Νέα

"Σάλος" με την ανάρτηση στο Facebook νεαρού δικηγόρου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rapturee
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 668
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

marseille

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2017
Like
5
Πόντοι
1
Περνανε πραγματα σε τηλεοπτικες εκπομπες , στο διαδικτυο και στα κοινωνικα δικτυα που θιγουν κοινωνικες ομαδες ωθουν σε παρανομες ενεργειες και επηρεαζουν αρνητικα συνειδησεις.
Σε πιο "ευαισθητες" χωρες θα ειχαν επιβληθει προστιμα , κλεισιμο sites με παραλληλη κλιμακωση των συνεπειων αν συνεχιζονταν τετοιου ειδους αναρτησεις.
Στην χωρα των επιλεκτων  απλα περνανε ετσι....

Οι γιατροί λένε σε ΟΛΟΥΣ τους χοντρούς ότι πρέπει να χάσουν κιλά. Είναι και αυτοί ρατσιστες; Το πάχος είναι αντιαισθητικό και ανθυγιεινό. Πρώτοι απο όλους το γνωρίζουν οι χοντρές οι οποίες αφού έχασαν την μάχη με την λαιμαργία τώρα τους φταίει η κοινωνία.
Είναι αυτές που παίρνουν ασανσερ για να ΚΑΤΕΒΟΥΝ έναν όροφο

Nikos_Nikolai92

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2016
Like
24
Πόντοι
1
δεν εχει σημασια αν ειναι ρατσισμος η οχι ειναι προσβλητικη και απαραδεκτη συμπεριφορά
η αλήθεια μερικές φορές είναι προσβλητική και απαράδεκτη, όχι η συμπεριφορά εκείνου

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Ρε παιδιά συγνώμη, εσείς πιστεύετε ότι οι χοντρές αισθάνονται όντως ωραία με το πάχος τους? Πίσω από την υποτιθέμενη αυτοπεποίθηση που βγάζουν (και που σας εκνευρίζει), κρύβεται μια τρομερά χαμηλή αυτοεκτίμηση πιθανόν και κατάθλιψη.

Εγώ δεν νομιζω καμια με 100 κιλά να είναι τόσο ευτυχισμένη όσο θέλει να δείχνει. Αφήστε τις ήσυχες στα προβλήματα τους και αυτές και τους χοντρούς άντρες και να μάθετε να βλέπετε πίσω από τα μάτια του άλλου.

Εάν είστε 25 οκ το καταλαβαίνω, θέλετε να πείτε την εξυπνάδα σας, να το παίξετε μάγκες,να συμπραξετε με την αγέλη που θέλει να τις καταβροχθίσει. Αλλά ο δικηγόρος που είναι 40-45 δεν μπορεί να μιλάει λες και είναι 25χρονο. Αυτά τα λέγαμε όταν είμαστε πιτσιρίκια, ο δικηγόρος τώρα το κατάλαβε και το παίζει έξυπνος και αγανακτισμένος?

Σας την σπάνε οι χοντρές που το παίζουν κάποιες, σας την σπάνε οι αδυνατες που και αυτές το παίζουν κάποιες, σας τη σπάνε οι όμορφες, οι άσχημες, οι μορφωμένες, οι αμόρφωτες, οι καλες, οι κακές, οι έξυπνες, οι χαζές, οι βγαλμένες, οι αβγαλτες...ΠΟΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ?

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Είναι εμφανές πλέον ότι ο άντρας με την γυναίκα έχουν αποκτήσει μεταξύ τους μια σχέση άκρως ανταγωνιστική. Σχέση μισους, οργής, απαξίωσης.

Παλαιότερα δεν συνέβαινε αυτό. Πλέον σε ένα μόνο πράγμα ταιριάζουν τα δύο φύλα: στο πήδημα.

Τι να παντρευτείς υπό αυτές τις συνθήκες όταν βλέπεις την άλλη σαν εχθρό σου και αντίστροφα. Και αυτοι που παντρεύονται, είτε χωρίζουν είτε μένουν μαζί όχι διότι αγαπιούνται, αλλά από φόβο.

Φόβος τι θα πουν οι συγγενείς, φόβος για την διατροφή (από τη μεριά των αντρών), φόβος για τις υποχρεώσεις (από τη μεριά των γυναικών), φόβος για τα γηρατειά και τη μοναξιά.

Ο ΦΟΒΟΣ είναι η κόλλα που κρατάει συνδεδεμένο το ζευγαρι. Όχι η αγάπη ή το συναίσθημα. Μόνο ο φόβος.

