ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
μπιτζα ειναι τα παντα αυτες επηρεαζονται και για ενα καλυτερο αυριο πανε αλλου και πολλε το κανουν για τα λεφτα και το ευκολο χρημα
γασπαρη πολλα λεςμπιτζα ειναι τα παντα αυτες επηρεαζονται και για ενα καλυτερο αυριο πανε αλλου και πολλε το κανουν για τα λεφτα και το ευκολο χρημα
έχουν σταμπαρει τύπους από το bou λέει?Ξερουν τα παντα για τους παντες.
κηλαηδανε τα πουλιαέχουν σταμπαρει τύπους από το bou λέει?
με το που κανω να φυγω μου λεει η τσατσα "ναι μαλακα αντε τραβα κι εσυ να πηδηξεις τα πηγαδια" :S
Ετσι,, καταλαβετε καποιοι τι στηριζετε εδω μεσα
Ολα τα πάνε λάου λάου π.χ. στα Εξάρχια σιγά σιγά κλείνουν της καταλήψεις.Ο κολλητος μου στη ΓΑΔΑ λεει οτι ανακρινουν τον "Κωστα" για να μαθουν τους συνεργατες του που γραφουν κριτικες κλπ.
Κοριτσια και τσατσαδες ειναι μεσα. Εκαναν ντου στα διαμερισματα που τις ειχαν κλεισμενες, Ιουλιανου και αλλου.
Την καταγγελια εκανε η μανα μιας κοπελας. Η αστυνομια ειναι αποφασισμενη να καθαρισει ολη την πιατσα. Ξερουν τα παντα για τους παντες. Μενει να δωσει εντολη ο Χρυσοχοιδης. Ερεισματα ειναι ευκολο να βρεθουν.
Η προβλεψη μου ειναι οτι θα το παει λαου λαου η ΝΔ γιατι φοβουνται τους λαθρο που θα μεινουν αγαμητοι. Δηλαδη καθε μερικους μηνες θα πιανουν καποιους.
δεν αφησαν κοπελα να φυγει για να παει στην κηδεια του πατερα της. Ετσι λεει μια πηγη. Αλλα απο την αστυνομια μαθαινω οτι τους παρακολουθουσαν καιρο και εκαναν εφοδο σε σπιτια. Περισσοτερα και εγκυροτερα απο εμενα δε νομιζω να γνωριζει κανεις γιατι τα διασταυρωνω απο πολλες πηγες.Ολα τα πάνε λάου λάου π.χ. στα Εξάρχια σιγά σιγά κλείνουν της καταλήψεις.
Σχετικά με το θέμα μας,όπως κατάλαβα αυτοί που έπιασαν ήταν οι ιδιοκτήτες της μοντελοαλυσίδας.
Εγώ πάντος (έχω βέβαια κοντά ενάμιση χρόνο να πάω Ελλάδα) δεν είδα να κρατάνε στη μοντελοαλυσίδα καμία με λουράκι,δε λέω η συμπεριφορά των τσατσάδων ήταν άθλια καθώς και πολλών από της κοπέλες αλλά δεν είδα καμία να μην έχει όρεξη να πάρει πελάτες.Ούτε και πολύ πιτσιρίκια είδα στα πηδηχτήρια.Μήπως υπερβάλουν?και απλός τους έκλεισαν οι ανταγωνιστές τους?Δεν είμαι σίγουρος γιά τίποτα.Ας γράψει κάποιος που ξέρει
Κάποιες τσατσάδες που ήξερα και πριν δούλευαν εκεί και μετά σε άλλα πηδηχτήρια,μίλαγαν πάντος με όχι καλά λόγια για της συνθήκες εργασίας στη Μοντελοαλυσίδα.Ελεγαν ότι της έβαζαν να δουλεύουν διπλοβάρδιες αν δεν υπήρχε άλλη υπερησία (ενώ είχαν δουλέψει προ'ι'νή βάρδια της έβαζαν να δουλέψουν και την απογευματινή,και αν έλεγαν όχι τους έλεγαν τον πούλο και απειλούσαν ότι θα της έδιωχναν).δεν αφησαν κοπελα να φυγει για να παει στην κηδεια του πατερα της. Ετσι λεει μια πηγη. Αλλα απο την αστυνομια μαθαινω οτι τους παρακολουθουσαν καιρο και εκαναν εφοδο σε σπιτια. Περισσοτερα και εγκυροτερα απο εμενα δε νομιζω να γνωριζει κανεις γιατι τα διασταυρωνω απο πολλες πηγες.
τυπε εγω πριν καμια 10αρια χρονια στη φυλης επεσα πανω σε ενα γυφτακι 40 κιλα θα ηταν δε θα ηταν 16-17 χρονων
και με το που κανω να φυγω μου λεει η τσατσα "ναι μαλακα αντε τραβα κι εσυ να πηδηξεις τα πηγαδια" :S