραιες γυναικες θα παει Ουκρανια, Ρωσια, Ρουμανια, Ουγγαρια κτλ.
You get the point.
Nαι ειχε έρθει και ενας Αμερικανος στην Ελλαδα τον είχαμε παει σε ένα κλαμπ και μετα στο τελος της βραδιας μας ρωτησε πως γαμάμε εδώ πέρα.
Ειχαν κανει και ένα τοπικ σε μια σελιδα που συζητουσαν εκει ότι η Ελλαδα για να βρεις γκομενα να πηδηξεις είναι από τις χειρότερες επιλογες επειδή έχει περιεργες γυναικες.
Αναντίρρητα. Θα συμφωνήσω. Αλλά νομίζω ότι έρχονται για την θάλασσα στην Ελλάδα και δεν τις χαλάει να παίξουν και λίγο. Είναι αυτό που λένε... Κοντά στον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα. Ε... Οι Έλληνες είναι η γλάστρα στην προκειμένη. Κορυφαίοι εραστές δεν είστε. Δεν έχετε ξεκάθαρη ταυτότητα. Οι Άραβες πχ είναι αυταρχικοί, δυναμικοί και κυριαρχικοι, οι Ευρωπαίοι συγκρατημένοι και ψυχροί. Εσείς?
Μάγκες και όμως υπάρχει Αμερικάνος που μου έλεγε ότι οι Ελληνίδες είναι μουνάρες.Μόλις του είπα ότι είμαι απο Ελλάδα το πρώτο που μου είπε ήταν:You are lucky,Greek women are beautiful.Εκεί που τρελάθηκα είναι όταν μου είπε ότι μένει Μόσχα.Πήγα να του πω πρέπει να είσαι βαρεμένος για να μένεις Μόσχα και να θεωρείς τις Ελληνίδες όμορφες
Εσεις τι ειστε; κουραστικες μας ζαλιζετε τον ερωτα μέχρι να κάτσετε. Λες και αμα γαμηθεις με έναν παραπανω κάτι θα πάθεις. Καποια μερα που θα γινεις κωλογρια δεν θα μπορεις και θα ψάχνεσαι.
Δεν ξέρω τι λες. Εγώ το χαίρομαι το σώμα μου. Έχω μπροστά μου 30-40 χρόνια sex και σκοπευω να τα αξιοποιήσω. Άλλωστε όπως λέω πάντα το σεξ είναι το καλύτερο φάρμακο για κάθε πρόβλημα. Οδηγεί στην έκκριση ενδορφινων που είναι ενδογενή οπιοειδή του σώματος με αναλγητικη δραση.
ακουστε ολες οι γυναικες απο ολες τις χωρες εχουν μειονεκτηματα οχι μονο οι δικες μας οπως και η ανδρες εχουν η αραβες δεν σεβονται τις γυναικες
Δεν μας είπες ομως βρε Αναστασία οι περίπου 25αρες πούτσες σ' έχυσαν:Έχω πάει με 25 περίπου από τους οποίους μόνο 2 είχαν μήκος πάνω από 20 cm και 3 είχαν ικανοποιητικό εύρος. Need I say more?
Δεν ξέρω τι λες. Εγώ το χαίρομαι το σώμα μου. Έχω μπροστά μου 30-40 χρόνια sex και σκοπευω να τα αξιοποιήσω. Άλλωστε όπως λέω πάντα το σεξ είναι το καλύτερο φάρμακο για κάθε πρόβλημα. Οδηγεί στην έκκριση ενδορφινων που είναι ενδογενή οπιοειδή του σώματος με αναλγητικη δραση.
. Έχω μπροστά μου 30-40 χρόνια sex και σκοπευω να τα αξιοποιήσω.
η αναστασια τυπε μπερδεψε τα dildo με τους πουτσους όπως μαλλον μπερδευει τη πουτσα με τη βουρτσα.