Φόβος πάντων πατήρ!
Ανταγωνιστικη σχεση σε τι ρε μεγαλε φιλοσοφε? :boobies:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
καλα ο τυπος ειναι μισογυνης , ρατσιστης, και πρεπει να στριβει ολιγον και το πουρο.
ο δικηγορικος συλλογος επρεπε ηδη να ειχε επεμβει.
Δημοκρατια παλιοφασιστομουτρο είναι να λεει ο άλλος την αποψη του και ο άλλος να την ακουει και να την δεχεται η να την απορριπτει.Οι ιδεες που εκφράζεις είναι των χρησιμων ηληθιων για να περνουν οι παγκοσμιοποιητες την καινουργια ισοπεδοτικη διακυβερνηση. :boobies:

Nikos_Nikolai92

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2016
Like
24
Πόντοι
1
Αφήστε τις ήσυχες στα προβλήματα τους και αυτές και τους χοντρούς άντρες
Δηλαδή σορρυ, λες ότι πρέπει να αφεθούν έρμαια στα προβλήματά τους τα άτομα αυτά, και να μην τους τα επισημαίνουν οι υπόλοιποι άνθρωποι. Δηλαδή την/τον παχύσαρκο πρέπει να τον αφήσουμε να νομίζει πως είναι εντάξει με την εμφάνισή του... κι ας δεν είναι; Ό,τι να 'ναι!

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Δημοκρατια παλιοφασιστομουτρο είναι να λεει ο άλλος την αποψη του και ο άλλος να την ακουει και να την δεχεται η να την απορριπτει.Οι ιδεες που εκφράζεις είναι των χρησιμων ηληθιων για να περνουν οι παγκοσμιοποιητες την καινουργια ισοπεδοτικη διακυβερνηση. :boobies:

Λίλα είσαι απαξιωτική πένα ρε άτιμε!  :rockon: :rockon: :rockon:

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Ανταγωνιστικη σχεση σε τι ρε μεγαλε φιλοσοφε? :boobies:
Το ποιος θα έχει το πάνω χέρι. Ποιανού η γνώμη θα μετράει. Ποιος θα επωφεληθεί περισσότερο από αυτή τη σχέση.

Ειρωνίες αλλού μαγκα

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Δηλαδή σορρυ, λες ότι πρέπει να αφεθούν έρμαια στα προβλήματά τους τα άτομα αυτά, και να μην τους τα επισημαίνουν οι υπόλοιποι άνθρωποι. Δηλαδή την/τον παχύσαρκο πρέπει να τον αφήσουμε να νομίζει πως είναι εντάξει με την εμφάνισή του... κι ας δεν είναι; Ό,τι να 'ναι!
Μάλλον δεν κατάλαβες.

Όταν λέω να τους αφήσουν ήσυχους εννοώ να μην τους μειώνουν και να μην τους κοροϊδεύουν. Εάν θέλεις να τους βοηθήσεις υπάρχουν πολλοί τρόποι.

Μας λες δηλαδή ότι ο δικηγόρος (και όσοι εδώ μέσα ειρωνεύονται τους υπέρβαρους) ήθελε να βοηθήσει?

Εάν εσύ είσαι άσχημος και εγώ έρθω και σου πω: "ρε μαλακα πως είσαι έτσι, τραβά κρύψου που μας το παίζεις και ωραίος, προσβάλεις την αισθητική μου" θα σε βοηθούσα?

Πολύ άστοχο το σχόλιο σου. Πιο άστοχο αυτοκτονεις.

Nikos_Nikolai92

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2016
Like
24
Πόντοι
1
Μάλλον δεν κατάλαβες.

Όταν λέω να τους αφήσουν ήσυχους εννοώ να μην τους μειώνουν και να μην τους κοροϊδεύουν. Εάν θέλεις να τους βοηθήσεις υπάρχουν πολλοί τρόποι.

Μας λες δηλαδή ότι ο δικηγόρος (και όσοι εδώ μέσα ειρωνεύονται τους υπέρβαρους) ήθελε να βοηθήσει?

Εάν εσύ είσαι άσχημος και εγώ έρθω και σου πω: "ρε μαλακα πως είσαι έτσι, τραβά κρύψου που μας το παίζεις και ωραίος, προσβάλεις την αισθητική μου" θα σε βοηθούσα?

Nope, δεν ήταν καθόλου άστοχο, αντιθέτως.

Αυτό που θα απαντήσω στο σχόλιό σου είναι ότι η αλήθεια πονάει μερικές φορές δυστυχώς. Αλλά χρειάζεται να λέγεται. Οι ίδιοι οι υπέρβαροι μειώνουν τον εαυτό τους με το να βρίσκονται σ'αυτή την κατάσταση. Αν δεν σέβονται οι ίδιοι τον εαυτό τους, γιατί να τους σεβαστούν οι άλλοι;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Μάλλον δεν κατάλαβες.

