Νέα

Ροζ κύκλωμα: Οι 16χρονες, οι στρατολόγοι και ο «τιμοκατάλογος»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rokos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 281
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.057
Πόντοι
41.129

Παλουκαρι, τι σε κανει να ξερνας?
Οτι μια 16χρονη στην Μολδαβια ειχε σαν ονειρο να γινει γιατρος?

Πάρε Primperan!

Ανθρωπος μπορει να μην γινεις, αλλα θα σταματησεις να ξερνας με φυσιολογικα πραγματα.

ΥΓ ...Οπως ο αλλος που ζηταει και ονοματεπωνυμο της 16χρονης... !!! Στειλτε μου pm να σας στειλω το διαβατηριο της σε .tiff υψηλης αναλυσης!

επειδη της γκρεμισαν το ονειρο "ξερναω"

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

Παλουκαρι, τι σε κανει να ξερνας?
Οτι μια 16χρονη στην Μολδαβια ειχε σαν ονειρο να γινει γιατρος?

Πάρε Primperan!

Ανθρωπος μπορει να μην γινεις, αλλα θα σταματησεις να ξερνας με φυσιολογικα πραγματα.

ΥΓ ...Οπως ο αλλος που ζηταει και ονοματεπωνυμο της 16χρονης... !!! Στειλτε μου pm να σας στειλω το διαβατηριο της σε .tiff υψηλης αναλυσης!

Παρεξηγησες μαλλον

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
αν ειναι αληθες γι αυτην, οντως δουλευε στη φολαλυσιδα... ανηλικη τωρα δεν τη λες....

και φουλ μεσ τη ξινιλα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τη Νικόλ της μοντελοαλυσίδας κάτω από 22 δεν την κάνεις με τίποτα.Δεν το πιστεύω  :2funny:
  Οσο γιά το ότι την κρατάγαν σε διαμερίσματα και τέτοια μου φένεται λίγο τραβηγμένο,την είχα δει 2-3 φορές να έρχεται περπατώντας μόνη της και να μπαίνει στο πηδηχτήριο,δεν την έφερε κανένας με λουράκι.
  Οι δημοσιογράφοι πάντα τα μεγαλοποιούνε.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εγινε θεμα στην ουσια με τα λεφτα καρφωθηκαν δεν πληρωσαν και αλλα διαφορα 

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
στην ελλαδα την τριχεια την κανουμε τριχεια μια υποθεση πιασανε που σε λιγο καιρο παλι θα ξεχαστει

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Γράφει η Εσπρέσσο
"(...)Αντί μόλις 20 ευρώ"...Δηλαδή αν ήταν 100€ δε θα έτρεχε τίποτα;Τι μαλακίες..
Έκανε ο άλλος ρεπορταζ έξω από το 54 και έδειχνε τα κάγκελα και έλεγε για φυλακή.Εδώ εμείς στα σπίτια μας έχουμε κάγκελα!
Αλλά ποια κοπέλα ήταν ανήλικη;Όλες φαίνονταν πάνω από 23

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Απαραδεκτο να εκμεταλευονται ανηλικα. Απ την αλλη ομως δεν πρεπει να υπαρχει και αγορα. Αυτη η δουλεια πρεπει να γινεται απο γυναικες που ξερουν τι και γιατι το κανουν.  

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.057
Πόντοι
41.129
Γράφει η Εσπρέσσο
"(...)Αντί μόλις 20 ευρώ"...Δηλαδή αν ήταν 100€ δε θα έτρεχε τίποτα;Τι μαλακίες..
Έκανε ο άλλος ρεπορταζ έξω από το 54 και έδειχνε τα κάγκελα και έλεγε για φυλακή.Εδώ εμείς στα σπίτια μας έχουμε κάγκελα!

οσο λιγοτερα ειναι τα λεφτα πχ 20ε δειχνουν οτι δε γουσταρε να το κανει και την εξαναγκαζαν, οσο πιο πολλα τα λεφτα πχ 500-1000ε

απενοχοποιουν τους νταβαδες αφου τοτε φαινεται οτι η εκδιδομενη εψαχνε το ευκολο και μεγαλο κερδος οποτε το εκανε απο μονη της.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Απαραδεκτο να εκμεταλευονται ανηλικα. Απ την αλλη ομως δεν πρεπει να υπαρχει και αγορα. Αυτη η δουλεια πρεπει να γινεται απο γυναικες που ξερουν τι και γιατι το κανουν.  

:thumbsup:

MrSmith

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2019
Like
7
Πόντοι
0
'Ενας θείος (μετανάστης στην Αφρική το '50) πάντως, μου είχε ότι σε περίπτωση καταγγελίας για συνεύρεση με ανήλικη, ο δικαστής το έλεινε απλά:
Μπροστά στους αντίδικους (γονείς/κηδεμόνες και κατηγορούμενο), έπαιρνε το "θύμα" και σήκωνε ψηλά το χέρι της. Εαν η μασχάλη είχε χνούδι, ο κατηγορούμενος αθωονονταν...

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
οσο λιγοτερα ειναι τα λεφτα πχ 20ε δειχνουν οτι δε γουσταρε να το κανει και την εξαναγκαζαν, οσο πιο πολλα τα λεφτα πχ 500-1000ε

απενοχοποιουν τους νταβαδες αφου τοτε φαινεται οτι η εκδιδομενη εψαχνε το ευκολο και μεγαλο κερδος οποτε το εκανε απο μονη της.

Βλακείες.Τα 500αρικα δεν είναι για όλες.Όπως δεν παίρνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές/τραγουδιστές/επιστήμονες τα ίδια χρήματα.Για τη Νικόλ που αναφέρθηκε και τα 20€ πολλά ήταν.Η οποία παραεμπιπτόντως είναι πάνω απο 22

MrSmith

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2019
Like
7
Πόντοι
0
Τα κριτήρια για το ποιος γίνεται ενήλικος και πότε, αλλάζουν,
το κυνήγι για το εύκολο κέρδος...ποτέ...

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Παρεξηγησες μαλλον

εαν τούτο συνέβη , έτυχε (και δεν πέτυχε) !
Ζητώ μπαρδόν!
Και απο τους δυό σας.

Κυριως ομως απο τον Δμτρςςςς , ο οποίος μια και θα γινει συντομα μπαμπάς και ισως νυμφευθει κιόλα την μαμά-όνειρο των φαντάρων, και θα χρειαστει κουμπαρους,
οποτε ισως, λεω ισως , να εχω την τιμη να με επιλεξει απο τον σωρο ολων που θα προθυμοποιηθουν.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Γράφει η Εσπρέσσο

Να σας επαναφερω στην πραγματικοτητα...

Το κατηγορητηριο δεν στηθηκε στις μαλακιες που δειχνανε στην τιβι.

Και κατι ακομα.... ειναι ΔΥΝΑΤΟΝ να καθοσαστε να βλεπετε ειδησεις στην τιβι???

μα ειναι δυνατον?????

ααααα καλα , τωρα εξηγουνται πολλα για πολλους εδω μεσα!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
διαβαζω απο αρκετους εδω οτι δεν ειδαν καμοια να την κραταει καποιος με το ζορι και οτι κυκλοφορουν εξω μια χαρα χωρις χαλιναρι κτλ...

Πριν 2-3 βδομαδες ειμαι στο ΗΣΑΠ στην ανοδο προς Κηφισια και καπου στο μοναστηρακι προς ομονοια αντιλαμβανομαι τη παρουσια μιας ξανθιας, πολυ ομορφης, προς το πλαϊ μου, πιθανοτατα σλαβα. Μεταξυ μοναστηρακι και βικτωριας καταλαβα οτι σαν να φλερταρε λιγο με το σωμα της προς το δικο μου σωμα (ειχε ανοιχτο body language και το κεφαλι της εγερνε προς τα μενα και με ακουμπουσε λιγακι με το χερι).

Οταν πλησιαζαμε Βικτωρια πηγε προς τη πορτα για να κατεβει και μαζι βλεπω να παει διπλα της ενα φουσκωτος (1.90+ / 130-140kg), γλομπος, με παχυ σβερκο που εκανε 2-3 διπλωματα... και την ακουμπαγε στο αριστερο της χερι σα χαϊδεματα... δεν καταλαβα να ειναι ζευγαρι (ειχαν τρομακτικη διαφορα μεγεθους και αισθητικης) και αμεσως ενιωσα οτι αυτος ειναι ο νταβας της. Ηταν λες και την εβγαλε για ψωνια και μετα τη ξαναγυρναγε στο "κλουβι".

Αφου ξετυλιχτηκε ολο το σκηνικο και τους ειδα να κατεβαινουν μετα με εφαγαν οι σκεψεις μπας και ηθελε να της τη πεσω για να αρχισουμε να μιλαμε ωστε να τη σωσω απ'το νταβα? Ή να γινει κατι σε δημοσιο μερος οπου αυτος δε μπορει να μας διακοψει ή να με χτυπησει? (εγω με τον 1.90φευγα τραμπουκο των 130+ kg δε το χα με τιποτα).

Ενταξει τωρα ο νους βαζει πολλα σεναρια αλλα δε μου χει ξανατυχει κατι αντιστοιχο. Γενικα μου μεινε εντονα ως γεγονος και ως εικονες ολο το σκηνικο. Καταλαβα οτι κατι παει πολυ λαθος και οτι ισως αυτη εξεπεμψε ενα μικρο σημα βοηθειας αλλα τον νταβα δεν τον ειχα δει πουθενα μεχρι που κατεβηκαν παρεα οπότε δε μπορουσα να κανω και κατι. Και οταν καταλαβα τι εγινε ηταν αργα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom