Νέα

S/M studio

• Μέλος που άνοιξε το νήμα egw25
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 232
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nito

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2006
Like
26
Πόντοι
0
μπορει να μου στειλει καποιος το τηλ. της κοκκινομαλας?

corfiot

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
τελικα το πηρα αποφαση κ κατεβαινω την επομενη εβδομαδα.
αν υπαρχουν νεοτερα απο το μετωπο η κανα αλλο update παρακαλω ενημερωστε.
μπορουμε να δεχτουμε το γκολ στο 90 , κριμα θα ναι...χαχα
χαιρετισματα σε ολο το λαο

specialguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Η κοκκινομαλα, ειδικα οταν φοραει λατεξ, μεταμορφωνετε σε μια θεα! ειναι απιστευτη εχει και την θεωρητικη γνωση που λιπει απο πολλες του χωρου και κανει καλο προγραμμα.... ειναι μεν κολαση αλλα να ξερετε οτι τα λατεξ μεταμορφώνουν! Εγω οταν ειδα την τινα ¨"εκτος του ναου" δεν την γνωρισα, ειναι ενα κοριτσακι της διπλανης πορτας που σε απογειωνει μολις φορεσει τα ρούχα της δουλιας.

Οπως και να εχει παντως για να επιστρεψουμε στην κοκκινομαλα ειναι και σεξυ, και εμπειρη και παντα κανει κατι καινουργιο για να μην βαριεσε!

Θα χαρω πολυ να λαβω μυνηματα και msn απο μυημενους στον χωρο του bdsm

corfiot

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα!
τινα τι λενε την κοκινομαλα? κ οταν λες ειναι κολαση?
τελικα απ'οτι φαινεται αξιζει η φαση εκει μεσα...
περιμενω κ αλλα updates!
καλημερα σε ολους/ες

atractive_man

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
καλημερα!
τινα τι λενε την κοκινομαλα? κ οταν λες ειναι κολαση?
τελικα απ'οτι φαινεται αξιζει η φαση εκει μεσα...
περιμενω κ αλλα updates!
καλημερα σε ολους/ες
Την κοκκινομαλαΕινα την λενε Lola. Eιναι η πιο ομορφη και καλη Mistress που εχω συναντησει ποτε.
Αυτο το λεω με σιγουρια αφου τις εχω γυρισει ολες. Η Τινα καποτε που εκανε με κεφι αυτο που κανει ηταν καλη. Τωρα μαλλον εχει βαεθει και κοιταει οταν πας να περασει η ωρα. Αλλωστε η Τινα ποτε δεν ηταν πραγματικη Mistress. 
Η Ευα ειναι κορυφαια και την θαυμασα και στο Erotica που ειχε στησει το ΒDSM Cage. Το παιχνιδι το κανουν μαζι με την Lola που δεν ειναι βοηθος της αλλα ειναι συνεργατης της. Τα χρηματα ειναι αρκετα αλλα αξιζουν το κοπο και οι δυο oπως και ο χωρος τους που ομοιος του δεν υπαρχει στην Ελλαδα. Καθαριοτητα και αναλογο κλιμα. Οσο για αυτα που διαβαζω γοα τις καμερες ειναι μουφα. Υπαρχει μια για την καθε εισοδο και καλα κανουν και υπαρχουν. Η Ευα ουδεποτε πηγε σε μπουρδελο. Αυτα ειναι κακοηθειες. Καποιοι που την ξερουν απο παλια μου ειπαν οτι ειχε μια πολυ κυριλε δουλια. Αλλωστε ειναι μορφωμενη και μια πραγματικη Κυρια και προσωπικα την βρισκω συμαπθεστατη και με φοβερο ενδιαφερον για τις αποψεις της πανω στο BDSM. Δεν ειναι τυχαιο που ολοι του χωρου την εκτιμουν και την σεβοντε αλλα και ζητουν τις συμβουλες της.

Ανεπυφυλακτα σας προτεινω και την Μistress Ευα αλλα και την Lady Λολα!

corfiot

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω για την εκτενη περιγραφη φιλε μου. αν υπαρχει κανα αλλο νεοτερο απο καναν αλλο επισκεπτη του συγκεκριμενου στουντιο , ευπροσδεκτο...
δε μπορω , δε μπορω να περιμενω!!!

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
Η κοκκινομαλα :bigdick: εκανε show στο erotica στο stage του bdsm κ ''λαλησαν'' οι σκλαβοι ολοι κ οχι μονο.

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
377
Πόντοι
6.135
Σημερα ξαναπηγα στο συγκεκριμενο χωρο μετα απο τηλεφωνικη συνεννοηση κ η Λολα με τρελανε κανονικα ! Αφου της ειπα οτι με εχει τρελανει απο την προηγουμενη φορα, με ρωτησε "ποσες μαλακιες εχεις βαρεσει για παρτυ μου;" "7-8 σε 3 μερες" τις απαντησα. Πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο στο χωρο σαν εμφανιση αλλα και σαν Mistress επισης πολυ καλη. Πριν αναχωρησω την ωρα που ντυνομουν ηρθε κ μου ψιθυρισε στο αυτι μου " Οταν ξαναερθεις θελω να μου πεις ποσες μαλακιες βαρεσες για παρτυ μου" !!! Συντροφοι ειναι ισως η πιο εντονη εμπειρια που εχω με κοπελα. Τωρα που βλεπω τα σημαδια στα χερια μου απο τα λουρια μου ερχεται στο μυαλο η μορφη της κ καυλωνω ξανα κ ξανα !!!!

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
377
Πόντοι
6.135
Κ κατι ακομα, απο την απεραντη καυλα δεν μπορεσα να αντισταθω κ την εγλυψα λιγακι "απο κατω". Ηταν το 1ο μου γλυψιμο κ πραγματικα την ωρα εκεινη η καυλα χτυπησε κοκκινο κ με διαπερασε σαν ηλεκτρικο ρευμα !!! Οσο το σκεφτομαι λιωνω πραγματικα....

corfiot

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μαχητη σου εχω στειλει pm
please απαντησε μου με καποιον τροπο.
ευχαριστω!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Το βασικο που πρεπει να μας πεις ειναι ποση ωρα διαρκει το παιχνιδι....

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
377
Πόντοι
6.135
φανταζομαι οτι εαν θα μπορει θα σου πει πιθανοτατα ναι.

bou_asd

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
49
Πόντοι
1.992
Ναι, αλλά την πρώτη φορά θες τη μαθήτρια ή την καθηγήτρια;

Maxitis