Ηταν μια κοπελα στη δουλεια,πολυ καλος χαρακτηρας και φορεσε ενα καλοκαιρι κοντο σορτσακι.Επειδη ηταν αδυνατη,δε τη κολακευε καθολου.Της λεει ενας αλλος φωναχτα,Πως εισαι ετσι;αηδια.Αισθανθηκα ασχημα εκεινη την ωρα.Θα προτιμουσα να της το επισημαινε μια φιλη της,οχι ετσι.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.675
Πόντοι
736

[/quote
Είναι εμφανές πλέον ότι ο άντρας με την γυναίκα έχουν αποκτήσει μεταξύ τους μια σχέση άκρως ανταγωνιστική. Σχέση μισους, οργής, απαξίωσης.

Παλαιότερα δεν συνέβαινε αυτό. Πλέον σε ένα μόνο πράγμα ταιριάζουν τα δύο φύλα: στο πήδημα.

Τι να παντρευτείς υπό αυτές τις συνθήκες όταν βλέπεις την άλλη σαν εχθρό σου και αντίστροφα. Και αυτοι που παντρεύονται, είτε χωρίζουν είτε μένουν μαζί όχι διότι αγαπιούνται, αλλά από φόβο.

Φόβος τι θα πουν οι συγγενείς, φόβος για την διατροφή (από τη μεριά των αντρών), φόβος για τις υποχρεώσεις (από τη μεριά των γυναικών), φόβος για τα γηρατειά και τη μοναξιά.

Ο ΦΟΒΟΣ είναι η κόλλα που κρατάει συνδεδεμένο το ζευγαρι. Όχι η αγάπη ή το συναίσθημα. Μόνο ο φόβος.

Φόβος πάντων πατήρ!
Ενδιαφέρον έχει και η άποψη του κωστόπουλου νομίζω που χαρακτηρίζει τις γυναίκες σαν μια συμμορία που υποστηρίζει η μία την άλλη. Στο τελευταίο λεπτό του βίντεο είναι για όποιον δεν θέλει να το δει όλο.

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
[/quoteΕνδιαφέρον έχει και η άποψη του κωστόπουλου νομίζω που χαρακτηρίζει τις γυναίκες σαν μια συμμορία που υποστηρίζει η μία την άλλη. Στο τελευταίο λεπτό του βίντεο είναι για όποιον δεν θέλει να το δει όλο.
Σοβαρα λογια από σοβαρο ανθρωπο.Τον κολλητο  :fuck2:  του Λαλιωτη. :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :boobies:

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Ηταν μια κοπελα στη δουλεια,πολυ καλος χαρακτηρας και φορεσε ενα καλοκαιρι κοντο σορτσακι.Επειδη ηταν αδυνατη,δε τη κολακευε καθολου.Της λεει ενας αλλος φωναχτα,Πως εισαι ετσι;αηδια.Αισθανθηκα ασχημα εκεινη την ωρα.Θα προτιμουσα να της το επισημαινε μια φιλη της,οχι ετσι.
Ήταν μαλακας ο τύπος. Φαντάσου να ήταν κόρη σου. Δεν θα του αστραφτες δύο σφαλιάρες εάν τον άκουγες να μιλάει ετσι?

Εγώ θα ντρεπόμουν να της το πω και με καλό τρόπο μη τυχόν και την στεναχωρήσω.

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Σαλος μονο και μονο επειδη ολες αυτες που θιχτηκαν εχουν σαν προτυπο ανδρα το δικηγορο, νεος μορφωμενος με προοπτικη, αν εβγαινε και το ελεγε ενας κουασιμοδος αμορφωτος δε θα εδινε καμια σημασια

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.097
Πόντοι
5.006
Μάλλον δεν κατάλαβες.

παντως ο δικηγορος δεν αποκαλεσε καποιον συγκεκριμενο ως χοντρο ή ασχημο..οποτε δεν προσβαλλε κανεναν...απλα την γνωμη του ειπε οτι δεν του αρεσουν οι χοντρες....δηλαδη αν πει καποια δεν μου αρεσουν οι καραφλοι ή οι καγκουρες, ειναι ρατσιστικο???
εχουμε ξεφυγει μου φαινεται... :S :S :S

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
[/quoteΕνδιαφέρον έχει και η άποψη του κωστόπουλου νομίζω που χαρακτηρίζει τις γυναίκες σαν μια συμμορία που υποστηρίζει η μία την άλλη. Στο τελευταίο λεπτό του βίντεο είναι για όποιον δεν θέλει να το δει όλο.

Μέγα λάθος: οι γυναίκες δεν αλληλοϋποστηρίζονται! Επιτίθενται μόνο άμα βρουν κοινό εχθρό που χτυπήσει κοινό κόμπλεξ αλλά αυτό δεν είναι συνεργασία. Γενικά ο βιολογικός προγραμματισμός της γυναίκας τη βάζει να είναι χυδαία επιθετική έναντι άλλων γυναικών. Σκεφτείτε παλαιότερα όταν η κοινωνία είχε παραπάνω ήθη ότι συνήθως οι γυναίκες επιτίθενταν σε άλλες γυναίκες που ήταν σεξουαλικά ενεργές εκτός γάμου, όχι τόσο οι άνδρες. Αυτές που τον βρίζουν άμα έβαζε κάποιος έναν άνδρα τις αρεσκείας των αυτές θα σκοτώνονταν για το ποια θα τον έπαιρνε, σαμποτάροντας η μία την άλλη. Αντίθετα αν κι όχι πάντα πολλές φορές άνδρες βοηθάνε άλλους άνδρες να πιάσουν γκόμενα... Επίσης, σκεφτείτε κάτι πιο γενικό: πόσες γυναίκες διατηρούν φίλες από τα παιδικά τους χρόνια; σχεδόν καμία! Άνδρες όμως υπάρχουν αρκετοί!

Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
0
Αν φτάσουμε στο σημείο να μη μπορεί κάποιος να πει ή να γράψει τη γνώμη του για οποιαδήποτε θέμα,ζήτω που καήκαμε!
Από την άλλη κανείς δεν λέει πως οι μόνες γυναίκες που αντέδρασαν όλες αυτές τις μέρες ακραία ήταν οι παχουλές.
Τα μοντελοειδή ούτε που ακούστηκαν αλλά και ούτε βγήκαν να πουν έστω καλά τα είπε ο άνθρωπος!
Κλασσικές γυναίκες δηλαδή που εμφανίζονται και εξαφανίζονται μόνο όταν έχουν ουσιαστικό κέρδος!!!

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
παντως ο δικηγορος δεν αποκαλεσε καποιον συγκεκριμενο ως χοντρο ή ασχημο..οποτε δεν προσβαλλε κανεναν...απλα την γνωμη του ειπε οτι δεν του αρεσουν οι χοντρες....δηλαδη αν πει καποια δεν μου αρεσουν οι καραφλοι ή οι καγκουρες, ειναι ρατσιστικο???
εχουμε ξεφυγει μου φαινεται... :S :S :S
Σίγουρα ο θόρυβος που σηκώθηκε εναντίον του ήταν υπερβολικός. Λέει αυτό που λέμε/λέγαμε όταν ήμασταν μικρότεροι.

Δικαίωμα του να λέει τη γνώμη του, ελευθερία έκφρασης υπάρχει ακόμα ευτυχώς.

Απλά είναι επιχείρημα 25χρονου. Σε αυτή την ηλικία αντί να παντρευτεί και να κάνει κανένα παιδί, ή να κοιτάξει τη δουλειά του και τις επαγγελματικές του υοοχρεωσεις, κάθεται και σχολιάζει τις χοντρές στην παραλία.

Απλά, η μοναδική μας χαρά είναι να βλέπουμε τον άλλον χειρότερο από εμάς. Η αντίδραση του αυτή δεν ήταν αντίδραση αγανάκτησης αλλά αντιδραση χαράς.

Χαιρόμαστε να βλέπουμε τον άλλον δύσμορφο, χαζό, αμόρφωτο, ρουφιάνο και ΑΡΡΩΣΤΟ. Ναι και άρρωστο. Ακριβώς διότι η αξία μας (εάν  υπάρχει) δεν εδραζεται σε κάποια αντικειμενικά κριτήρια αλλά σε σύγκριση με την αξία των άλλων. Και γουστάρουμε ο άλλος να βασανίζεται.

Δηλαδή πιστεύεις ότι ο δικηγόρος πραγματικά στεναχωρήθηκε και αγανακτησε με αυτό που ειδε? Πέρασε κανένα καταθλιπτικό επεισόδιο μήπως? Ή μήπως χάρηκε διότι αισθάνθηκε ανωτερωτητα απέναντι στις χοντρές? Και θέλησε αυτή την ανωτερωτητα να την φωνάξει.

Εάν δεν σου αρέσουν οι χοντρές και οι καραφλες μην τις κοιτάς. Τι θα πρέπει, να τις σκοτώσουμε για να μην τις βλέπει ο δικηγόρος και στεναχωριεται το μαναρι μου.

Και μένα δεν μου αρέσουν τα μπουλντόγκ, θα πρέπει να βγαίνω και να τα βρίζω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom