Νέα

Πέθανε η Ειρήνη Παπά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Αυγ 2022
Like
230
Πόντοι
20
Ίσως η μεγάλυτερη Ελληνίδα ηθοποιός.Αξεχαστες και απίστευτες ερμηνείες .Αρχαίο Ελληνικό πρόσωπο που σε στιγμάτιζε με τα μάτια της.Ελαφρυ το χώμα που την σκεπάζει.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
κυριοι ο Αλβανος που εχω για σφουγγαρισμα μου λεει οτι η ειρηνη παπα ηταν αλβανιδα και μαλιστα μου εδειξε και την κατωθι συντομευση.
Ειρηνη παππα αλβανικη καταγωγη ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΗΛΙΚΙΑ, ΣΧΕΣΗ, ΥΨΟΣ, ΝΕΑ, ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΣΠΟΥΔΕΣ,...

λετε να λεει την αληθεια;
τι να κανω;
το εμπολεμο υπαρχει ακομα;
τι να κανω με τον σκιπεταριο;

• Χαχα
Αντιδράσεις: enduro
Εγγρ.
28 Αυγ 2022
Like
0
Πόντοι
0

Ταλαντούχα και πολυεπίπεδη η Παπά. Στην Ελλάδα δεν την προβάλαμε πότε.

Αυτή η Ερμεία της με τους Aphrodies Child μου άλλαξε την ζωή οταν το πρώτο άκουσα, ο κύκλος και το εύρος του συναισθήματος μιας γυναικάρα

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536
Την είχε μερεμετίσει τεράστιος Μάρλον

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.699
Πόντοι
3.656
κυριοι ο Αλβανος που εχω για σφουγγαρισμα μου λεει οτι η ειρηνη παπα ηταν αλβανιδα και μαλιστα μου εδειξε και την κατωθι συντομευση.
Ειρηνη παππα αλβανικη καταγωγη ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΗΛΙΚΙΑ, ΣΧΕΣΗ, ΥΨΟΣ, ΝΕΑ, ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΣΠΟΥΔΕΣ,...

λετε να λεει την αληθεια;
τι να κανω;
το εμπολεμο υπαρχει ακομα;
τι να κανω με τον σκιπεταριο;

τυπε δωσε το τηγανι στην αστυνομια οτι σε εκλεψε και καλα :confused::confused::confused:
θα γλυτωσεις και το μηνιατικο :wanker::wanker::wanker:
εναλλακτικα βομβαρδισμος με πυρηνικα σε ολη την αλβανια :wanker::wanker::wanker:

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.314
Πόντοι
1.056
τυπε δωσε το τηγανι στην αστυνομια οτι σε εκλεψε και καλα :confused::confused::confused:
εναλλακτικα βομβαρδισμος με πυρηνικα σε ολη την αλβανια :wanker::wanker::wanker:

βοβμαρδισμος με τα πυρινικα που δεν έχουμε, για μια μ@λακια που είπε ένας ημιπαράφρων αλβανος? :confused:

Μηπως ειναι λιγο too much? θα φάμε πολύ ραδιενέργεια:grin:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.699
Πόντοι
3.656
βοβμαρδισμος με τα πυρινικα που δεν έχουμε, για μια μ@λακια που είπε ένας ημιπαράφρων αλβανος? :confused:

Μηπως ειναι λιγο too much? θα φάμε πολύ ραδιενέργεια:grin:

τυπε μαλλον εχεις δικιο :hi::confused::confused::confused:
τοτε να τους λυπηθουμε και να τους ριξουμε μονο ναπαλμ :grouphug::grouphug::grouphug:

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.314
Πόντοι
1.056
τυπε μαλλον εχεις δικιο :hi::confused::confused::confused:
τοτε να τους λυπηθουμε και να τους ριξουμε μονο ναπαλμ :grouphug::grouphug::grouphug:

Έγινε παιχτη μου, οταν ειναι πες μου να το κανονίσουμε.... τα έξοδα για τις βόμβες μισα-μισα οσο βγουν μην αγχώνεσαι :confused:

• Χαχα

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
α λόγια περιττά ..η σπουδαιότερη ηθοποιός με καριέρα της Ελλάδας

Νταξ, καλή αλλά λίγη!

Επέλεξε να κάνει ψευτοκαριέρα στο Hollywood με κάτι δευτεράντζες… Κερκ Ντάγκλας, Άντονι Κουίν και τέτοιους, αντί να ,μείνει στην Ελλάδα και να συμμετέχει σε έγκριτα φεστιβάλ τέχνης και να φωνάζει Μητσοτάκη γαμιέσαι με τον Πούτιν στην γιγαντοοθόνη…

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.067
Πόντοι
22.266
Νταξ, καλή αλλά λίγη!

Επέλεξε να κάνει ψευτοκαριέρα στο Hollywood με κάτι δευτεράντζες… Κερκ Ντάγκλας, Άντονι Κουίν και τέτοιους, αντί να ,μείνει στην Ελλάδα και να συμμετέχει σε έγκριτα φεστιβάλ τέχνης και να φωνάζει Μητσοτάκη γαμιέσαι με τον Πούτιν στην γιγαντοοθόνη…
Ναι αλλά κ το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ο καραμανλης το έκανε νομίζω το 1960 κ οχι οι μητσοτσκικοι:confused:

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
IRENE LELEKU - Ειρημη Λελεκου απο Πελοπόνησο Αρβανιτισα η πραγματικοτητα .......
εξάλλου η μεγαλη πλειοψηφία των Πελοπονήσιων εχουν αρβανιτικη καταγωγή ......

• Like

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
7
Like
3.235
Πόντοι
736