Νέα

Σαδομαζοχιστικά παιχνίδια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα s/m
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

s/m

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια χαρα,ειμαι καινουργιος στην παρεα.θελω να ρωτησω το εξης...
μου αρεσουν παρα πολυ τα σαδομαζοχιστικα παιχνιδια,εχω ταξιδεψει εξωτερικο για αυτα και εχω ρωτησει
γιατρους για τον τροπο εφαρμογης τους και θα ηθελα να μου πειτε αν ξερεται βεβαια, αν υπαρχει καποιος οικος,στουντιο,μαγαζι που να κανει τετοια πραγματα,,μιας που ειναι πολυ εξιδεικευμενο σπορ.ειμαι 30 χρ. και τα κανω απο τα 18 μου και ελαχιστες φορες τοσο εντονα οσο θελω εγω.
ελπιζω να το εβαλα στο σωστο ποστ μιας και προσπαθω να γραφτω μια βδομαδα.περιμενω τις απαντησεις σας.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Πρέπει να ξεκαθαρίσεις αν είσαι κυρίαρχος ή υποτακτικός.
Και τα δύο σίγουρα δεν είσαι.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Sorry φίλε δεν καταλαβαίνω τι εννοείς οτι έχεις ρωτήσει γιατρούς για τον τρόπο εφαρμογής τους ?
Τι σχέση έχουν οι γιατροί με το sport ?

OP
OP
S

s/m

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ναι σορρυ,,,ειμαι αφεντης και δεν ξερω πως σας ακουγεται αυτο.παλιοτερα με ειχαν παροτρυνει να το κανω επι πληρωμη αλλα δεν ηθελα.κανονικος ανθρωπος ειμαι .
οσο για τους γιατρους εχω ρωτησει για βελονες στις ρωγες σε γυναικες,κρεμασμα,τραβηγμα του αιδιου και
του στηθους. εννοηται μονο σε γυναικες.αλοιφες για μετα το μαστιγωμα και αλλα πολλα.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Sorry φίλε δεν καταλαβαίνω τι εννοείς οτι έχεις ρωτήσει γιατρούς για τον τρόπο εφαρμογής τους ?
Τι σχέση έχουν οι γιατροί με το sport ?

Σε πολύ ακραίες περιπτώσεις έχουν spermbob.
Σε παραπέμπω στο να πάρεις μία ιδέα. Σε τέτοιες ακραίες περιπτώσεις ο κίνδυνος σωματική βλάβης είναι υπαρκτός.

OP
OP
S

s/m

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πολυ σωστα και το ποιο απλο ειναι η ταχυπαλμια.μην ξεχνατε οταν φιλας μια γυναικα οι παλμοι
τις καρδιας ανεβαινουν στους 150 και ας μην το καταλαβαινεται,,ποσοσ μαλλον σε αυτα τα παιχνιδια.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

Πολύ ακριβό «σπορ» έχεις διαλέξει.

Αν είσαι αφέντης και ψάχνεις επαγγελματία δούλα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.
Υπάρχουν λίγες επιλογές, πάρα πολύ ακριβές, κυρίως σε άπω ανατολή αλλά και Αγγλία – Γερμανία, και βεβαίως δεν κάνουν όλα όσα εσύ θέλεις.
Πάρε μία ιδέα: . Μέχρι αυτού του είδους τις υπηρεσίες το πολύ να βρεις, όχι παραπάνω.

Η μόνη διέξοδος είναι να βρεις κανονικές, υποτακτικές κοπέλες, (όπως είναι οι περισσότερες κοπέλες – και άσε τι λένε) και να τη «φέρεις σιγά-σιγά στα νερά σου».

OP
OP
S

s/m

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
επαγγελματια δουλα δεν ψαχνω γιατι δεν λεει,απλα μεσο αγγελιων και διαφορες συζητησεις εχω
καποιες γυναικες,απο αθηνα,θεσ/νικη καιβολο που τους αρεσει ο σαδισμος..απλα εγω θελω η γυναικα να το θελει, να το ποθει.οπως σε διαφορες συζητησεις λενε,,εγω στο σεχ θελω χαστουκια,δεσιμο,μαστιγωμα.........κατι τετοιο και πιστευω οτι μετα πας και παραπερα.επισης πιστευω οτι πρεπει να ειναι κατι σαν κλικα.δηλαδη,,να κοιτα αυτος βαραει γυναικες και αντοιστοιχα,,κοιτα θελει να τρωει ξυλο απο τον αντρα..

υγ.ευχαριστω για το σαιτ .

succubi

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
προσοχη με αυτα για να μην τρεχεις μετα

OP
OP
S

s/m

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εννοεις για σημαδια,και τετοια???
γιατι με παντρεμενες δεν κανω τετοια

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
OP
OP
S

s/m

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια χαρα,περασα και απο κει και
απλα λογω επαγγελματος δεν ειχα χρονο να τα δω ολα...
ευχαριστω..

Επισκέπτης
ενα καρο μαλακιες κ ασχετα γραφετε στο παληκαρι. πειτε οτι στην ψωροελλαδα δε παιζει τιποτα τετοιο. η μονη λυση φιλε κατοπιν συννενοησεως με το...θυμα ή καλυτερα εξωτερικο κ παλι εξωτερικο. εδω ακομα τις βιζιτες τις εχουν με μαυρο μελανι σε εφημεριδα.

OP
OP
S

s/m

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γιαννη εχεις δικιο,στο εξωτερικο ειναι αλλιως,εκει γι αυτους ειναι κατι στανταρ.οταν ζητας ειδικα θεματα, στα δινουν λες και πας να παρεις τσιγαρα.οσο για την ελλαδα ειμαστε πολυ πισω.ενα πολυ απλο παραδειγμα ειναι οτι δεν υπαρχει καποια σχετικη καταρτιση απο τα σχολεια για την σεξουαλικη διαπεδαγωγηση.οι ελληνες εχουν πολλα ταμπου σε αυτο το θεμα.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
1-Πηγαινε λονδινο.
2-Εκει γινονται και fetish parties που παει ο καθενας με τη στολη του και τετοια πραματα.....

OP
OP
S

s/m

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ειχα παει μια βδομαδα το 2003 και δυο το 2004.το ποσο το φχαριστηθηκα δεν λεγεται.
αλλα μολις ηρθα ελλαδα ξενερωσα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom