Νέα

Ρουμάνες - Γιατί αυτό μου άξιζε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nokia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Μερικές είναι πολυ ωραίες και το επίπεδο αντιστροφως ανάλογο της ηλικίας, πολλές βλαχογυφτιά. Κάποιες είναι και πολύ κάβλα, Αρτεμις Ερώτικα, Καμελ Σταρ αλλά με Ρωσσίδες άλλη κλάση. Μολδαβές πολύ καλές, καμία σχέση.

Thanassis

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2006
Like
3
Πόντοι
0
  Εγώ πάντως προτιμάω να είμαι με μια Ρουμάνα και να μου ζητάει λεφτά παρά με μια Ελληνίδα και να μου ζητάει παιδιά... :idiot:

OP
OP
N

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
...τους εαυτούς μας δεν πρέπει να τους θεωρούμε ούτε εξαρτημένους, ούτε 'πρεζάκηδες', αλλά ούτε και εξευτελισμένους 

Αλλα ουτε και μαλακες...Και οταν επιτρεπω, σε αυτους που τους δινω τα λεφτα μου, να μου φερνουν πατσαβουρες τις οποιες πληρωνω σε τιμες "lux", τοτε τα παιρνω στο κρανιο..

Διοτι για την καταντια της ποιοτητας ρδελων/studios και ζαδικων ΦΤΑΙΩ ΚΑΙ ΕΓΩ, με την μεχρι τωρα παθητικη συμπεριφορα μου..

Αν αρχιζα να χωνω παραπονα απο εδω και απο εκει..Αν και καποιοι αλλοι εκαναν το ιδιο, ισως ειχαμε και εμεις τα "μπουμπουκια" που γυρνανε στην υπολοιπη Ευρωπη και οι οποιες γαμιουνται σε τιμες τουλαχιστον ιδιες η' και φτηνοτερες..

Δεν ξερω αν γινομαι αντιληπτος, αλλα με λιγες κουβεντες, ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.....!!!!!!!!!

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
15
Πόντοι
1.997
Πηγα Ρουμανια με το Ναυτικο στη θητεια μου το 92.

Αχ αχ αχ......εσύ πήγες στη χρυσή εποχή (για εμάς όχι για αυτούς) μακάρι να ήταν ακόμα έτσι τα πράγματα (για εμάς όχι για αυτούς).

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Αλλα ουτε και μαλακες...Και οταν επιτρεπω, σε αυτους που τους δινω τα λεφτα μου, να μου φερνουν πατσαβουρες τις οποιες πληρωνω σε τιμες "lux", τοτε τα παιρνω στο κρανιο..

Διοτι για την καταντια της ποιοτητας ρδελων/studios και ζαδικων ΦΤΑΙΩ ΚΑΙ ΕΓΩ, με την μεχρι τωρα παθητικη συμπεριφορα μου..

Αν αρχιζα να χωνω παραπονα απο εδω και απο εκει..Αν και καποιοι αλλοι εκαναν το ιδιο, ισως ειχαμε και εμεις τα "μπουμπουκια" που γυρνανε στην υπολοιπη Ευρωπη και οι οποιες γαμιουνται σε τιμες τουλαχιστον ιδιες η' και φτηνοτερες..

Δεν ξερω αν γινομαι αντιληπτος, αλλα με λιγες κουβεντες, ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.....!!!!!!!!!
Τα έγραψες σωστά και έγινες και αντιληπτός  ;) Αλλά τώρα να σου πω αδερφέ αυτά περί ποιότητας ισχύουν παντού.Πάνε οι καλές εποχές.Τώρα ισχύει παντού η προχειρότητα.

OP
OP
N

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Τώρα ισχύει παντού η προχειρότητα.

Σωστα..Εδω ειναι Ελλαδα..!!

Εγω παντως - εστω και μονος - θα την κανω την επανασταση μου..

Στην καθε πατσαβουρα θα λεω.."ευχαριστω, αλλα εσυ δεν κανεις για στριπτηζαδικο με τοση κυταριτηδα.." και μετα στο καπακι παραπονα στην διευθυνση του καταστηματος..

Δεν θα καταφερω τιποτε μονος μου, αλλα δεν βαριεσαι..!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αυτα κανετε φιλε stabit και χαλατε τη πιατσα!ευτυχως στο Σανκτ Πετερμπουργκ που μενω 15 χρονια σαν σεξουαλικος μεταναστης δεν εχει Ελληνες.εχει ακριβινει παρα πολυ και η βιζα για τους ξενους εχει δυσκολεψει.τωρα που θα ερθω Ελλαδα για καμια 15αρια μερες θελω να παω Βουλγαρια για καμια βδομαδα.για να μην με μαδησουνε θα παραμυθιασω της γκομενες οτι ο πατερας μου ειναι Βουλγαρος και η μανα μου Ρωσσιδα και μενω μονιμα Ρωσσια.και θα γαμαω με 26 Ευρω την ωρα και οχι με 100-120.και θα βγαλω και γκομενες.δυστηχως οι Ελληνες καταστρεψαμε τη Βουλγαρια και τη Ρουμανια.πηγανε ολοι οι φτωχομπινεδες που στην Ελλαδα ουτε γυριζουνε να τους κοιταξουνε να κανουν τους λεφταδες.αυτες τοις μερες ενας Κυπριος μου ειπε για τη Ρουμανια οτι πηγανε κατι ξεφτηλες Κυπριοι σε ενα μασσατζαδικο στη Ρουμανια και ενω τους ζητησανε 20 ευρω για μια ωρα μονοι τους δωσανε 50!!!!το αποτελεσμα:μετα απο 2-3 μηνες πηγανε στο ιδιο μερος αλλοι Κυπριοι και τους ζητησανε για μια ωρα 100!!!!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Το πρόβλημα δεν είναι η Ρουμάνες, το πρόβλημα είναι οι Έλληνες και η Ελλάδα.
Οι Ρουμάνες είναι πάρα πολύ όμορφες κοπέλες και στην πλειονότητα τους ευγενικές και καθαρές. Όλα αυτά ισχύουν όσο είναι στη χώρα τους, όταν έρχονται στη Ελλάδα τότε όλα αλλάζουν. Όπως είμαστε αποτυχημένη χώρα σε όλους τους τομείς, έτσι γίνεται και με την πορνεία. Δεν είμαστε ικανοί να κάνουμε τίποτα σωστό.
Και όσων αφορά στις Ρωσίδες, η εμπειρία που είχα στην Αγία Πετρούπολη ήταν εκπληκτική. Θεαματικά όμορφες, πάρα πολύ θερμές στο κρεβάτι, και πολύ ανθρώπινες. Ακόμα και αυτές όταν θα έρθουν στην Ελλάδα θα γίνουν ψυχρές και άθλιες για να εγκλιματιστούν στη χώρα μας.

Στην  Ελλάδα, το ψάρι βρωμάει από το σώμα, όχι από το κεφάλι, στη κοιλιά είναι τα έντερα. Γι’ αυτό, ότι κάνει ο Έλληνας, σκατά θα είναι.

Κατασπαράξτε με …….

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
αυτα κανετε φιλε stabit και χαλατε τη πιατσα!ευτυχως στο Σανκτ Πετερμπουργκ που μενω 15 χρονια σαν σεξουαλικος μεταναστης δεν εχει Ελληνες.εχει ακριβινει παρα πολυ και η βιζα για τους ξενους εχει δυσκολεψει.τωρα που θα ερθω Ελλαδα για καμια 15αρια μερες θελω να παω Βουλγαρια για καμια βδομαδα.για να μην με μαδησουνε θα παραμυθιασω της γκομενες οτι ο πατερας μου ειναι Βουλγαρος και η μανα μου Ρωσσιδα και μενω μονιμα Ρωσσια.και θα γαμαω με 26 Ευρω την ωρα και οχι με 100-120.και θα βγαλω και γκομενες.δυστηχως οι Ελληνες καταστρεψαμε τη Βουλγαρια και τη Ρουμανια.πηγανε ολοι οι φτωχομπινεδες που στην Ελλαδα ουτε γυριζουνε να τους κοιταξουνε να κανουν τους λεφταδες.αυτες τοις μερες ενας Κυπριος μου ειπε για τη Ρουμανια οτι πηγανε κατι ξεφτηλες Κυπριοι σε ενα μασσατζαδικο στη Ρουμανια και ενω τους ζητησανε 20 ευρω για μια ωρα μονοι τους δωσανε 50!!!!το αποτελεσμα:μετα απο 2-3 μηνες πηγανε στο ιδιο μερος αλλοι Κυπριοι και τους ζητησανε για μια ωρα 100!!!!
Δεν διαφωνω ρε φιλε. Το ειπα και μονος μου αν καταλαβες οτι ειναι μαλακια να το παιζεις μεγιστανας σε μερη που οπως λεγανε τοτε γαμαγες με μια κοληνος επειδη ετυχε να εχεις μερικα δολαρια παραπανω. Δεν θα απολογηθω ομως κι'ολας. Οπως επισης ειπα ημουν μονο 19 χρονων. Δεν γεννηθηκα με τη δικια σου σεξουαλικη παιδεια ουτε σοφια, προφανως και αυτο που γραφω δεν ειναι ειρωνια. Μη ξεχνας ομως οτι με πηγαν εκει. Δεν ηταν επιλογη μου. Την πιατσα λοιπον την χαλανε μαντραχαλοι 35-40 χρονων και μεσοκοποι μεγαλοαγροτες που ξεκινανε απο το χωριο τους για να κανουν Ντολτσεβιτα γιατι στο χωριο τους ειναι επιτροποι στην Εκκλησια και δεν τους παιρνει

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.
οι αλλαγες στις χωρες του πρωην Ανατολικου Μπλοκ εγιναν, γιατι θα γινοναν ειτε επειδη υπηρχαν Ελληνες, ειτε οχι. Περασαν 18-19 χρονια απο την πτωση του κομμουνισμου σ αυτες τις χωρες, και πολλα πραγματα αλλαξαν γιατι ετσι κι αλλιως θα αλλαζαν.
Το κατα κεφαλην εισοδημα ων χωρων αυτων υπερδεκαπλασιαστηκε φιλε Νοκια ανεξαρτητα με το αν σας πηγαν στην Κωσταντζα και με το οτι πηγαν και γαμησαν πολλοι Ελληνες. Και αντε εμεις επηρεασαμε την οικονομια (και μαζι και τις πουτανες) της Βουλγαριας της Ρουμανιας και του Φυρομ, τις αλλες χωρες πως τις επηρεασαμε.
Σημερα η Σλοβενια εχει κατα κεφαλην εισοδημα σαν της Ελλαδας, η Τσεχια, η Ουγγαρια και η Πολωνια το πλησιαζουν η Βουλγαρια το αυξησε κατα 8 φορες και η Ρουμανια κατα 10, επομενωσ αλλαξαν και οι συνηθειες των ανθρωπων αρα και των γυναικων και θα αλλαξουν περισσοτερο. Ακομη και στις Ρωσσια και Ουκρανια που ειναι ακομη μακρυα απο το να εχουν μεσαια ταξη, το μουνι δεν ειναι πλεον τοσο απλοχερο και φθηνο οσο ηταν 10 χρονοα πριν.
Περα απο τους Ελληνες και τους Κυπριους εχω πετυχει Αμερικανους στη Βουλγαρια και Γιαπωνεζους στη Ρουμανια να ξοδευουν σαν τρελλοι μια και το μουνι γι αυτους ηταν ακομη πιο φθηνο, και εμεις οι Ελληνες να τους κοιταμε σαν πελατες β κατηγοριας..
Παρολα αυτα ΟΙ ΣΛΑΒΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΡΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, γιατι ετσι ειναι μεγαλωμενες απο το σπιτι τους.
Παντως οι Ρουμανες δεν ειναι Σλαβες...

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Πρεπει να το καταλαβουνε μερικοι.. το μουνι σιγα σιγα φτανει να γινεται πολυ ακριβω...

Εγω ειμαι στην Κινα τωρα, κ εχει παει στα 15€..  με 200€ μ.ο. εισοδημα τον μηνα

OP
OP
N

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Dorian69, μπορεις να πεις ολον αυτο τον καιρο, ποσες Πολωνες, Τσεχες, Σλοβενες, Λιθουανες, Λεττονες ειδες να ερχονται στην Ελλαδα ?

Σχεδον καμμια..Γιατι ομως ? Οι Γερμανοι/Αγγλοι τους εδιναν πιο πολλα λεφτα ? Οχι φυσικα..Απλα εκει τις εστελναν στο διαολο, σε αντιθεση με εμας που τις εχουμε οπα-οπα.Ετσι λοιπον αναγκασαν τους εκει μαγαζατορες να δωσουν ιδιαιτερη εμφαση στην ποιοτητα του εμπορευματος τους.

Οι Ιαπωνεζοι χαρακτηριστικα, οταν τους πλησιαζει μια πατσαβουρα κανουν το εξης..Βαζουν την παλαμη τους στο πισω μερος της κεφαλης της πατσαβουρας, την ωθουν προς τα μπρος και της λενε.." ΦΥΓΕ ΗΛΙΘΙΑ"..!!!

Τσεκαρετε το με οποια Ρουμανα εχει περασει απο Ιαπωνια και θα σας το επιβεβαιωσει.

OP
OP
N

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Πρεπει να το καταλαβουνε μερικοι.. το μουνι σιγα σιγα φτανει να γινεται πολυ ακριβω...

Εγω ειμαι στην Κινα τωρα, κ εχει παει στα 15€..   με 200€ μ.ο. εισοδημα τον μηνα

200 ευρω - 15 ευρω = 7,5 %

Δηλαδη εδω με Μ.Ο. μισθου 900 ευρω ποσα επρεπε να δινουμε ? 67,50 ευρω ?

Σε παρακαλω..εγω ειμαι πλουσιος..  :jerking: :jerking: :jerking:                      δεν μπορω να δινω τοσα λιγα..

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Dorian69, μπορεις να πεις ολον αυτο τον καιρο, ποσες Πολωνες, Τσεχες, Σλοβενες, Λιθουανες, Λεττονες ειδες να ερχονται στην Ελλαδα ?

Σχεδον καμμια..Γιατι ομως ? Οι Γερμανοι/Αγγλοι τους εδιναν πιο πολλα λεφτα ? Οχι φυσικα..Απλα εκει τις εστελναν στο διαολο, σε αντιθεση με εμας που τις εχουμε οπα-οπα.Ετσι λοιπον αναγκασαν τους εκει μαγαζατορες να δωσουν ιδιαιτερη εμφαση στην ποιοτητα του εμπορευματος τους.

Οι Ιαπωνεζοι χαρακτηριστικα, οταν τους πλησιαζει μια πατσαβουρα κανουν το εξης..Βαζουν την παλαμη τους στο πισω μερος της κεφαλης της πατσαβουρας, την ωθουν προς τα μπρος και της λενε.." ΦΥΓΕ ΗΛΙΘΙΑ"..!!!

Τσεκαρετε το με οποια Ρουμανα εχει περασει απο Ιαπωνια και θα σας το επιβεβαιωσει.

δεν καταλαβα τι ακριβως θελεις να πεις γιατι ειδικα Τσεχες αλλα και απο τις αλλες χωρες βλεπουμε στην Ελλαδα, αλλα μια βασικη διαφορα αναμεσα στον Ελληνα και στον Γερμανο ειναι το ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΙΑΣΜΑ.
Με αλλα λογια
στις χωρες τις Κεντρικης και της Βορειας Ευρωπης τις εχουν τις Ανατολικες ή σε κυριλε στρηπτιζαδικα ή κυριως σε μπουρδελα, οπου ειναι κατι σαν βιομηχανικες εργατριες, 6ωρο τοσοι αντρες τοσα λεφτα, ή ταδε χωρος.
Στην Νοτια Ευρωπη ομως θελουμε το παραμυθιασμα. Οχι μονο στην Ελλαδα αλλα και στις Ιταλια, Κυπρο, Ισπανια, Νοτια Γαλια και περιεργως και στην Ελβετια, θελουμε οι γκομενες να μας δινουν ιδιαιτερη σημασια ανεξαρτητα απο το γαμησι (στα μουρδελα) ή τον χορο (στα κλαμπ) ή το πιοτο (στα κωλομπαρα), θελουμε να εχουμε την ψευδαισθηση οτι ειμαστε σημαντικοι, και οτι μας δινουν περισσοτερη σημασια απο τους αλλους, ακομη περισσοτερο προσπαθουμε να κανουμε σχεση μαζι τους, ξεχνοντας οτι οι κοπελες αυτες κανουν μια συγκεκριμμενη δουλεια συναντωντας 10δες ανδρες καθε βραδυ.
Εκει ερχεται το χαλασμα
Για ρωτα ολους αυτους που πανε στα στριπτηζαδιακα?
Οι περισσοτεροι προσπαθουν ή εστω ελπιζουν να κανουν σχεση με τις γκομενες ή οχι? Εδω στο σαιτ μεχρι που διαβασα και το κουφο απο καποιον LAKIS οτι ζηλευε που τις γκομεναρες αυτες μπορουν και τις πηδανε και οι Παλιστανοι και οι Αλβανοι..
Ετσι εκτος απο τη διαφοροποιηση της πιατσας λογω οικονομικων συνθηκων και αναπτυξης των χωρων αυτων που ειναι ο κυρος λογος αλλαγης της αγορας, εχουμε κι εμεις τις αδυναμιες μας.
Πρωτα τις κακομαθαινουμε τις γκομενες και μετα τις βριζουμε ανευ λογω και αιτιας.
Ας ειμαστε ευχαριστημενοι που υπαρχουν και για οσο ακομη καιρο θα υπαρχουν γιατι ετσι
ΓΑΜΑΕΙ ΘΕΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΜΗΤΣΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ν ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ

Επισκέπτης
δεν καταλαβα τι ακριβως θελεις να πεις γιατι ειδικα Τσεχες αλλα και απο τις αλλες χωρες βλεπουμε στην Ελλαδα, αλλα μια βασικη διαφορα αναμεσα στον Ελληνα και στον Γερμανο ειναι το ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΙΑΣΜΑ.
Με αλλα λογια
στις χωρες τις Κεντρικης και της Βορειας Ευρωπης τις εχουν τις Ανατολικες ή σε κυριλε στρηπτιζαδικα ή κυριως σε μπουρδελα, οπου ειναι κατι σαν βιομηχανικες εργατριες, 6ωρο τοσοι αντρες τοσα λεφτα, ή ταδε χωρος.
Στην Νοτια Ευρωπη ομως θελουμε το παραμυθιασμα. Οχι μονο στην Ελλαδα αλλα και στις Ιταλια, Κυπρο, Ισπανια, Νοτια Γαλια και περιεργως και στην Ελβετια, θελουμε οι γκομενες να μας δινουν ιδιαιτερη σημασια ανεξαρτητα απο το γαμησι (στα μουρδελα) ή τον χορο (στα κλαμπ) ή το πιοτο (στα κωλομπαρα), θελουμε να εχουμε την ψευδαισθηση οτι ειμαστε σημαντικοι, και οτι μας δινουν περισσοτερη σημασια απο τους αλλους, ακομη περισσοτερο προσπαθουμε να κανουμε σχεση μαζι τους, ξεχνοντας οτι οι κοπελες αυτες κανουν μια συγκεκριμμενη δουλεια συναντωντας 10δες ανδρες καθε βραδυ.
Εκει ερχεται το χαλασμα
Για ρωτα ολους αυτους που πανε στα στριπτηζαδιακα?
Οι περισσοτεροι προσπαθουν ή εστω ελπιζουν να κανουν σχεση με τις γκομενες ή οχι? Εδω στο σαιτ μεχρι που διαβασα και το κουφο απο καποιον LAKIS οτι ζηλευε που τις γκομεναρες αυτες μπορουν και τις πηδανε και οι Παλιστανοι και οι Αλβανοι..
Ετσι εκτος απο τη διαφοροποιηση της πιατσας λογω οικονομικων συνθηκων και αναπτυξης των χωρων αυτων που ειναι ο κυρος λογος αλλαγης της αγορας, εχουμε κι εμεις τις αδυναμιες μας.
Πρωτα τις κακομαθαινουμε τις γκομενες και μετα τις βριζουμε ανευ λογω και αιτιας.
Ας ειμαστε ευχαριστημενοι που υπαρχουν και για οσο ακομη καιρο θα υπαρχουν γιατι ετσι
ΓΑΜΑΕΙ ΘΕΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΜΗΤΣΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ν ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ

πες τα αγορι μου. καποτε τα φωναζαν καποια παιδια εδω μεσα κ γινονταν κακοι.
εχει ο καιρος γυρισματα ομως που λεει κ ο Νιο.

πες τους κ για την Μις USA,οπου τα πραγματα ειναι ακομη πιο σκληρα.

Συγχαρητηρια. :thumbsup:

OP
OP
N

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
H Διαφορα ειναι στην ποιοτητα dorian..Ποσες φορες πρεπει να το γραψω για να γινω αντιληπτος..

Σ Τ Η Ν  Π Ο Ι Ο Τ Η Τ Α ......!!!!!!!!!!! - Οχι αλλες πατσαβουρες στην Ελλαδα...!!!

Και οχι στην ψυχοσυνθεση του πελατη...

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
H Διαφορα ειναι στην ποιοτητα dorian..Ποσες φορες πρεπει να το γραψω για να γινω αντιληπτος..

Σ Τ Η Ν  Π Ο Ι Ο Τ Η Τ Α ......!!!!!!!!!!! - Οχι αλλες πατσαβουρες στην Ελλαδα...!!!

Πες τα ΦΙΛΤΑΤΕ που μερικοί χώνουν 400ριες για πήδημα τις  :jerking: και λένε πωπω τι μαμίσαμε και αυτές λένε πώπω μαλάκες!!!!

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Σ Τ Η Ν   Π Ο Ι Ο Τ Η Τ Α ......!!!!!!!!!!! - Οχι αλλες πατσαβουρες στην Ελλαδα...!!!

XM ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΙΑΣΑ
δηλαδη μας λες οτι το εισαγομενο μουνι δεν ειναι ποιοτητας. Κατι σαν τα κινεζικα ηλεκτρικα προιοντα.
Επειδη εισαι πολυ νεος και δεν εζησες την μπουρδελοκατασταση της Ελλαδας μεχρι την δεκαετια του 80 (μεχρι την πτωση του κομμουνισμου δηλαδη), θα σου πω μονο οτι μεχρι τοτε μπορουσε ο καθενας να γαμισει χοντρες γριες Ελληνιδες. Οι μετριες 30αρες Ελληνιδες οπου υπηρχαν ηταν τα τοπ τη πιατσας, και οι καλες 20ρες απλησιαστες απο καθε αποψη..
Στην 10ετια του 80 προστεθηκαν και οι Φιλιππινεζες και οι Δομινικανες κυριως στα κωλομπαρα, οπου σπανια εβλεπες καποια να ξεχωριζει..
Με την πτωση του Κομμουνισμου, γαμισε ο καθε πικραμενος και μη, θεες και ημιθεες, και εξακολουθει να γαμαει και τωρα..
Κανε μια βολτα στις κριτικες του σαιτ και θα διαβασεις για μουναρες ακομη και στα μπουρδελα του 20ρικου,,,
Αυτο ειναι ΜΟΥΝΟΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΑΦΘΟΝΙΑ
απο κει και περα υπαρχουν και οι μετριες και προπαντων τα μετρια σερβις με βασει τους νομους της αγορας απορριπτεις μετα την δοκιμη
ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΟΧΑΣ και επιμενεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom