διαβαζω απο αρκετους εδω οτι δεν ειδαν καμοια να την κραταει καποιος με το ζορι και οτι κυκλοφορουν εξω μια χαρα χωρις χαλιναρι κτλ...
Πριν 2-3 βδομαδες ειμαι στο ΗΣΑΠ στην ανοδο προς Κηφισια και καπου στο μοναστηρακι προς ομονοια αντιλαμβανομαι τη παρουσια μιας ξανθιας, πολυ ομορφης, προς το πλαϊ μου, πιθανοτατα σλαβα. Μεταξυ μοναστηρακι και βικτωριας καταλαβα οτι σαν να φλερταρε λιγο με το σωμα της προς το δικο μου σωμα (ειχε ανοιχτο body language και το κεφαλι της εγερνε προς τα μενα και με ακουμπουσε λιγακι με το χερι).
Οταν πλησιαζαμε Βικτωρια πηγε προς τη πορτα για να κατεβει και μαζι βλεπω να παει διπλα της ενα φουσκωτος (1.90+ / 130-140kg), γλομπος, με παχυ σβερκο που εκανε 2-3 διπλωματα... και την ακουμπαγε στο αριστερο της χερι σα χαϊδεματα... δεν καταλαβα να ειναι ζευγαρι (ειχαν τρομακτικη διαφορα μεγεθους και αισθητικης) και αμεσως ενιωσα οτι αυτος ειναι ο νταβας της. Ηταν λες και την εβγαλε για ψωνια και μετα τη ξαναγυρναγε στο "κλουβι".
Αφου ξετυλιχτηκε ολο το σκηνικο και τους ειδα να κατεβαινουν μετα με εφαγαν οι σκεψεις μπας και ηθελε να της τη πεσω για να αρχισουμε να μιλαμε ωστε να τη σωσω απ'το νταβα? Ή να γινει κατι σε δημοσιο μερος οπου αυτος δε μπορει να μας διακοψει ή να με χτυπησει? (εγω με τον 1.90φευγα τραμπουκο των 130+ kg δε το χα με τιποτα).
Ενταξει τωρα ο νους βαζει πολλα σεναρια αλλα δε μου χει ξανατυχει κατι αντιστοιχο. Γενικα μου μεινε εντονα ως γεγονος και ως εικονες ολο το σκηνικο. Καταλαβα οτι κατι παει πολυ λαθος και οτι ισως αυτη εξεπεμψε ενα μικρο σημα βοηθειας αλλα τον νταβα δεν τον ειχα δει πουθενα μεχρι που κατεβηκαν παρεα οπότε δε μπορουσα να κανω και κατι. Και οταν καταλαβα τι εγινε ηταν αργα.