Επισκέπτης
στην Αγγλια απαγορευονται τα μπουρδελα αλλα επιτρεπονται οι βιζιτεςΤο γερμανικό μοντέλο πρέπει να ακολουθήσουμε.
στην Αγγλια απαγορευονται τα μπουρδελα αλλα επιτρεπονται οι βιζιτεςΤο γερμανικό μοντέλο πρέπει να ακολουθήσουμε.
Σωστή παρατήρηση. Δεν θα μου έκανε εντύπωση να είναι κι έτσι τα πράγματα τελικά...λες και διαβαζω τη μανταμ φιγκαρο εδω μεσα.
Παντως ρε τυποι μου κανει πολλη εντυπωση πώς βρισκουν τις "δεκαεξαχρονες" (εγω δεν τους πιστευω τυφλα παντως), και στους λαθρο δεχονται οτι φανερα 30αρηδες ειναι... ανηλικα. Μηπως ηταν και αυτες 30αρες και τις ειδαν 16αρες συνηθισμενοι απο τους 30αρηδες πιπινολαθρο?
στην Αγγλια απαγορευονται τα μπουρδελα αλλα επιτρεπονται οι βιζιτες
Για να μην υπάρχουν νταβατζήδες!
Εκεί η πουτάνα διαλέγει τον πελάτη, τον τρόπο που θα κάνουν έρωτα και το αντίτιμο για κάθε περίπτωση.
Σε κάθε μεγάλη πόλη της Αγγλίας υπάρχουν bar-clubs όπου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να γνωρίσει και να διαλέξει μια πόρνη σε τιμή call girl και αν είναι ωραίος και καλός να περάσει μαζί της σχεδόν μια ώρα!
Αυτην την απορια την ειχα κι εγω (αν δεν εισαι ειρωνικος δηλαδη). Γιατι το εψαξα για να πατησω like σε μερικους αλλα δεν...
Στην πράξη στο Σόχο έχει αρκετά μπουρδέλα,καθώς και πολλά μεγάλα πηδηχτήρια που είναι σε ολόκληρο το κτήριοστην Αγγλια απαγορευονται τα μπουρδελα αλλα επιτρεπονται οι βιζιτες
Για να μην υπάρχουν νταβατζήδες!
Εκεί η πουτάνα διαλέγει τον πελάτη, τον τρόπο που θα κάνουν έρωτα και το αντίτιμο για κάθε περίπτωση.
Σε κάθε μεγάλη πόλη της Αγγλίας υπάρχουν bar-clubs όπου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να γνωρίσει και να διαλέξει μια πόρνη σε τιμή call girl και αν είναι ωραίος και καλός να περάσει μαζί της σχεδόν μια ώρα!
η μια 16 χρονη ηθελε να γινει γιατρος αυτο ηταν το ονειρο της,ηταν αριστουχος μαθητρια, καποιοι της το γκρεμισαν ....
Και φυσικά υπάρχουν μπουρδέλα στην Αγγλία! Είναι παράνομα και πας επί τούτου εκεί. Νταβάδες νοικιάζουν κάποιο διαμέρισμα σε κάποια πολυκατοικία και εκεί βρίσκονται οι εκδιδόμενες. Επειδή ακριβώς είναι παράνομα, εκεί δεν πας για τσάρκα. Όπως και δω, έτσι και εκεί, υπάρχουν και οι νταβατζηδες αλλά και οι ανεξάρτητες. Και υπόψιν, εκεί δεν είναι οι τιμές της Ελλάδας! Με 20 ευροπουλα, μόνο με τη χούφτα μένεις! Και αυτό γιατί το αναφέρω;; Γιατί κάποιοι νομίζουν πως δίνουν 20 ευρώ και η κοπέλα τους ανήκει. Και φτύνουν χολή για το παραμικρό. Λες και αυτοί στη δουλειά τους θα είναι οι αψεγάδιαστοι!! (Φυσικά δεν το λέω για τον τύπο στον οποίον έκανα την παράθεση...) Θέλει λοιπόν λίγο ισορροπία... Μου άρεσε; Ξαναπάω. Δεν μου άρεσε; Δεν ξαναπάω! Και στις δύο περιπτώσεις, απλά θα γράψω μια κριτική με την εμπειρία μου δίχως εμπάθειες και μαλακίες, απλά πληροφοριακή και γειά σας.
Ποια είναι επιτέλους αυτή η 16χρονη ρε παιδιά?
εγω την ειχα γνωρισει σε οικο ανοχης οχι στα 16 αλλα στα 17 της. Δε μικροεδειχνε ειναι η αληθεια. Απο σποντα μου το ειπε
οτι ηταν 17 και εμεινα με ανοιχτο το στομα. εννοειται δεν την ξαναπηρα.
η μια 16 χρονη ηθελε να γινει γιατρος αυτο ηταν το ονειρο της,ηταν αριστουχος μαθητρια, καποιοι της το γκρεμισαν ....
Και το "επαγγελματικό" όνομα αυτής ήταν.........;;;