Νέα

Ροζ κύκλωμα: Οι 16χρονες, οι στρατολόγοι και ο «τιμοκατάλογος»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rokos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 281
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης

Και ετσι φτανουμε να βγουνε κατι ταγαρια απο δω μεσα (πλεχτά, με νήμα απο τράγο που μυρίζει) να προσπαθουνε νε υποβαθμισουνε το θεμα...

Λες και η ελληνικη αστυνομια γεννησε τα αποτελεσματα 20 ημερων στενης παρακολουθησης απο την γκλάβα της για να ενοχοποιησει τα τιμια αυτα αποβρασματα απο την γειτονα χωρα με τις αριστα ηθικες αρχες και υψηλο επιπεδο πολιτισμου.

Ρε χωστετους στο μπουντρούμι πάραυτα... και βαθειάαααααααααααα !

[size=6pt]Και ξεπατωστε και τα υπολοιπα κωλοκυκλωματα ομως, ε?[/size]
δεν ειναι τυχαιο οτι τα σπιτια φυλακες βρισκονταν στην ευρυτερη περιοχη του ΑΓιου Παντελεημονα. Εκει που επικρατει ο Νομος των Αλβανων και τα στοματα μενουν κλειστα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν ειναι τυχαιο οτι τα σπιτια φυλακες βρισκονταν στην ευρυτερη περιοχη του ΑΓιου Παντελεημονα. Εκει που επικρατει ο Νομος των Αλβανων και τα στοματα μενουν κλειστα.
Στο Λονδίνο το πηδηχτήριο που έβαλα βρίσκεται το πολύ 50 μέτρα από την Αλβανική πρεσβεία :2funny:τυχαίο? :huh:

Επισκέπτης
στην ελλαδα την τριχεια την κανουμε τριχεια μια υποθεση πιασανε που σε λιγο καιρο παλι θα ξεχαστει
εσυ να κανεις κριτικη στη χωρα σου.

Στο Λονδίνο το πηδηχτήριο που έβαλα βρίσκεται το πολύ 50 μέτρα από την Αλβανική πρεσβεία :2funny:τυχαίο? :huh:
δε νομιζω

Επισκέπτης
Πριν 2-3 βδομαδες ειμαι στο ΗΣΑΠ στην ανοδο προς Κηφισια και καπου στο μοναστηρακι προς ομονοια αντιλαμβανομαι τη παρουσια μιας ξανθιας, πολυ ομορφης, προς το πλαϊ μου, πιθανοτατα σλαβα. Μεταξυ μοναστηρακι και βικτωριας καταλαβα οτι σαν να φλερταρε λιγο με το σωμα της προς το δικο μου σωμα (ειχε ανοιχτο body language και το κεφαλι της εγερνε προς τα μενα και με ακουμπουσε λιγακι με το χερι).

Οταν πλησιαζαμε Βικτωρια πηγε προς τη πορτα για να κατεβει και μαζι βλεπω να παει διπλα της ενα φουσκωτος (1.90+ / 130-140kg), γλομπος, με παχυ σβερκο που εκανε 2-3 διπλωματα... και την ακουμπαγε στο αριστερο της χερι σα χαϊδεματα... δεν καταλαβα να ειναι ζευγαρι (ειχαν τρομακτικη διαφορα μεγεθους και αισθητικης) και αμεσως ενιωσα οτι αυτος ειναι ο νταβας της. Ηταν λες και την εβγαλε για ψωνια και μετα τη ξαναγυρναγε στο "κλουβι".

Αφου ξετυλιχτηκε ολο το σκηνικο και τους ειδα να κατεβαινουν μετα με εφαγαν οι σκεψεις μπας και ηθελε να της τη πεσω για να αρχισουμε να μιλαμε ωστε να τη σωσω απ'το νταβα? Ή να γινει κατι σε δημοσιο μερος οπου αυτος δε μπορει να μας διακοψει ή να με χτυπησει? (εγω με τον 1.90φευγα τραμπουκο των 130+ kg δε το χα με τιποτα).

Ενταξει τωρα ο νους βαζει πολλα σεναρια αλλα δε μου χει ξανατυχει κατι αντιστοιχο. Γενικα μου μεινε εντονα ως γεγονος και ως εικονες ολο το σκηνικο. Καταλαβα οτι κατι παει πολυ λαθος και οτι ισως αυτη εξεπεμψε ενα μικρο σημα βοηθειας αλλα τον νταβα δεν τον ειχα δει πουθενα μεχρι που κατεβηκαν παρεα οπότε δε μπορουσα να κανω και κατι. Και οταν καταλαβα τι εγινε ηταν αργα.

Μάλλον σε μπουρδέλο της Φυλής την πήγαινε!

Αν ήμουν στη θέση σου και είχα ελεύθερο χρόνο θα τους ακολουθούσα και θα επικοινωνούσα μαζί της με την πρώτη ευκαιρία!

Επισκέπτης
Μάλλον σε μπουρδέλο της Φυλής την πήγαινε!

Αν ήμουν στη θέση σου και είχα ελεύθερο χρόνο θα τους ακολουθούσα και θα επικοινωνούσα μαζί της με την πρώτη ευκαιρία!
μπορει σε μασαζ

Οχι λιγα μασατζιδικα βρισκονται μεταξυ βικτωριας κυψελης και εξαρχειων

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36

φωτο με κινητο

και ανεβασμα της στο μπου.κομ

και...ρεντ αλερτ!

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Καμια φατσα απο ΓΑΔΑ θα δουμε

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.768
Πόντοι
7.195

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36

Τα μπου δεν ζουνε απο τους "πειναλεους μουσουλμανους"!

Εγω μια χαρα βλεπω εδω -και ξερω- ενα σωρο ελληνες να ειναι πελατακια τρελλά στα μππου.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
υπαρχουν και γεροι τα παντα και  νεαροι απλως οχι με τοσο συχνοτητα οπως παλια για αυτο εχει πεσει η πιτα 

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Παντως στην Κολωνου που περναω τρεις τεσσερις φορες τη μερα ολο πακιστανομπαγκλαντες βλεπω να μπαινοβγαινουν

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
μεταξουργειο πιο λογικος παει ελληνας υπο τον φοβο η την βρωμια οι περισσοτεροι πελατες ειτε στουντιο ειτε κρατανε λεφτα για cail girl 

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Ασχετο τυπε παιχταρας ο Γασπαρης , που ειναι εκεινος ο Πανιωνιος που τρεμαν ολοι ρε παιδια!

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Πριν 2-3 βδομαδες ειμαι στο ΗΣΑΠ στην ανοδο προς Κηφισια και καπου στο μοναστηρακι προς ομονοια αντιλαμβανομαι τη παρουσια μιας ξανθιας, πολυ ομορφης, προς το πλαϊ μου, πιθανοτατα σλαβα. Μεταξυ μοναστηρακι και βικτωριας καταλαβα οτι σαν να φλερταρε λιγο με το σωμα της προς το δικο μου σωμα (ειχε ανοιχτο body language και το κεφαλι της εγερνε προς τα μενα και με ακουμπουσε λιγακι με το χερι).

Οταν πλησιαζαμε Βικτωρια πηγε προς τη πορτα για να κατεβει και μαζι βλεπω να παει διπλα της ενα φουσκωτος (1.90+ / 130-140kg), γλομπος, με παχυ σβερκο που εκανε 2-3 διπλωματα... και την ακουμπαγε στο αριστερο της χερι σα χαϊδεματα... δεν καταλαβα να ειναι ζευγαρι (ειχαν τρομακτικη διαφορα μεγεθους και αισθητικης) και αμεσως ενιωσα οτι αυτος ειναι ο νταβας της. Ηταν λες και την εβγαλε για ψωνια και μετα τη ξαναγυρναγε στο "κλουβι".

Αφου ξετυλιχτηκε ολο το σκηνικο και τους ειδα να κατεβαινουν μετα με εφαγαν οι σκεψεις μπας και ηθελε να της τη πεσω για να αρχισουμε να μιλαμε ωστε να τη σωσω απ'το νταβα? Ή να γινει κατι σε δημοσιο μερος οπου αυτος δε μπορει να μας διακοψει ή να με χτυπησει? (εγω με τον 1.90φευγα τραμπουκο των 130+ kg δε το χα με τιποτα).

Ενταξει τωρα ο νους βαζει πολλα σεναρια αλλα δε μου χει ξανατυχει κατι αντιστοιχο. Γενικα μου μεινε εντονα ως γεγονος και ως εικονες ολο το σκηνικο. Καταλαβα οτι κατι παει πολυ λαθος και οτι ισως αυτη εξεπεμψε ενα μικρο σημα βοηθειας αλλα τον νταβα δεν τον ειχα δει πουθενα μεχρι που κατεβηκαν παρεα οπότε δε μπορουσα να κανω και κατι. Και οταν καταλαβα τι εγινε ηταν αργα.
Τυπε και συναγωνιστα, καλό να είναι να είσαι ρομαντικούλης (δεν το λέω για κακό) και καλός Σαμαρείτης, αλλά μην μπλέκεις σε τέτοια σκηνικά. Καλά που δεν αντέδρασε. Βλέπε, έχε γνώση αλλά μην παρεμβαίνει. Ομερτα. Δεν είδα, δεν άκουσα, δεν μιλώ

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Τυπε και συναγωνιστα, καλό να είναι να είσαι ρομαντικούλης (δεν το λέω για κακό) και καλός Σαμαρείτης, αλλά μην μπλέκεις σε τέτοια σκηνικά. Καλά που δεν αντέδρασε. Βλέπε, έχε γνώση αλλά μην παρεμβαίνει. Ομερτα. Δεν είδα, δεν άκουσα, δεν μιλώ

Ναι αλλα με την φοβια και την ιδεα μας μην μπλεξουμε πηραν θαρρος ολοι η αλβανοι που κατεβηκαν απο τα βουνα των αγιων σαραντα και του φιερι οπου εκει ετρωγαν ψωμι με φασολαδα 6 φορες την ημερα ,βλεπαν κρεας καθε πασχα και χριστουγεννα ηρθαν εδω  και την ειδαν american pimp και εσκομπαρ,απο τους αρχαιους γεναιους πολεμιστες εχουμε γινει γατακια ολοι μας,εαν ειχες εναν φιλο σου μια κλωτσια στα τετοια και τεζα, η ενα μπουκαλι μπυρας,η καποιο αντικειμενο γυρω σου,αυτα σε περιπτωση που σου εκανε τσαμπουκαδες η σου ζηταγε το λογο,ασε ,εχω δει γομαρια 1.9 να πηγαινουν ακλαφτοι,εξω στον δρομο η πιθανοτητες επιβιωσης ειναι ιδιες,απλα αυτοι ειναι ποιο αδιστακτοι και σε κανουν να φοβασαι..

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
αν εισαι μονος δεν ρισκαρεις δεν ειναι φοβια ειναι μια λογικη δεν ξερεις αν εχει και αλλα ατομα και απο δουλειες που δεν ειναι δικιε μας δεν ασχολεισαι 

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Κι αντε μετα να βρεις το δικιο σου κανεις δεν σε προστατευει,αυτοι δεν εχουν τιποτα να χασουν μεσα στη βια ζουν συνεχως,ασε που μπορει να σου την ελεγε και η γκομενα οτι δεν καταλαβες σωστα και γιατι ανακατευτηκες!

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Και μη νομιζεις οτι οι αλβανοι δεν γιγαντωθηκαν με την ανοχη ή και τη συνεργασια της ντοπιας μαφιας ή και της αστυνομιας ακομα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom