Νέα

Ροζ κύκλωμα: Οι 16χρονες, οι στρατολόγοι και ο «τιμοκατάλογος»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rokos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 281
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το γερμανικό μοντέλο πρέπει να ακολουθήσουμε.

_73103873_europe_prostitution_464.gif

στην Αγγλια απαγορευονται τα μπουρδελα αλλα επιτρεπονται οι βιζιτες

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
λες και διαβαζω τη μανταμ φιγκαρο εδω μεσα.
Παντως ρε τυποι μου κανει πολλη εντυπωση πώς βρισκουν τις "δεκαεξαχρονες" (εγω δεν τους πιστευω τυφλα παντως), και στους λαθρο δεχονται οτι φανερα 30αρηδες ειναι... ανηλικα. Μηπως ηταν και αυτες 30αρες και τις ειδαν 16αρες συνηθισμενοι απο τους 30αρηδες πιπινολαθρο? :think:
Σωστή παρατήρηση. Δεν θα μου έκανε εντύπωση να είναι κι έτσι τα πράγματα τελικά...  :rolleyes:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συγγνώμη οι 16χρονες πρέπει να είναι της φαντασίας των δημοσιογράφων,γιατί εγώ κάτι 30+ βλέπω στη Φυλής  :2funny:.Κάνα γυφτάκι στο Μεταξουργείο μπορεί να ήταν 16-17.
 Μ'αρέσει που υπάρχουν άνθρωποι που λυπούντε της Μολδαβές  :headbang: :2funny:.
 Σχετικά με τη Μολδαβία ότι είναι παράδεισος της πορνείας δε ξέρω σε ποιανού τη φαντασία είναι? :2funny:Καταρχήν έχουν φύγει όλες απο κει εδώ και αρκετά χρόνια...μιά κοπέλα παίρνει το λεωφορείο με 60-70 Ευρώ και σε 24ωρες είναι στην γωνία Αχαρνών και Διδύμου  :2funny:.Το μόνο που υπάρχει στο Κισινιώφ είναι τα Ντεζαβού που είναι ένα κωλόμπαρο το πολύ 20 τετραγωνικά  :2funny:έχει κάτι εντελώς χάλια και ζητάνε 100 την ώρα  :vomit:της πιό χάλια αν δεν είναι σάββατο και δεν έχει κόσμο μπορεί να της παζαρέψεις στα 50 την ώρα!Ενα ξεχασμένος μέρος είναι,ένα μεγάλο χωριό που θυμίζει Ελληνική επαρχιακή πόλη της δεκαετίας του '80.

Επισκέπτης
στην Αγγλια απαγορευονται τα μπουρδελα αλλα επιτρεπονται οι βιζιτες

Για να μην υπάρχουν νταβατζήδες!

Εκεί η πουτάνα διαλέγει τον πελάτη, τον τρόπο που θα κάνουν έρωτα και το αντίτιμο για κάθε περίπτωση.

Σε κάθε μεγάλη πόλη της Αγγλίας υπάρχουν bar-clubs όπου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να γνωρίσει και να διαλέξει μια πόρνη σε τιμή call girl και αν είναι ωραίος και καλός να περάσει μαζί της σχεδόν μια ώρα!

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636

Εκεί η πουτάνα διαλέγει τον πελάτη, τον τρόπο που θα κάνουν έρωτα και το αντίτιμο για κάθε περίπτωση.

Σε κάθε μεγάλη πόλη της Αγγλίας υπάρχουν bar-clubs όπου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να γνωρίσει και να διαλέξει μια πόρνη σε τιμή call girl και αν είναι ωραίος και καλός να περάσει μαζί της σχεδόν μια ώρα!

Ονόμασε σε παρακαλώ μαγαζιά...ενδοιαφέρον ακούγεται!!

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Αυτην την απορια την ειχα κι εγω (αν δεν εισαι ειρωνικος δηλαδη). Γιατι το εψαξα για να πατησω like σε μερικους αλλα δεν...

οχι, δεν ημουν ειρωνικος.

φυσικα, ηξερα πως ΔΕΝ υπαρχει κουμπι λαικ στο συγκεκριμενο θεμα.
εαν υπηρχε θα το παταγα. (και δεν θα εγραφα μνμ)

επειδη δεν υπαρχει, ηθελα να δειξω την θετικη μου ματια στα γραφομενα σου.

και μια και το τραβαμε εδω, μπραβο λοιπον, γιατι το σχολιο σου εκεινο μου επιβεβαιωνει οτι πισω απο την προσοψη με τον στόκο και το ντουβάρι, υπαρχουν αξιόλογα στοιχεια που απλα δεν τα βλεπουμε ευκολα (ή συχνα).

δεν ξερω εαν θα διαφωνησω ή όχι , σε καποιο αλλο θεμα  , μαζι σου. Εαν ομως γινει , γνωριζω πως θα εχει γινει ανθρωπινα.

• Like
Αντιδράσεις: AK1925

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγγρ.
30 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
1.382
Πόντοι
1.071

Και φυσικά υπάρχουν μπουρδέλα στην Αγγλία! Είναι παράνομα και πας επί τούτου εκεί. Νταβάδες νοικιάζουν κάποιο διαμέρισμα σε κάποια πολυκατοικία και εκεί βρίσκονται οι εκδιδόμενες. Επειδή ακριβώς είναι παράνομα, εκεί δεν πας για τσάρκα. Όπως και δω, έτσι και εκεί, υπάρχουν και οι νταβατζηδες αλλά και οι ανεξάρτητες. Και υπόψιν, εκεί δεν είναι οι τιμές της Ελλάδας! Με 20 ευροπουλα, μόνο με τη χούφτα μένεις! Και αυτό γιατί το αναφέρω;; Γιατί κάποιοι νομίζουν πως δίνουν 20 ευρώ και η κοπέλα τους ανήκει. Και φτύνουν χολή για το παραμικρό. Λες και αυτοί στη δουλειά τους θα είναι οι αψεγάδιαστοι!! (Φυσικά δεν το λέω για τον τύπο στον οποίον έκανα την παράθεση...) Θέλει λοιπόν λίγο ισορροπία... Μου άρεσε; Ξαναπάω. Δεν μου άρεσε; Δεν ξαναπάω! Και στις δύο περιπτώσεις, απλά θα γράψω μια κριτική με την εμπειρία μου δίχως εμπάθειες και μαλακίες, απλά πληροφοριακή και γειά σας.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36

Και ετσι φτανουμε να βγουνε κατι ταγαρια απο δω μεσα (πλεχτά, με νήμα απο τράγο που μυρίζει) να προσπαθουνε νε υποβαθμισουνε το θεμα...

Λες και η ελληνικη αστυνομια γεννησε τα αποτελεσματα 20 ημερων στενης παρακολουθησης απο την γκλάβα της για να ενοχοποιησει τα τιμια αυτα αποβρασματα απο την γειτονα χωρα με τις αριστα ηθικες αρχες και υψηλο επιπεδο πολιτισμου.

Ρε χωστετους στο μπουντρούμι πάραυτα... και βαθειάαααααααααααα !

[size=6pt]Και ξεπατωστε και τα υπολοιπα κωλοκυκλωματα ομως, ε?[/size]

Συνημμένα

• e news.jpg
    e news.jpg
    490,3 KB · Εμφανίσεις: 28

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.073
Πόντοι
41.129
η μια 16 χρονη ηθελε να γινει γιατρος αυτο ηταν το ονειρο της,ηταν αριστουχος μαθητρια, καποιοι της το γκρεμισαν ....  :vomit:

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Άουτς !

[size=7pt](για πολλους! -τωρα ξεκιναει το ξεδιάλεγμα)[/size]

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Ποια είναι επιτέλους αυτή η 16χρονη ρε παιδιά?

Επισκέπτης
Και φυσικά υπάρχουν μπουρδέλα στην Αγγλία! Είναι παράνομα και πας επί τούτου εκεί. Νταβάδες νοικιάζουν κάποιο διαμέρισμα σε κάποια πολυκατοικία και εκεί βρίσκονται οι εκδιδόμενες. Επειδή ακριβώς είναι παράνομα, εκεί δεν πας για τσάρκα. Όπως και δω, έτσι και εκεί, υπάρχουν και οι νταβατζηδες αλλά και οι ανεξάρτητες. Και υπόψιν, εκεί δεν είναι οι τιμές της Ελλάδας! Με 20 ευροπουλα, μόνο με τη χούφτα μένεις! Και αυτό γιατί το αναφέρω;; Γιατί κάποιοι νομίζουν πως δίνουν 20 ευρώ και η κοπέλα τους ανήκει. Και φτύνουν χολή για το παραμικρό. Λες και αυτοί στη δουλειά τους θα είναι οι αψεγάδιαστοι!! (Φυσικά δεν το λέω για τον τύπο στον οποίον έκανα την παράθεση...) Θέλει λοιπόν λίγο ισορροπία... Μου άρεσε; Ξαναπάω. Δεν μου άρεσε; Δεν ξαναπάω! Και στις δύο περιπτώσεις, απλά θα γράψω μια κριτική με την εμπειρία μου δίχως εμπάθειες και μαλακίες, απλά πληροφοριακή και γειά σας.

Στην Ελλάδα μια εκδιδόμενη βάζει στην τσέπη της στην καλύτερη περίπτωση το 50% των εισπράξεών της. Αυτό λέγεται νταβατζηλίκι! Στην Αγγλία δεν υπάρχει αυτό! Τον χώρο όπου εργάζεται τον νοικιάζει με την ώρα. Δεν υπάρχουν νταβατζήδες όπως στην Ελλάδα!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.073
Πόντοι
41.129
Ποια είναι επιτέλους αυτή η 16χρονη ρε παιδιά?

εγω την ειχα γνωρισει σε οικο ανοχης οχι στα 16 αλλα στα 17 της. Δε μικροεδειχνε ειναι η αληθεια. Απο σποντα μου το ειπε

οτι ηταν 17 και εμεινα με ανοιχτο το στομα. εννοειται δεν την ξαναπηρα.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Και μια ξανθουλα που ειχε νημα ως ανεξαρτητη, ειχε εκδιωχθει απο πρακτορειο γιατι ηταν ανηλικη
Και γνωστη ντιβα εδω ξεκινησε να βιζιταρει οταν ηταν δεν ηταν ενηλικη

Επισκέπτης
εγω την ειχα γνωρισει σε οικο ανοχης οχι στα 16 αλλα στα 17 της. Δε μικροεδειχνε ειναι η αληθεια. Απο σποντα μου το ειπε

οτι ηταν 17 και εμεινα με ανοιχτο το στομα. εννοειται δεν την ξαναπηρα.

Και το "επαγγελματικό" όνομα αυτής ήταν.........;;;

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
η μια 16 χρονη ηθελε να γινει γιατρος αυτο ηταν το ονειρο της,ηταν αριστουχος μαθητρια, καποιοι της το γκρεμισαν ....  :vomit:

Παλουκαρι, τι σε κανει να ξερνας?
Οτι μια 16χρονη στην Μολδαβια ειχε σαν ονειρο να γινει γιατρος?

Πάρε Primperan!

Ανθρωπος μπορει να μην γινεις, αλλα θα σταματησεις να ξερνας με φυσιολογικα πραγματα.

ΥΓ ...Οπως ο αλλος που ζηταει και ονοματεπωνυμο της 16χρονης... !!! Στειλτε μου pm να σας στειλω το διαβατηριο της σε .tiff υψηλης αναλυσης!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom