Νέα

Ρουμάνες - Γιατί αυτό μου άξιζε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nokia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
N

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
1) XM ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΙΑΣΑ
δηλαδη μας λες οτι το εισαγομενο μουνι δεν ειναι ποιοτητας.

2)Επειδη εισαι πολυ νεος και δεν εζησες την μπουρδελοκατασταση της Ελλαδας..

3)απο κει και περα υπαρχουν και οι μετριες και προπαντων τα μετρια σερβις με βασει τους νομους της αγορας απορριπτεις μετα την δοκιμη
ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΟΧΑΣ και επιμενεις

1) Επιτελους ξυπνησες...

2)  :2funny: :2funny: :2funny:...Για γελια εισαι.Το πιθανωτερο ειναι οταν εγω μαμουσα αυτες που γραφεις, εσυ να επαιζες ακομα με τα κουβαδακια σου...!!!( εκτος και εαν το 69 στο νικ σου σημαινει μια ερωτικη σου αδυναμια..)

3) Μαζοχας ειμαι σιγουρα, αφου ακομα προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις το αυτονοητο..
   Διαβασε το νημα απο την αρχη, και μετα ξαναδιαβαστο αλλη μια φορα. Πιστευω να εχεις μια μετρια νοημοσυνη για να καταλαβεις το πνευμα μου περι της Ρουμανικης μετριοτητας.

Giannaros_13

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου έχεις απόλυτο δικιο! Οι ρουμάνες είναι €ρουφηχτρες του κερατά όμως σε σημείο αηδιας!  δεν είναι τυχαίο όμως αυτό. Επειδή τυχαίνει λόγω δουλειάς να έχω επισκεφτεί την εν λόγω χώρα τουλάχιστον 12-14 φορές οφείλω να σε ενημερώσω οτι αυτές το βλέπουν φυσιολογικά χωρίς κανένα ηθικό φραγμό, δηλαδή α άντρας ακόμα και στη χώρα τους πλήρωνει τα πάντα Ολοι οι ρουμάνοι που είναι παντρεμένοι κάνουν δύο και τρείς δουλειές για να τα φέρουν βόλτα με τις καριόλες τους και όχι για να ζήσουν οι ίδιοι.  Ετσι μαθαίνουν απο τις μανάδες τους οτι αυτό είναι το σωστο, επομένως εδω γιατι να μας λυπηθουν?  Στο βουκουρέστι και στο ιάσιο που εχω πάει σε μαγαζιά κανονικα,  7/10 είναι μουνάρες δε λέω είναι ωραιές γκόμενες αλλα όλες πληρώνονται ακόμα και αυτές που (τους τη πέφτεις στο δρόμο) για να σε συνοδεύσουν οπουδήποτε έξω, με έμμεσο η άμμεσο τρόπο, δηλ. τη κίνηση να βγάλουν λεφτά να΄δώσουν έστω και 10lei (3€) ξεχασέ τη!  Στα club  βλέπεις 2-3 άντρες και στο τραπέζι τους 7 μουνάρες, τι θα κάνεις δεν θα κοιτάξεις φέρε παρόμοιο σκηνικό σε μαγαζί στην Ελλάδα ε αμα όμως  το κάνεις δεν το 'χουν σε τίποτα να  φωνάξουν τους Μπράβους να σε πετάξουν έξω και να φας και πολύ ξύλο.  μου έχει συμβεί 1 φορά, Αφου τις έχουν νοικιάσει είναι δικιές τους τέρμα. Είναι σαν να σου λένε σήμερα τις έχουμε εμέις αύριο πάρτες εσύ. Τέλος να σημειώσω οτι στην  Ελλάδα έρχονται όλες οι πατσαβούρες σε σχέση με αυτές που πάνε Γαλλια, Γερμανία Αγγλία κλπ!  και αυτό γιατί εχει κυκλοφορήσει σε όλες αυτές τις Ανατολικές χώρες οτι οι Ελληνες πληρωνουν μόνο για να γαμησουν και πληρώνουν καλά, ασχέτως αν μία είναι όμορφη η μέτρια,

ΥΓ. 1 Σε κολάδικο στο Βουκουρέστι ο φραπές είναι στάνταρ για τους Ρουμάνους δίνεις και κάτι παραπάνω της γαμάς κίολας!  δεν έχει ψηστήρι και μαλάκίες  η αν σε συμπαθεί η όχι
ΥΓ. 2  Ο  Ξάδερφος μου  μου το 1998 είχε ανέβει με 1.000.000 δρχ( τότε στη Ρουμανια ο βασικός μισθός ήταν 35-55€ το μήνα) εχει φωτογραφίες με 37 γκόμενες και έναν φίλο του που της γαμάνε ενα Σαβ/κο συνέχεια! Ετσι χαλάει η πίατσα φίλε μου πάμε Βουλγαρία. Ρουμανία, Ουκρανία τους ακουμπάμε ένα κάρο λεφτά πως θες να σκεφτονται μετά. Visit €λλάδα      

Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά σε όλους!          

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Μεγαλειώδες  το  παλιό  Βουκουρέστι  όπως  και  η  παλαιά  Σόφια .
Ως  φοιτητής  της  Βορείου Ελλάδος ( 88 -92 ) τα έχω  τιμήσει  4-5 φορές  το  καθένα  τότε  . Έτσι  είναι  όπως  τα  λένε  οι  σύντροφοι .
Σήμερα  πηδάμε  τις  κόρες  τους  με  παρακάλια  και  ξόδεμα , τότε  σε  παρακαλάγανε  οι  μαμάδες  και  πλήρωνες  ψίχουλα .

Επισκέπτης

Ρε συντρόφια ξυπνάτε οι Ρουμάνες είναι μία χειρότερη έκδοση των Ελλεεινίδων! Δεν μιλάμε για πουτάνες μιλάμε για τσουλάρες! :rockon: :rockon: :rockon:

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Και οι Ρουμάνες και οι Ρουμάνοι. (είχα κάποιον στη δουλειά μου). Ελεϊνό υποκείμενο. Βρε ΄ουστ από δω.

OP
OP
N

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Και νομιζα οτι ημουν μονο εγω που τις ελεγα τρισαθλιες...

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Χειρότερη κωλόφαρα απο εμάς του Έλληνες δύσκολα θα συναντήσεις.
Ρουμάνοι, Αλβανοί , Βούλγαροι κ.λ.π. είναι αρνάκια μπροστά μας!!

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
τοσο μαλακες ειστε τελικα? Γιατι γενικευετε παντα? Υπαρχουν και καλες ρουμανες πολυ αξιαγαπητες (γαμητες) οπως υπαρχουν και καλες ελληνιδες που δεν σασ εκατσαν

χεχεχε

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
εγω παντως που γαμησα μια Κωνσταντινα περασα θεσπεσια.

Νοκια μηπως δεν ανηκει σε αυτο το σαιτ λογω ....φυλου?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Χειρότερη κωλόφαρα απο εμάς του Έλληνες δύσκολα θα συναντήσεις.
Ρουμάνοι, Αλβανοί , Βούλγαροι κ.λ.π. είναι αρνάκια μπροστά μας!!
αυτο ξανα[εστο!!!
γνωστοι παντου οι ελληνες καλοι χρυσοι αλλα τρωγωμαστε!!αλιως θα μασταν πολυ μπροστα!
τι να πεις για Σαμοθρακη? οι χοιρορεοι!για Θασο? για Πυργο Πατρα? και αλλα πολλα μην τα λεω αναλυτικα!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
παντως εγω αμα ακουω καμια και να μου λεει "ειμαι απο ρουμανια"
κατι με πιανει,μου ειναι λιγο αποκρουστικες,δεν τις εχω συμπαθησει και πολυ-δεν ξερω γιατι-μου χει κατσει στο μυαλο ενα ρεπορταζ πριν μερικα χρονια απο bbc και ελληνικο καναλι κατι παιδια που κοιμοντουσαν κυριολεκτικα κατω απο το δρομο μεσα σε φρεατια και καπνιζαν κατι "χημικα" και κανανε ονειρα.
ουτε μπορουσα να φανταστω οτι υπαρχει χωρα στην ευρωπη που να ζει εστω και ενας ανθρωπος μεσα σε φρεατιο.και αυτα προτου κατακλυστει η ελλαδα απο αυτη την φυλη.
εεε λοιπον αυτη η εικονα "μου χει κατσει"ασχημα."και αυτη που δουλευει στο baby gold (πως την λενε???)που ειναι μια αδυνατη με παντελονι λαμε και χωρις κυλοτα παντα,μου φερνει αυτην την κατασταση στο μυαλο.
εσυ φιλε μου εισαι πολλα χρονια πισω δυστυχως!! οχι οτι δεν υπαρχουν!σε διαβεβεω εγω ο ιδιος που ειμαι στην ιδια την χωρα!!νομιζεις οτι πεινα και φτωχεια Ελλαδα δεν υπαρχει?ζητιανια? η σε αλλες χωρες του κοσμου?
Φίλε μου έχεις απόλυτο δικιο! Οι ρουμάνες είναι €ρουφηχτρες του κερατά όμως σε σημείο αηδιας!  δεν είναι τυχαίο όμως αυτό. Επειδή τυχαίνει λόγω δουλειάς να έχω επισκεφτεί την εν λόγω χώρα τουλάχιστον 12-14 φορές οφείλω να σε ενημερώσω οτι αυτές το βλέπουν φυσιολογικά χωρίς κανένα ηθικό φραγμό, δηλαδή α άντρας ακόμα και στη χώρα τους πλήρωνει τα πάντα Ολοι οι ρουμάνοι που είναι παντρεμένοι κάνουν δύο και τρείς δουλειές για να τα φέρουν βόλτα με τις καριόλες τους και όχι για να ζήσουν οι ίδιοι.  Ετσι μαθαίνουν απο τις μανάδες τους οτι αυτό είναι το σωστο, επομένως εδω γιατι να μας λυπηθουν?  Στο βουκουρέστι και στο ιάσιο που εχω πάει σε μαγαζιά κανονικα,  7/10 είναι μουνάρες δε λέω είναι ωραιές γκόμενες αλλα όλες πληρώνονται ακόμα και αυτές που (τους τη πέφτεις στο δρόμο) για να σε συνοδεύσουν οπουδήποτε έξω, με έμμεσο η άμμεσο τρόπο, δηλ. τη κίνηση να βγάλουν λεφτά να΄δώσουν έστω και 10lei (3€) ξεχασέ τη!  Στα club  βλέπεις 2-3 άντρες και στο τραπέζι τους 7 μουνάρες, τι θα κάνεις δεν θα κοιτάξεις φέρε παρόμοιο σκηνικό σε μαγαζί στην Ελλάδα ε αμα όμως  το κάνεις δεν το 'χουν σε τίποτα να  φωνάξουν τους Μπράβους να σε πετάξουν έξω και να φας και πολύ ξύλο.  μου έχει συμβεί 1 φορά, Αφου τις έχουν νοικιάσει είναι δικιές τους τέρμα. Είναι σαν να σου λένε σήμερα τις έχουμε εμέις αύριο πάρτες εσύ. Τέλος να σημειώσω οτι στην  Ελλάδα έρχονται όλες οι πατσαβούρες σε σχέση με αυτές που πάνε Γαλλια, Γερμανία Αγγλία κλπ!  και αυτό γιατί εχει κυκλοφορήσει σε όλες αυτές τις Ανατολικές χώρες οτι οι Ελληνες πληρωνουν μόνο για να γαμησουν και πληρώνουν καλά, ασχέτως αν μία είναι όμορφη η μέτρια,

ΥΓ. 1 Σε κολάδικο στο Βουκουρέστι ο φραπές είναι στάνταρ για τους Ρουμάνους δίνεις και κάτι παραπάνω της γαμάς κίολας!  δεν έχει ψηστήρι και μαλάκίες  η αν σε συμπαθεί η όχι
ΥΓ. 2  Ο  Ξάδερφος μου  μου το 1998 είχε ανέβει με 1.000.000 δρχ( τότε στη Ρουμανια ο βασικός μισθός ήταν 35-55€ το μήνα) εχει φωτογραφίες με 37 γκόμενες και έναν φίλο του που της γαμάνε ενα Σαβ/κο συνέχεια! Ετσι χαλάει η πίατσα φίλε μου πάμε Βουλγαρία. Ρουμανία, Ουκρανία τους ακουμπάμε ένα κάρο λεφτά πως θες να σκεφτονται μετά. Visit €λλάδα     

Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά σε όλους!         
δεν λεω οτι δεν ειταν ετσι!!αλλα αλξανε πολυ τα πραγματα!!!
οσες και φορες να χεις παει εγω και παλι θα σε αμφισβητησω!!!γιατι την καθε φορα να μενες και 2-3 μερες!!τι προλαβαινες να δεις και να ζησεις απο καποιον αλλον που τα βλεπει σε καθημερινη βαση!!θα μου πεις για τον ξαδερφο σου!!θα σου πω και γω για φιλους μου για τον αδερφο μου που ειταν για μενα!!!
κατι τετιοι ειστα που χαλατε την πιατσα!!ΠΑΝΤΟΥ! και ξερεις γιατι?καλα τα λετε ωρες ωρες αλλα εχετε και ενα στυλ να κανετε την τριχα τριχια!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Πηγα Ρουμανια με το Ναυτικο στη θητεια μου το 92. Ομορφιες, απεραντος ξεπεσμος. Κοσταντζα. Στο λιμανι περιμεναν οι επισημοι η μπαντα και μετα το χαος. Πουτανες, νοικοκυρες,πουτανες νοικοκυρες,νταβαδες, ταξιτζιδες, οτι μπορεις να φανταστεις.
Ειχαμε κατι μαλακες στο πλοιο που περιπλανηθηκαν ολοκληρη νυχτα μεσα απο σταλινικα μπλοκ και κοτετσια για να καταληξουν σε τρωγλες δυο δωματιων που τις χωριζε μια κουρελου. Στο ενα δωματιο ετρωγε ο μπαμπας η μαμα και η γιαγια σουπα και στο αλλο η κορη να τον περνει απο τον κωλο και να φωναζει με τα δυο τρια δολαρια σφιχτα στο χερι. Και μετα ερχονταν στο πλοιο οι καραγκιοζηδες και κοκορευονταν για το "μεγαλο" κατορθωμα τους. Με 10 δολαρια ετυχε να παμε σε εστιατοριο, το καλητερο της πολης στο Καζινο και ημασταν τοσο κελεπουρια γι΄αυτους ( με δεκα δολαρια ο καθενας) που μας φερανε ολοκληρη ορχηστρα απο μουναρες σολιστριες και μας επαιζαν μουσικη δωματιου. Γνωρισαμε φοιτητη που ειχε 20 σταθερες γκομενες και πηδαγε καθε μερα και απο μια. Οταν ηταν να φυγει απο το σπιτι για να φερει αλλη κλειδωνε την προηγουμενη μεσα για να ειναι σιγουρος οτι δεν θα του σηκωσει οτι εχει και δεν εχει. Και αυτη το δεχοταν. Πλησιασαμε οδηγο ταξι για να τον κλεισουμε σαν οδηγο για οσο θα μεναμε στην πολη. Βγαλαμε παλι απο πεντε δεκα δολαρια ο καθενας( πεντε ατομα )ο οδηγος μας αφησε τα κλειδια του αμαξιου.Καταληξαμε εξω απο φοιτητικη εστια με ενα τσουρμο κοπελες να εχουν περικυκλωσει το ταξι και να προσπαθουν ολες να μπουν μεσα. Οκ ειναι και στον ανθρωπο. Προσωπικα οπως ολοι νομιζω  απολαμβανα αρχικα να με αντιμετοπιζουν σαν μεγιστανα σε μια πολη κατεστραμενη( αλλωστε ημουν 19 χρονων, τοσα ηξερα τοσα εκανα ) ομως ακομα και στην ανοριμοτητα μου απο ενα σημειο και μετα αρχισε να μου ανακατευεται το στομαχι. Ειδικα οταν μεσα στους βρομερους δρομους καποια στιγμη περασαμε απο μια σχολη μπαλετου. Απο το παραθυρο φαινονταν μερικες χορευτριες, πανεμορφες φιγουρες με υπεροχα σωματα να γυμναζονται σαν να μην τους αφορουν αυτα που γινονταν εξω. Τοτε για μια στιγμη ενιωσα καποια γλυκα και καυλα. Καυλα ομως σαν αυτη που νιωθεις οταν βλεπεις μια ωραια γυναικα σε μια μπαρα και γουσταρεις να την κατακτησεις. Τωρα που μεγαλωσα ξερω οτι αν οχι ολες οι περισσοτερες απο εκεινες τις μικρες χορευτριες μπορει να τριγυρνουν στα μαγαζια που ολοι ξερουμε και συζηταμε μεταξυ μας, γυναικες πια και μπασμενες στο κολπο.
εσυ φιλε τοτε που πηγες ειτανε οι τοτε εποχες που ναι γαμουσες με εναν κερασμενο καφε!!
3 χρονια μετα την πτωση του Τσαουσεσκου!!τοτε ναι ειτανε οι χρυσες εποχες!!!αργοτερα αρχιζαν να αλλαζουνε τα πραγματα!!σε τραγικα σημεια!!επικρατησε πολυ η μαφια και αυτοι που κλεβανε οι τσιγγανοι!!!το96-98 π.χ οπως και Βουλγαρια δεν προχωρουσες μονος σου στον δρομο!!
απλα πολλες φορες βλεπω οτι ακομη καποια ατομα στην ελλαδα αν τους πεις για αυτα τα κρατη το λεω για 100η φορα νομιζουν οτι θ γαμησουνε τον ντουνια με ενα κερασμα!!
απο το 1992 μεχρι το 2008 τα πραγματα  εχουνε αλλαξει τραγικα!
καταρχην η κωστανυζα ειναι η 1η σε μαφια και 2ο το Βουκουρεστι!!!το τι αμαξια παιζουνε!!ουτε Ελλαδα δεν τα βλεπεις!!και χωρις καμια υπερβολη!!!καποτε φοβοσουνα μην στο κλεψουνε αλλα τωρα νιωθεις οτι τι θα κλεψουνε?μια πατατα?μπροστα στα δικα τους!!οσο για την μαφια!κανενας ξενπος δεν εχει δουλεια μαζι τους!!δεν θα κατσει ο μαφιοζος να σε κλεψει π.χ.!!αυτο θα το κανει ο τσιγγανακος!!που θα το κανει και ελλαδα!!επισης πολοι που διωχτηκανε απο αλλα κρατη πλεον εχουνε γυρισει μονιμα Ρουμανια!!επισης παρα πολυ κλεβουνε κατι τυπαδες κοστουματοι!επειδη ειναι υπρεανω παση υποψιας!! τα mamaia ειναι πλεον το μεγαλυτερο τουριστικο θερετρο της ρουμανιας,βρισκεται κωσταντζα και ειναι απο τιμες ειναι απλησιαστο!!
οι νοοτροπιες εχουνε αλαξει τοσο πολυ που δεν φανταζονται πολλοι!!πλεον ολοι οι Ρουμανοι εχουνε καλα αυτοκινητα!πανω κατω λεφτα!!επικρατει ακομη το σκηνικο η του υψους η του βαθους!! η θα χουνε λεφτα η οχι!!!
καποτε σαν ξενος εκανες μπαμ!!!!οπως λεει ενας φιλος.....ξεχωριζες απο την στολη!!τωρα οχι απλα δεν ξεχωριζεις αλλα απλα δεν σε κοιτανε καν!!!καποτε οι Ρουμανοι δεν μας συμπαθουσανε επειδη τους γαμουσαμε ολες τις Ρουμανες!!τωρα δεν παιζει κατι τετοιο!!τωρα πολυ απλα παιζει να μην σε κοιταξουνε καν!!
καποτε οι Ελληνες κανανε και το κοματι τους!!!!τωρα δεν τους παιρνει πλεον!!γιατι? γιατι πολυ απλα πλεον δεν παιρνανε και τοσο τα λεφτα μας εκει!οσο για το τι εχουνε κανει??? τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! αλλοι σπουδαζανε και καλα και αγοραζανε mercedes 500αρες!! bmw m3!! ας ερθουνε και τωρα να τα κανουνε!!το τι ξεφτυλες εχουνε κανει εγω τα ακουω και πραγματικα ντρεπομαι!!
ο και καλα λεφτας Ελληνας (για τοτε) βαρουσε πιστολιες απο νοικια!!κλεβανε πραγματα!!! να πουμε που γκαστρωνανε Ρουμανες και την κανανε αλεκος? να πουμε οτι πολοι απο αφτους εχουνε κανει και φυλακη!!!ναι φυλακη!!
και εξετιας τους εχουνε δημιουργθει ολες αυτες οι ασχημες εντυπωσεις!!οταν λες σπουδαζω Ρουμανια!! υπαρχουνε παιδακια τα οποια ειρθανε να γινουνε γιατροι πολυ απλα για να ακολουθησουνε το επαγκελμα του μπαμπα!!(δηλ να παρουνε το μπακαλικο)
υπαρχουνε και παιδια τα οποια πραγματικα ειχανε γκαντεμια δωσανε 2-3 φορες πανεληνιες κοπηκανε και φυγανε εξω!!
πλεον οι Ρουμανες δεν φευγουνε στο εξωτερικο οπως παλια!!!να ριξεις γκομενα δεν ειναι και το πιο ευκολο!
εγω ειχα μια κοπελα που σπουδαζε ψυχολογια δουλευε και με την μανα της σε γραφειο ειχε δικο της αμαξι και πολυ χρημα!!ερχοτανε με κορναρε και πηγαιναμε για καφε!!εγω πολυ απλα ενιωθα μαλακας!!η 2η αμαξι δεν ειχε αλλα ειχε και αυτη φραγκα!(δεν ταιριαξαμε χωρισαμε σε 1 μηνα) ο καθενας τα δικα του !!
με τη 3η κοπελα που εχουμε σχεση πολυ καιρο!ειναι και ομορφη και φραγκατη!και αμαξι θα παρει...!μενει σε δικο της διαμερισμα ξεχωριστα απο τους γονεις της!!!να πω και αλλα??πιστευω πως αρκουνε!!!!
μπας τελικα και ειμα προικοθηρας???(ετσι αναρωτιεμαι ωρες ωρες)
οπως ειπα και σε αλλο θρεντ που λεγαμε για ελληνιδες!!
ολα ειναι θεμα επιλογων σε αυτη την ζωη!οπως στρωσεις ετσι θα κοιμοιθεις!!δεν θα παω να κανω σοβαρη σχεση με μια που ειναι χορευτρια στα μπουζουκια και την εχει πηδηξει ο καθε μαγαζατορας για να την προσλαβει!! οχι οτι δεν υπαρχουνε και Ρουμανες που ειναι σκυλε φαση πολυ απλα για να στα φανε!???αλα το ξανατονιζω!ολα ειναι θεμα επιλογων!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ριξτε εδω μια ματια πρωτα...!ετσι σε τυχαιες σελιδες να δειτε τι γινεται και το τι λεγονται για τις ελληνιδες και μετα να πιασουμε τις Ρουμανες και τους υπολοιπους λαους!!
αυτο θα μας φαει!!
κοιταμε παντα τι κανουνε οι αλλοι!!!μια παροιμια λεει.....η καμηλα δεν κοιταει την καμπουρα της αλλα την ξενη!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η Ελλάδα το έχασε το πλοίο.... Σε 10 χρόνια θα πεινάνε όπως πεινούσαν επί Σοβιετικής Ενωσης οι γείτονές μας.....
Το γέλιο με τους Ελληνες είναι ότι δεν παίρνουν ποτέ γραμμή τι γίνεται γύρω τους...
Εδώ ακόμα νομίζουν ότι γαμάνε και δέρνουν με τον Περικλή του 5ου αιώνα π.Χ. Τι γινόταν 15 χρόνια πριν ρε Θάνο περιμένεις να ξεχάσουν;
Θα τους γαμάνε τις κόρες Αλβανοί, Ρουμάνοι, Ρώσοι, Πολωνοί και αυτοί θα λένε αναμεταξύ τους.....
"Θυμάσαι ρε τεράστιε τι μουνιά γαμούσαμε στην Ρουμανία και τη Βουλγαρία;"  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πολλα λες....εγω θα εβαζα οριο την 5ετια με περιθωριο λαθους +/-1...
Το 2013 ΕΕ τέλος στο χαρτζιλίκι.....
Να το ένα έργο που καθυστέρησε, να μια σύμβαση που άργησε να ξεκινήσει.....
Περί το 2018 θα αρχίσουν πολλά γλέντια......... Πείνα λέμε........

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Οι Ρουμάνες είναι πολύ εμφανίσιμες αλλά πολύ ζόρικες.Ισως δυσκολότερες και από τις Σέρβες(σούπερ εμφάνιση).
Το κακό είναι οτι οι εύκολες Ρουμάνες συχνά συνοδεύονται από κάτι ντουλάπες μεταξύ άλλων,οπότε δεν είναι και το πιο έξυπνο να τις καμακώσεις.Παίζει να έρθει ένας τύπος και να σου κολλήσει τη μούρη του πάνω σου.Αμα καταφέρει κανείς και τις βγάλει από αυτούς τους μαλάκες,κάτι γίνεται.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
εγω θα ξαναπω παλι αυτο που ειπα πριν!!
δεν κοιταμε τα χαλια μας!!κοιταμε να κατηγορησουμε γενικα τους ξενους!!!
αντι για να κοιταμε την καμπορα μας κοιταμε τις ξενες!!
μηπως οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom