Νέα

S/M studio

• Μέλος που άνοιξε το νήμα egw25
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 232
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1234567

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
22
Πόντοι
1
¨Εχεις να προτείνεις κανένα άλλο καλό που να αξίζει να λεφτά τυο φίλε? Σε ευαριστώ

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
76
Πόντοι
6
Παιδια επειδη το εχω ψαξει καλα το θεμα αν ψαχνετε για καλο στουντιο s/m τοτε παρτε σε αυτο το τηλ...1.67, με υπεροχο σωμα) καμια σχεση με τις προαναφερθεντες πατσαβουρες 45+
Η διευθυνση ειναι Καλλιροης... στον Ν.Κοσμο και η γκομενα διαθετει μεγαλη συλλογη απο ψιλοτακουνα και δερματινα εσωρουχα και ειναι με διαφορα οτι καλυτερο και πιο επαγγελματικο στην Αθηνα θα βρειτε. Προγραμματα εχει Καθαρο αυταρχικο (μαστιγια/υποταγη), ποδολατρεια, και δονητες. Τα προγραμματα ξεκινανε απο τα 150 ευρω.
Παιδια ετσι ειναι η Κυρία της Καλιροης ειναι ομορφη εχει μερικό εξοπλισμό (οχι τα πάντα)και σε απασχολεί περίπου μισή ωρα εγω ειχα πληρώσει πριν 3 χρόνια 120 ευρώ ,φαίνεται αυξηθηκε η ταρίφα ,λέω να δοκιμάσω την Ευα ....

diafm

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αυτη την εποχη παιζει ''εκει''
μια κοκκινομαλα ελληνιδα Mistress ''κατσε καλα!''
24χρ, ελληνιδα, αψογο κορμι,ψηλη,μουναρα,Γκαβλαααα λεμε :bigdick:...
Απιστευτα παιχνιδιαρα..καβλοραπανο σκετο!
Οι ποδολατρες κ ολοι οι fun του bdsm πρεπει ν'αισθανονται ευτυχισμενοι..
το κακκο ειναι οτι δεν τον χωνεις,αλλα ολα τ'αλλα ''παιζουν''
Σε ποια δ/νση ακριβως μπορουμε να βρουμε ,  ενα καλο s/m studio;

alexxx1922

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μπορεί κάποιος να μοθ πμ το τηλ της κυρίας Εύας?Ευχαριστώ

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
Ριχτε ρε παιδια καμια διευθυνση να παιζη
και η οπισθεν .... εκει γυρω στα 300 ευρω... :2funny: :2funny:

krifobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
αυτη ειναι θεομπαζο ρε σεις :headbang: :headbang: :headbang:
καποτε τη γαμαγαμε με 15 ευρω στο μεταξουργειο και τωρα το παιζει life style πουτανα των 150 ευρω.....
και χωρις να τη γαμησεις.... :jerking:

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
76
Πόντοι
6
Ριχτε ρε παιδια καμια διευθυνση να παιζη
και η οπισθεν .... εκει γυρω στα 300 ευρω... :2funny: :2funny:

υπάρχουν μπουρδέλα που δουλευει και η οπισθεν ,ξερω ενα στο φαληρο ,με περιπου 80 ευρω.

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
76
Πόντοι
6

LEFTI

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια ετσι ειναι η Κυρία της Καλιροης ειναι ομορφη εχει μερικό εξοπλισμό (οχι τα πάντα)και σε απασχολεί περίπου μισή ωρα εγω ειχα πληρώσει πριν 3 χρόνια 120 ευρώ ,φαίνεται αυξηθηκε η ταρίφα ,λέω να δοκιμάσω την Ευα ....
Την Τίνα την έχω γνωρίσει μέσω αγγελίας στο Εθνος στην αρχή της καρρίερας της. Αρκετά χρόνια (1998)που ήταν 20 χρονών. Τότε την γαμούσες κιόλλας αλλά πρόσφερε και αυταρχικό.Εκτός του ότι ήταν αρκετά όμορφη και κορασίδα με είχε τρελλάνει η επιδερμίδα της καθώς η καθαριότητα  της και τα προσεγμένα της πόδια (ιδανικά για feet lovers). Την πρώτη φορά την είχα πηδήξει . Την δεύτερη φορά 2-3 μηνες μετά που ξαναπήγα μου το ξέκοψε. Στην κουβέντα που κάναμε μου είπε ότι δεν αξίζει να πηδηχτεί αφού η τιμή του γαμησιού είναι πολύ  φτηνότερη από την τιμή του μή γαμησιού. Και είναι βέβαιο ότι είχε δίκιο. Ασε που κατά τα άλλα είχε φυσιολογική ζωή (με τον γκόμενο της που δεν γνώριζε τις δραστηριότητες της) και έτσι είχε το κέφι να ξεκαυλώνει μαζί του. Είχε και site αλλά τώρα δεν το βρίσκω.

diafm

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αυτη την εποχη παιζει ''εκει''
μια κοκκινομαλα ελληνιδα Mistress ''κατσε καλα!''
24χρ, ελληνιδα, αψογο κορμι,ψηλη,μουναρα,Γκαβλαααα λεμε :bigdick:...
Απιστευτα παιχνιδιαρα..καβλοραπανο σκετο!
Οι ποδολατρες κ ολοι οι fun του bdsm πρεπει ν'αισθανονται ευτυχισμενοι..
το κακκο ειναι οτι δεν τον χωνεις,αλλα ολα τ'αλλα ''παιζουν''
    Φιλε μου μήπως γνωρίζεις τη διευθυνση του παραπανω studio s/m ; ή και κάποιο  αλλο ατίστοιχο καλό ;;;  σε ευχαριστω για το χρονο σου... περιμενω...

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
76
Πόντοι
6
Εχεις δίκιο και εγω την ξέρω πολλα χρονια απο το 2000,αλλα σήμερα πήγα στης Ευας και γνώρισα μια καταπληκτική βοηθό της ,πανεμορφη ,νέα και καλιγραμμη.Κάνει οτι ζητείσεις (εκτος απο γαμίση) ,αλλα αξίζει τον κόπο απλα ειναι λίγο ακριβή.Τελικά η Ευα εχει το πιο οργανωμένο fetish studio στην Ελλάδα και αν πετύχεις καλη βοηθό της τοτε αξιζει.

Την Τίνα την έχω γνωρίσει μέσω αγγελίας στο Εθνος στην αρχή της καρρίερας της. Αρκετά χρόνια (1998)που ήταν 20 χρονών. Τότε την γαμούσες κιόλλας αλλά πρόσφερε και αυταρχικό.Εκτός του ότι ήταν αρκετά όμορφη και κορασίδα με είχε τρελλάνει η επιδερμίδα της καθώς η καθαριότητα  της και τα προσεγμένα της πόδια (ιδανικά για feet lovers). Την πρώτη φορά την είχα πηδήξει . Την δεύτερη φορά 2-3 μηνες μετά που ξαναπήγα μου το ξέκοψε. Στην κουβέντα που κάναμε μου είπε ότι δεν αξίζει να πηδηχτεί αφού η τιμή του γαμησιού είναι πολύ  φτηνότερη από την τιμή του μή γαμησιού. Και είναι βέβαιο ότι είχε δίκιο. Ασε που κατά τα άλλα είχε φυσιολογική ζωή (με τον γκόμενο της που δεν γνώριζε τις δραστηριότητες της) και έτσι είχε το κέφι να ξεκαυλώνει μαζί του. Είχε και site αλλά τώρα δεν το βρίσκω.

krifobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
τι λέτε ρε μάγκες ? πάτε καλά?? :headbang:
αυτη τη πατσαβούρα τη γαμάγαμε με 15ευρώ στο μετάξι και θελει να μας το παιξει και mistress τώρα???

:2funny:

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
76
Πόντοι
6

Λογω προσφατης επισκεψης μου στο στουντιο της Ευας ,συμφωνω απολυτως με την αποψη σου ,η γυναικα ειναι μαστορας στο ειδος.Εγω παντως εμεινα ευχαριστημένος και θα ξαναπαω
Σχετικα με το Sameplace θα πω οτι η ξανθιά μεγαλης ηλικιας πια ειναι απο τις γυναικες που έχουν και θεωρητική γνώση πανω στο BDSM και γενικα στο Alternative τοπίο. Δεν ξερω αν ήταν παλια πουτανα στο μεταξουργείο που μπορεί να ήταν κιολας αλλά είναι από τα άτομα που ξέρουν τι κάνουν πώς το κάνουν και γιατί το κάνουν με θεωρητικό background στην όλη κατάσταση και αρκετά διαβασμένη.

Αν παρακολουθεί κάποιος απο κάμερες που πράγματι υπάρχουν δεν το γνωρίζω και πραγματικά μου φένεται απίθανο να υπάρχει κατάστημα του είδους που να μην υπάρχει κάποιος που να παρακολουθεί διακρητικά απο κάπου και να επέμβει την κατάληλη στιγμή, γιατι όπως ξέρετε είναι ενα επικίνδυνο επάγγελμα! Δεν ειναι οραία αλλα ξέρει να σε φτιάχνει αν εισαι οπαδός του BDSM....

Η Τινα ειναι ένα κατα την γνώμη μου καλό κορίτσι όπως είπα και ποιο πάνω που είναι πραγματικά πανέμορφη αλλα τις λίπει η θεωρητική κατάρτηση. Ξέρει να κάνει κάποια πράγματα και τα κάνει παρα πολύ καλα! περα από αυτό δεν νομίζω πώς κάνει κάτι παραπάνω.. ειναι πεντακάθαρη απολύμένει τα πάντα μετά την χρήση  και είναι αυτό που λέμε καλός ανθρωπος...

Βεβαια ακριβή αλλα στις μέρες μας όλα ακριβά ειναι ....

Εγω θα ξαναπάω αλλα σίγουρα αν πέσει και κάτι άλλο στην αωτίλυψη μου θα πάω να δοκιμάσω....

Σχετικά με αυτούς που λένε ότι πάμε σε αυτα τα κλάμπ για να μας δείρουν και να μας γαμήσουν απλά θα πώ οτι δεν είναι ακριβώς ετσι και ότι όποιος έχει νιώσει τέτοιο session πραγματικά θα καταλάβει την πολαπλάσια εκσπερμάτηση μετά από ένα τέτοιο αισθησιακό παιχνίδι!

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους τους λατρεις των κοκκινων σπιτιων.επειδη ειμαι καινουργιο μελος και πολλη συχνος πελατης αυτων των μαγαζιων θα ηθελα μια πληροφορια.ξερει κανεις την διευθηνση απο την αφεντρα τινα?αν ναι ας με βοηθησει καποιος.ευχαριστω εκ των προτερον

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
κανενα νεο απο την τινα δεν εχουμε?

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775
Καταρχας μην γραφεις με μονιμα κεφαλαια. Θα στο σβησουνε. Εισαι νεο μελος γιαυτο διαβασε τους κανονες του φορουμ.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
μπραβο παιδια μου...

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
Καλα ολα αυτα αλλα μηπωσ ξερει κανενασ απο εσας που θα βρω την τινα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom