alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.416
- Πόντοι
- 446
Εμένα πάντως ο μποξερ μου κάνει για πολύ χωμένος στα σκατά.....δεν ξέρω, ο τύπος μοιάζει λες κ βγήκε από αμερικάνικη φυλακή
Γκουγκλαρε,έπιασαν τον φονιά είκοσι χρόνια μετά το σκηνικό από ένα αποτύπωμα... ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις,αν διαβάζει κάνας πιτσιρικάς,ποτέ δεν βγαίνεις από το αμάξι να την πέσεις στα σκοτάδια στον ματάκια...πατάς κόρνα ανάβεις φώτα βάζεις μπροστά και φεύγεις....ποτέ δεν ξέρεις τι κουβαλάει ο άλλος και αν έχει παρέα...Ειλικρινά δε θυμάμαι. Μιλάμε για πολλά πολλά χρόνια πριν.
Ένα σουγιά είχε ο ματακιας, τον έστειλε άδικα τον άλλον.
Ουτε να σκοτώσει είχε πρόθεση. Αλλιώς θα κάρφωνε σώμα. Να ξεφύγει προσπάθησε. Έλα μου όμως που η λεπίδα βρήκε στο πιο λάθος σημείο.
Τύπε οι 9 στους 10 χυστες του σαη έμπαιναν για πλάκα όμως....Είναι μέλος του μπου η χοντρή κ με διαβάζει-αντιγραφει! Κ δημοσιοποιεί τις απόψεις μου! Θελω να κινηθώ νομικά!
Με 100κ συνδρομητες που εχει, πρεπει να διεκδικησεις χοντρη αποζημιωση...Περα απο την πλακα, αρχιζω και σκεφτομαι μηπως εχω πεσει πολυ εξω και δουμε κωλοτουμπα στην υποθεση τις επομενες μερες.Είναι μέλος του μπου η χοντρή κ με διαβάζει-αντιγραφει! Κ δημοσιοποιεί τις απόψεις μου! Θελω να κινηθώ νομικά!
Άσχετο μια που σε πετυχα, για πήγαινε στο διπλα νημα που έκανες τον έξυπνο προχθές γιατί σε καλώ να λάβεις θεση κ αδιαφορείς κ συ κ ο συνήγορος....Δεν ξέρω. Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα. Εδώ διαβάζω ότι είναι πυγμάχος κι έχει σχολή ή κάτι τέτοιο.
Το βίντεο το είδα στα κανάλια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα περισσότερο από αυτά που περιγράφεις.
Δεν θα πέσω απ τα σύννεφα καθόλου!Με 100κ συνδρομητες που εχει, πρεπει να διεκδικησεις χοντρη αποζημιωση...Περα απο την πλακα, αρχιζω και σκεφτομαι μηπως εχω πεσει πολυ εξω και δουμε κωλοτουμπα στην υποθεση τις επομενες μερες.
Πρόσφατα διάβαζα για έναν μανιακό στον Έβρο, που την έστηνε σε σημεία για πάρκινγκ και πυροβολούσε το ζευγάρι, βίαζε την κοπέλα ζωντανή ή νεκρή και μετά πυρπολούσε το αυτοκίνητο. Έχει πολλούς βαμμένους κρυμμένους στο σκοτάδι.Γκουγκλαρε,έπιασαν τον φονιά είκοσι χρόνια μετά το σκηνικό από ένα αποτύπωμα... ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις,αν διαβάζει κάνας πιτσιρικάς,ποτέ δεν βγαίνεις από το αμάξι να την πέσεις στα σκοτάδια στον ματάκια...πατάς κόρνα ανάβεις φώτα βάζεις μπροστά και φεύγεις....ποτέ δεν ξέρεις τι κουβαλάει ο άλλος και αν έχει παρέα...
Εκεί που έλεγες ότι "η άποψή μου σου είναι αδιάφορη και να την βάλω στον πρωκτό μου" με κάλεσες μετά να λάβω θέση; Κι αδιαφορώ κιόλας;Άσχετο μια που σε πετυχα, για πήγαινε στο διπλα νημα που έκανες τον έξυπνο προχθές γιατί σε καλώ να λάβεις θεση κ αδιαφορείς κ συ κ ο συνήγορος....
Βαριέμαι να βριστουμε και σε αυτό το νημα. Νηπτω τας πουτσας μου.Εκεί που έλεγες ότι "η άποψή μου σου είναι αδιάφορη και να την βάλω στον πρωκτό μου" με κάλεσες μετά να λάβω θέση; Κι αδιαφορώ κιόλας;
Τι κουμπώνεις;
Για βάλε την καρτελα να δω κάτι.
Αν σου πω οτι δεν μου ειχε τυχει ποτε ματακιας σε ερημικες παραλιες που πηγαινα με γκομενες με το αμαξι, και ετυχε πριν απο μερικα χρονια σε παραλια που εκει κοντα ηταν κανα δυο παρεες για βραδυνο μπανιο, και στα 100 μετρα ταβερνα με κοσμο..Στο πισω καθισμα με την γκομενα και βλεπω την μουρη του στο πισω τζαμι...Οταν με ειδε οτι τον πηρα χαμπαρι εφυγε τρεχοντας...Το λαθος που κανουν καποιοι ειναι να δειξουν στην γκομενα οτι δεν μασανε και τρεχουν να τον πιασουν..Κανεις κατευθειαν βουτια στο καθισμα βαζεις μπροστα και ξεκινας.Ακομα καλυτερα, αν σε παιρνει οικονομικα, πας παντα σε ξενοδοχειοΓκουγκλαρε,έπιασαν τον φονιά είκοσι χρόνια μετά το σκηνικό από ένα αποτύπωμα... ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις,αν διαβάζει κάνας πιτσιρικάς,ποτέ δεν βγαίνεις από το αμάξι να την πέσεις στα σκοτάδια στον ματάκια...πατάς κόρνα ανάβεις φώτα βάζεις μπροστά και φεύγεις....ποτέ δεν ξέρεις τι κουβαλάει ο άλλος και αν έχει παρέα...
Νίπτω.Βαριέμαι να βριστουμε και σε αυτό το νημα. Νηπτω τας πουτσας μου.
Ορθη η παρατήρησηΝίπτω.
Ακριβώς όπως έχει γίνει με τον συγκεκριμένο τόσες φορές κ γι αυτό το λόγο είναι κ έξω...Αν εχει χαρτι οτι ειναι σχιζοφρενής δεν του κανουν τιποτα, θα τον βαλουν λιγες μερες σε ίδρυμα, θα του δώσουν φάρμακα και οταν τον «ρυθμίσουν» θα τον αφησουν να φυγει, αυτος μετα αργα η γρηγορα θα κοψει την αγωγή και θα κανει τα ιδια, θα τον ξαναπιάσουν και παλι απο την αρχη.... Φαύλος κυκλος.
Υπάρχουν κ θάλαμοι αερίων, γιατί όχι?πέταμα στα ψάρια, πρόβλημα τέλος. Τι μαλακίες ότι δεν γίνεται καλά και παπαριές, η λύση είναι απλή.
Πολλά τα έξοδα συντήρησης και εγκατάστασης, μισθοί για άτομα να επιβλέπουν, καθαρίζουν, απεργίες υπερωρίες κ.λ.π.Υπάρχουν κ θάλαμοι αερίων, γιατί όχι?
Μόνο σκεπτόμενο άτομο στο φόρουμ.Στα σοβαρά τώρα ο ντροςχο δεν έχει μυρωδιά από μποξ εμφανώς....πως προκύπτει ότι είναι μπόξερ?το είπε ο ίδιος?τα γάντια είναι αυτά του γυμναστηρίου για βάρη....όλα τα λεφτά είναι η μινι ανάκριση ομως.. απευθείας για Αννίτα και οι δύο....μιλάμε ο τρέλας δεν ξέρει τι πραγματικά απαντάει, είναι σε ξεκάθαρη σύγχυση -κλασμενος από τη ζουζου-και τραγουδάει ότι του λέει το άλλο παρατράγουδο.... Βρώμα η δουλειά!
Ναι αλλα εχει πολλες πιθανότητες να γίνει υπουργός του μητσοτάκηΈχει χαρτί για σχιζοφρένεια οπότε τίποτα δεν θα του κάνουν δυστυχώς.