Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 271K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
..τις καριολοπουτανορουμανομολδαβες και λοιπες καριες του κερατα)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ειχα κανει περσι ενα σχετικο θεμα στα Στριπτηζαδικα..Το "Ρουμανες γιατι αυτο μας αξιζει".

Δυστωχως, μετα το κλεισιμο του bourdela.com, το θεμα χαθηκε..Δεν μπρορω να το βρω.

Εκει τα εχωνα σε ολες τις Ρουμανο-πατσαβουρο-καργιολες που βρισκονται στην Ελλαδα, δουλευοντας ως στριπερς..

Μεχρι και οι DJ'S των μαγαζιων που δουλεουν μου την πεσανε..!!

Αυτα..

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ειχα κανει περσι ενα σχετικο θεμα στα Στριπτηζαδικα..Το "Ρουμανες γιατι αυτο μας αξιζει".

Δυστωχως, μετα το κλεισιμο του bourdela.com, το θεμα χαθηκε..Δεν μπρορω να το βρω.

Εκει τα εχωνα σε ολες τις Ρουμανο-πατσαβουρο-καργιολες που βρισκονται στην Ελλαδα, δουλευοντας ως στριπερς..

Μεχρι και οι DJ'S των μαγαζιων που δουλεουν μου την πεσανε..!!

Αυτα..
αντε να συμφωνησει κ καποιος γιατι στο τελος θα με βγαλουν κ τρελλο φιλε

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΡΑΤΣΑ ΤΗς ΕΥΡΩΠΗς(εξαιρειται το αρντεαλ κ η τιμισοαρα,εκει καπως ειναι οκ η κατασταση)

neoperv

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μήπως γνωρίζει κανείς που είναι ένα ελληνικό ξενοδοχείο στο Βουκουρέστι??
Μου είπαν ότι είναι καπου δίπλα, πίσω απο το Ιντεροντίνενταλ ,, πίσω απο την όπερα...
Αν κάποιος γνωρίζει πληροφορίες παρακαλώ....ας με βοηθήσει.

Hotel El Greco ****
16 Jean Louis Calderon S2 Bucharest
Tel: 021 315.81.41
Fax: 021 315.88.98

georgepapag

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
5
Like
21
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα.

Το προσεχές διάστημα θα επισκεφθώ την πόλη ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ. Θα με εδιέφερε να μάθω τι κατάσταση επικρατεί. Απ'οτι διάβασα το σάιτ αυτό το παρακαλουθούν και αρκετοί φοιτητές που είναι στην Ρουμανία. Αν κάποιος θέλει να έρθει μαζί μου σαν μεταφραστής, εννοείται έναντι αμοιβής, για χρονικό διάστημα μιας εβδομάδας περίπου θα ήθελα να το συζητήσω. Ευχαριστώ

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
εαν θελεις μεταφραστη να παρεις τηλ τηω  ελληνικη πρεσβεια να σου δωσει λιστα για τιμισοαρα

mixalakhs2009

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αν χρειαζεστεται μεταφραστη για Κωνσταντζα η ακομα και Βοκουρεστι επικηνωνηστε μαζι μου, μπορω να σας δωσω πληροφοριες για τα παντα και ακομα να σας βοη8ησω να βρειτε αυτο που πσαχνετε. PM me για περεταιρο πληροφοριες.

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Ρουμάνα=κουτοπόνηρο. Προσπαθεί να κερδίσει από σένα αυτό που θέλει, αλλά και άγαρμπο τρόπο. Εγώ αυτήν την άποψη έχω σχηματίσει για τις Ρουμάνες που έχω γνωρίσει και δεν μιλάω μόνο γι αυτές του πανάρχαιου επαγγέλματος...
ΥΓ: Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και οι Μολδαβέζες.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ρουμάνα=κουτοπόνηρο. Προσπαθεί να κερδίσει από σένα αυτό που θέλει, αλλά και άγαρμπο τρόπο. Εγώ αυτήν την άποψη έχω σχηματίσει για τις Ρουμάνες που έχω γνωρίσει και δεν μιλάω μόνο γι αυτές του πανάρχαιου επαγγέλματος...
ΥΓ: Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και οι Μολδαβέζες.

εγώ θα το γενίκευα (εκτός εξεραίσεων πάντα υπάρχουν) για όλλες τι χώρες του πρώην ανατολικού μπλόκ.
Ισως να παίζει ρόλλο και ο τρόπος με τον οποιο μεγάλωσαν.
κατα βάθος νομίζω όλλα έχουν να κάνουν με την απόκτηση του Χρήματος και διέξοδο από την μιζέρια που είχαν τόσα χρόνια.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά καλησπέρα.

Το προσεχές διάστημα θα επισκεφθώ την πόλη ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ. Θα με εδιέφερε να μάθω τι κατάσταση επικρατεί. Απ'οτι διάβασα το σάιτ αυτό το παρακαλουθούν και αρκετοί φοιτητές που είναι στην Ρουμανία. Αν κάποιος θέλει να έρθει μαζί μου σαν μεταφραστής, εννοείται έναντι αμοιβής, για χρονικό διάστημα μιας εβδομάδας περίπου θα ήθελα να το συζητήσω. Ευχαριστώ
αρχηγε,εγω που βριζω ολη τη ρουμανια κ τις ρουμανες,θα σου πω οτι η τιμισοαρα ειναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ,με τα καλυτερα(προσβασιμα) μωρα των βαλκανιων
ειναι "νησι" μες στη κωλορουμανια μαζι με το κλουζ βεβαια
στειλε πμ αν θες,γραψε μου ηλικια σου και εμφανιση-εχει σημασια- κ τι ψαχνεις εκει,και σου γραφω οσα ξερω-ειναι περσινα βεβαια-δεν εχω παει καθολου φετος,αλλα περιπου θα ισχυουν
γεια χαρα(μην πας αλλου ,θα κανεις μ........)

