argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.772
- Πόντοι
- 9.297
H αστυνομία μπορεί να ερχοταν μετά από αρκετή ώρα...Έχουν περάσει μέρες και δεν έχω τοποθετηθεί πάνω στο συγκεκριμένο θέμα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο.
Πολλές φορές έχω πει εδώ μέσα ότι αυτή η ιστορία με την πρόκληση των θηλυκών αλλά πέφτει ο ένας μετά τον άλλον να με φάει, γιατί προφανώς το πουλάκι τους δεν κάνει τσιου και φυσικά ελέγχουν πότε θα τους σηκωθεί, οπότε δεν θα σταθώ στα περί πρόκλησης από το θύμα.
Πάντα υπήρχαν οι ανώμαλοι αλλά λέω μήπως, απλά μήπως όλα αυτά τα περιστατικά έχουν πολλαπλασιαστεί από τότε που δόθηκαν τόσα δικαιώματα στις γυναίκες; Απλά τροφή για σκέψη.
Πάμε τώρα στο χθεσινό μάγκα. Αρχικά ο τύπος βαράει έναν καθυστερημένο που είναι τα μισά κιλά από αυτόν, ο οποίος μάλιστα δεν αντιδρά καθόλου από όσο βλέπουμε. Αφού μάλιστα έχει αποτραπεί το ΦΟΒΕΡΟ έγκλημα, ο τύπος συνεχίζει και τον χτυπάει, ενώ ο κίνδυνος έχει παρέλθει.
Επίσης όλο αυτό ήταν δουλειά της αστυνομίας. Την αστυνομία γιατί δεν την κάλεσε κανένας;
Ανεξάρτητα από το ποινικό παρελθόν του δράστη θέλω να βγει ένας δικηγόρος από εδώ μέσα ( και έχουμε πολλούς από ότι ξέρω) να τεκμηριώσει ποιος νόμος δίνει το δικαίωμα στον χοντρό να χτυπάει και να διαπομπεύει τον οποιοδήποτε, υπάρχει καποια ζυγαριά που μας λέει ότι μετά από Χ,ψ έγκλημα επιτρέπεται το ξύλο.
Τέλος να πω ότι είδα κάποιους από την αστυνομία να δικαιολογούν τον χοντρό. Με ποια λογική άραγε; Μήπως κάτι τέτοιο συμβαίνει και στα αυτοφόρα άρα στα μυαλά κάποιων είναι φυσιολογικό; απλά ρωτάω....
Αν απλά τον πλάκωνε ο φουσκωτος τον τύπο -ναυαγιο δεν θα έτρεχε καστανο ( όπως έλεγε μια συμμαθήτριά μου).
Όμως ήταν ύποπτη η βιντεοσκόπηση...και τώρα από ήρωας βγαίνει κατηγορούμενος .