Επισκέπτης
κ κοκκινομαλες εχω
κ ξανθιες εχω
κ μελαχροινες εχω
κ καστανες εχω
ωρα για μεγαλομαλακες δεν εχω
αφου εχεις τον ιδιο σου τον εαυτο
κ κοκκινομαλες εχω
κ ξανθιες εχω
κ μελαχροινες εχω
κ καστανες εχω
ωρα για μεγαλομαλακες δεν εχω
Τι ειναι τουτο το πλασμα? Αυτη η Mistress ειναι ενα αστερι με τελεια ποδια γαματο κορμι και προσωπο. Πηγα για μια ωρα και εκατσα τρεις. Μετα την Κυρια Ευα ειναι η καλυτερη Μistress στο παιχνιδι. Νασαι καλα φιλε για την συμβουλη σου. Πειτε τωρα και μενα κραχτη.Αυτη την εποχη παιζει ''εκει''
μια κοκκινομαλα ελληνιδα Mistress ''κατσε καλα!''
24χρ, ελληνιδα, αψογο κορμι,ψηλη,μουναρα,Γκαβλαααα λεμε ...
Απιστευτα παιχνιδιαρα..καβλοραπανο σκετο!
Οι ποδολατρες κ ολοι οι fun του bdsm πρεπει ν'αισθανονται ευτυχισμενοι..
το κακκο ειναι οτι δεν τον χωνεις,αλλα ολα τ'αλλα ''παιζουν''
αμα δεν γαμας δεν εχει νοημα
Εγω παντως εχω παει αρκετες φορες στο club και δεν βρηκα ποτε σκλαβα εκει. Επαγγελματιες σκλαβες φιλε δεν υπαρχουν στην Ελλαδα.
στο θεμα μας τωρα.Υπάρχει κάποιος τρόπος γνωριμίας υποτακτικων κοριτσιών στην Ελλάδα.
Εννοώ εκτος από τη κλασική κατάσταση που γνωρίζεις μία κοπελίτσα, βλέπεις ότι το έχει στο αίμα της να υπακούει και σιγά σιγά την φέρνεις στα νερά σου. Ρωτάω αν υπάρχει κάποιος χώρος στον οποίο να μπορείς να γνωρίσεις κοπέλες επίσιμα υποτακτικές.
ενας καλος τροπος ειναι να πιασεις το τζοκερ.
οποια κι αν γνωρισεις μετα θα ειναι υποτακτικη απεναντι σου. ;)
επαναλαμβανω οτι σε τετοιες συνευρεσεις πρεπει να εχεις τρομερο αυτοελεγχο,Δεν έχεις και άδικο.
Πάντως όταν το έχει στο αίμα της ..... είναι άλλο πράμα ...
αναλογα τι ζητας.
αλλο να της ριξεις και κανενα χαστουκακι,να της βαλεις και χειροπαιδες,
και αλλο να θελεις να τη δεσεις στον πασαλο,
να την τουλουμιασεις και και μετα να της ξυρισεις το κεφαλι γουλι.επαναλαμβανω οτι σε τετοιες συνευρεσεις πρεπει να εχεις τρομερο αυτοελεγχο,
ωστε να αποφεχθουν τραυματισμοι και αλλα παρατραγουδα.
επισης , παντα πρεπει να συμφωνουν και οι δυο [ ή περισοτεροι ]
πριν γινει οτιδηποτε!!!
αν καταλαβα καλα, και εισαι ελευθερος να με διαψευσεις,Πολύ το προχώρησες. Εγώ μίλησα απλά για υποτακρική κοπέλα, όχι για δούλα.
Άλλη η σχέση Domination/submission, και άλλη η σχέση Master/slave.
παντως , να ξερεις , σε τετοιες συνευρεσεις,
ειναι παρα πολυ ευκολο να αντιστραφουν οι ρολοι,
if u know what i mean... ;)
θυμασε εκδοσεις?Μόλις διάβασα ένα βιβλίο με τίτλο "Εξουσιαστική Μανία". Πάει κάπου ο νους σας; Το ξεπέταξα σε δύο μέρες. Δεν εχω ξαναδιαβάσει κατι τόσο σύγχρονο στα ελληνικά τουλάχιστον. Η συγγραφέας λέγεται Christa Faust και για 20 χρόνια ήταν επαγγελματίας Dominatrix. Θέλετε κι άλλα; ;)