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
εγώ θα το γενίκευα (εκτός εξεραίσεων πάντα υπάρχουν) για όλλες τι χώρες του πρώην ανατολικού μπλόκ.
Ισως να παίζει ρόλλο και ο τρόπος με τον οποιο μεγάλωσαν.
κατα βάθος νομίζω όλλα έχουν να κάνουν με την απόκτηση του Χρήματος και διέξοδο από την μιζέρια που είχαν τόσα χρόνια.
οταν εχουν λεφτα ειναι συνηθως ακομα πιο ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ,νομιζω εγω

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
οταν εχουν λεφτα ειναι συνηθως ακομα πιο ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ,νομιζω εγω
επειδή το θέτετε γενικότερα,δεν μπορώ να διαφωνήσω με βεβαιότητα,αλλά αυτά τα περί "μιζέριας" δεν ισχύουν και πάρα πολύ σε όλες τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ.αν εννοείται έλλειψη "κυρίλας" θα συμφωνήσω(όπως και το ότι το συγκεκριμένο δεν με χαλάει καθόλου).
πάντως επειδή μιλάτε-κυρίως-για Ρουμανία,δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.παρά μόνο να διαφωνήσω με την γενίκευση για όλες τις χώρες.(με "δικό μου" παράδειγμα την Ουγγαρία,αλλά είναι off topic,εφόσον μιλάτε για Ρουμανία)

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
o ρουμανος αν κονομηση τον πιανει μια τεραστια βλαχια......

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγώ λέω να ρίξετε όλοι ψήφο στα μωρά της Ρουμανίας στη Γιουροβίζια...

τι παιδιά είναι αυτα στο ρουμάνικο άσμα (λέμε τώρα - ποιο άσμα)

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Σωστός!!!! Εγώ λέω όμως να μην τις ψηφίσουμε για να πατώσουν, να αλλάξουν δουλειά και να έρθουν όλες για c.t. στην Αθήνα!!!!
Bibi, Luci & Co ο θρόνος σας κινδυνεύει!!!!
εγώ λέω να ρίξετε όλοι ψήφο στα μωρά της Ρουμανίας στη Γιουροβίζια...

τι παιδιά είναι αυτα στο ρουμάνικο άσμα (λέμε τώρα - ποιο άσμα)

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αν κάποιος συναγωνιστής πάει ρουμανία αρχές ιουνίου ας που στείλει ΠΜ να πάμε μαζί γιατί θέλω πολύ να πάω και δεν έχω παρέα! Thanks!  :rockon:

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
λοιπόν..μετά από διάβασμα πάλι μπόλικων σελίδων,..να κατεβάσω πάλι σεντόνι κι εγώ.

2. Φίλε Θάνο, ωραίο το νέο λουκ και φυσικά συμφωνώ με τα γραφόμενά σου. By the way, προετοιμάζω επιστροφή στην Κωστάτζα. Θα σε ενημερώσω.

5. Φίλε Yorgos συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενά σου. Και είμαι σε ακριβώς την ίδια κατάσταση με εσένα. Μήκως κάνουμε και την ίδια δουλειά δεν ξέρω. (καλό είναι να μιλήσοπυμε πριβέ). Άμα μάθαινα κάθε γλώσσα από τα κράτη που πάω θα έπρεπε να μάθω άλλες 7 γλώσσες μίνιμουμ.

7. Πληρωμένος έρωτας. Γενικά το μαλλί έχει ακριβύνει. Αλλά μπορείς να βρεις από 70 ρον μέχρι όσο θέλεις. Προσωπικά δεν θα έκλεινα ποτέ γυναίκα για μακρόχρονο ραντεβού. Ούτε Ρουμανία ούτε αλλού. Σόρρυ αλλά 12 ώρες δεν μπορώ να πηδάω εγώ. Και θα έκλεινα ραντεβού μόνο για να πηδήξω. Άρα 1-2 ώρες είναι αρκετές. Το παραπάνω είναι τσάμπα χρήμα.

Αυτά.
Θάνο, χαιρομαι που βλέπω πως είσαι καλά.
Yorgos, θέλω να τα πούμε π.μ.

Όταν ο Τσιγκασούκ λέει ότι είστε φίλοι του και ζητά επικοινωνία με ΡΜ, ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Μάλλον σας θέλει για δάγκωμα!

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Αν κάποιος συναγωνιστής πάει ρουμανία αρχές ιουνίου ας που στείλει ΠΜ να πάμε μαζί γιατί θέλω πολύ να πάω και δεν έχω παρέα! Thanks!  :rockon:
προλαβαινεις ΑΚΟΜΑ να μετανιωσεις,να μην πας κ ΝΑ γλυτωσεις χρονο,χρημα και το βασικο,ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ :grin: :grin: :grin: :grin:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Όταν ο Τσιγκασούκ λέει ότι είστε φίλοι του και ζητά επικοινωνία με ΡΜ, ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Μάλλον σας θέλει για δάγκωμα!
ΣΟΡΙΤΑ ΕΔΩ ΚΡΥΒΟΣΟΥΝΑ τοσες μερες κ εψαχνα να σε βρω να σε "μαστιγωσω" :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom