poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.591
- Πόντοι
- 4.765
τυπε τετοιες ηλικιες νομιζω αφορουν τους παπαδες κυριωςκι αμα ειχε 12χρονες θα φτανανε στη λιοσιων;
τυπε τετοιες ηλικιες νομιζω αφορουν τους παπαδες κυριωςκι αμα ειχε 12χρονες θα φτανανε στη λιοσιων;
σε αγορια ομωςτυπε τετοιες ηλικιες νομιζω αφορουν τους παπαδες κυριως
δεν ειναι τυχαιο οτι τα σπιτια φυλακες βρισκονταν στην ευρυτερη περιοχη του ΑΓιου Παντελεημονα. Εκει που επικρατει ο Νομος των Αλβανων και τα στοματα μενουν κλειστα.
Και ετσι φτανουμε να βγουνε κατι ταγαρια απο δω μεσα (πλεχτά, με νήμα απο τράγο που μυρίζει) να προσπαθουνε νε υποβαθμισουνε το θεμα...
Λες και η ελληνικη αστυνομια γεννησε τα αποτελεσματα 20 ημερων στενης παρακολουθησης απο την γκλάβα της για να ενοχοποιησει τα τιμια αυτα αποβρασματα απο την γειτονα χωρα με τις αριστα ηθικες αρχες και υψηλο επιπεδο πολιτισμου.
Ρε χωστετους στο μπουντρούμι πάραυτα... και βαθειάαααααααααααα !
[size=6pt]Και ξεπατωστε και τα υπολοιπα κωλοκυκλωματα ομως, ε?[/size]
Στο Λονδίνο το πηδηχτήριο που έβαλα βρίσκεται το πολύ 50 μέτρα από την Αλβανική πρεσβεία τυχαίο?δεν ειναι τυχαιο οτι τα σπιτια φυλακες βρισκονταν στην ευρυτερη περιοχη του ΑΓιου Παντελεημονα. Εκει που επικρατει ο Νομος των Αλβανων και τα στοματα μενουν κλειστα.
εσυ να κανεις κριτικη στη χωρα σου.στην ελλαδα την τριχεια την κανουμε τριχεια μια υποθεση πιασανε που σε λιγο καιρο παλι θα ξεχαστει
δε νομιζωΣτο Λονδίνο το πηδηχτήριο που έβαλα βρίσκεται το πολύ 50 μέτρα από την Αλβανική πρεσβεία τυχαίο?
Πριν 2-3 βδομαδες ειμαι στο ΗΣΑΠ στην ανοδο προς Κηφισια και καπου στο μοναστηρακι προς ομονοια αντιλαμβανομαι τη παρουσια μιας ξανθιας, πολυ ομορφης, προς το πλαϊ μου, πιθανοτατα σλαβα. Μεταξυ μοναστηρακι και βικτωριας καταλαβα οτι σαν να φλερταρε λιγο με το σωμα της προς το δικο μου σωμα (ειχε ανοιχτο body language και το κεφαλι της εγερνε προς τα μενα και με ακουμπουσε λιγακι με το χερι).
Οταν πλησιαζαμε Βικτωρια πηγε προς τη πορτα για να κατεβει και μαζι βλεπω να παει διπλα της ενα φουσκωτος (1.90+ / 130-140kg), γλομπος, με παχυ σβερκο που εκανε 2-3 διπλωματα... και την ακουμπαγε στο αριστερο της χερι σα χαϊδεματα... δεν καταλαβα να ειναι ζευγαρι (ειχαν τρομακτικη διαφορα μεγεθους και αισθητικης) και αμεσως ενιωσα οτι αυτος ειναι ο νταβας της. Ηταν λες και την εβγαλε για ψωνια και μετα τη ξαναγυρναγε στο "κλουβι".
Αφου ξετυλιχτηκε ολο το σκηνικο και τους ειδα να κατεβαινουν μετα με εφαγαν οι σκεψεις μπας και ηθελε να της τη πεσω για να αρχισουμε να μιλαμε ωστε να τη σωσω απ'το νταβα? Ή να γινει κατι σε δημοσιο μερος οπου αυτος δε μπορει να μας διακοψει ή να με χτυπησει? (εγω με τον 1.90φευγα τραμπουκο των 130+ kg δε το χα με τιποτα).
Ενταξει τωρα ο νους βαζει πολλα σεναρια αλλα δε μου χει ξανατυχει κατι αντιστοιχο. Γενικα μου μεινε εντονα ως γεγονος και ως εικονες ολο το σκηνικο. Καταλαβα οτι κατι παει πολυ λαθος και οτι ισως αυτη εξεπεμψε ενα μικρο σημα βοηθειας αλλα τον νταβα δεν τον ειχα δει πουθενα μεχρι που κατεβηκαν παρεα οπότε δε μπορουσα να κανω και κατι. Και οταν καταλαβα τι εγινε ηταν αργα.
μπορει σε μασαζΜάλλον σε μπουρδέλο της Φυλής την πήγαινε!
Αν ήμουν στη θέση σου και είχα ελεύθερο χρόνο θα τους ακολουθούσα και θα επικοινωνούσα μαζί της με την πρώτη ευκαιρία!
Βρε χαιβανια του ελέους, το ...50 (διευκρινηση 1950!) ειχαμε "πεινασμενους μουσουλμανους" και ηταν η αθηνα γεματη μπουρδελα?
Τυπε και συναγωνιστα, καλό να είναι να είσαι ρομαντικούλης (δεν το λέω για κακό) και καλός Σαμαρείτης, αλλά μην μπλέκεις σε τέτοια σκηνικά. Καλά που δεν αντέδρασε. Βλέπε, έχε γνώση αλλά μην παρεμβαίνει. Ομερτα. Δεν είδα, δεν άκουσα, δεν μιλώΠριν 2-3 βδομαδες ειμαι στο ΗΣΑΠ στην ανοδο προς Κηφισια και καπου στο μοναστηρακι προς ομονοια αντιλαμβανομαι τη παρουσια μιας ξανθιας, πολυ ομορφης, προς το πλαϊ μου, πιθανοτατα σλαβα. Μεταξυ μοναστηρακι και βικτωριας καταλαβα οτι σαν να φλερταρε λιγο με το σωμα της προς το δικο μου σωμα (ειχε ανοιχτο body language και το κεφαλι της εγερνε προς τα μενα και με ακουμπουσε λιγακι με το χερι).
Οταν πλησιαζαμε Βικτωρια πηγε προς τη πορτα για να κατεβει και μαζι βλεπω να παει διπλα της ενα φουσκωτος (1.90+ / 130-140kg), γλομπος, με παχυ σβερκο που εκανε 2-3 διπλωματα... και την ακουμπαγε στο αριστερο της χερι σα χαϊδεματα... δεν καταλαβα να ειναι ζευγαρι (ειχαν τρομακτικη διαφορα μεγεθους και αισθητικης) και αμεσως ενιωσα οτι αυτος ειναι ο νταβας της. Ηταν λες και την εβγαλε για ψωνια και μετα τη ξαναγυρναγε στο "κλουβι".
Αφου ξετυλιχτηκε ολο το σκηνικο και τους ειδα να κατεβαινουν μετα με εφαγαν οι σκεψεις μπας και ηθελε να της τη πεσω για να αρχισουμε να μιλαμε ωστε να τη σωσω απ'το νταβα? Ή να γινει κατι σε δημοσιο μερος οπου αυτος δε μπορει να μας διακοψει ή να με χτυπησει? (εγω με τον 1.90φευγα τραμπουκο των 130+ kg δε το χα με τιποτα).
Ενταξει τωρα ο νους βαζει πολλα σεναρια αλλα δε μου χει ξανατυχει κατι αντιστοιχο. Γενικα μου μεινε εντονα ως γεγονος και ως εικονες ολο το σκηνικο. Καταλαβα οτι κατι παει πολυ λαθος και οτι ισως αυτη εξεπεμψε ενα μικρο σημα βοηθειας αλλα τον νταβα δεν τον ειχα δει πουθενα μεχρι που κατεβηκαν παρεα οπότε δε μπορουσα να κανω και κατι. Και οταν καταλαβα τι εγινε ηταν αργα.
Τυπε και συναγωνιστα, καλό να είναι να είσαι ρομαντικούλης (δεν το λέω για κακό) και καλός Σαμαρείτης, αλλά μην μπλέκεις σε τέτοια σκηνικά. Καλά που δεν αντέδρασε. Βλέπε, έχε γνώση αλλά μην παρεμβαίνει. Ομερτα. Δεν είδα, δεν άκουσα, δεν μιλώ