You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρουμάνες - Γιατί αυτό μου άξιζε
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nokia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 205
- Εμφανίσεις 23K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Τρομερή η γλαφυρή καυστική περιγραφή του φίλου nokia.Και θα συμφωνήσω και γω με τις Ρουμούνες.Οι Ρωσίδες τόσα χρόνια εδώ στην πορνεία γίνανε 'νοικοκυρές' με ακίνητη περιουσία και μετρητά.Και 'θεοποιηθήκανε' πολύ απο την λαϊκή τάξη που ασχολείται με ρδέλα,στρίπ και βίζιτα.Στην ουσία άνθρακας ο 'θησαυρός'.Ενώ η Ρουμουνία βγάζει απίστευτα κορίτσια και σε ομορφιά και σε φωτιά καύλας Αγριόβλαχες γνήσιες και δεν έχω παρά να τις προτιμήσω
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
και αυτη που δουλευει στο baby gold (πως την λενε???)που ειναι μια αδυνατη με παντελονι λαμε και χωρις κυλοτα παντα,μου φερνει αυτην την κατασταση στο μυαλο.
σωστα...η κλεοπατρα η βρωμιαρα που το παιζει και elizabeth teilor του baby gold!ωρες ωρες οταν την βλεπω μου ρχεται να την τραβηξω απο τα μαλλια και να την πεταξω εξω απο το ιδρυμα γιατι χαλαει την αισθητικη μου...ειναι δυνατον να περνανε απο μπροστα σου η μαριναρα,το μαρακι,η λυδια,η βικαρα,η μοδεστα,η λανα,η σαμπινα,η τσαρλι κλπ...και να βλεπεις αυτο το εκτρωμα μπροστα σου?αντε μωρη πηγαινε διπλα να πλυνεις καμμια λατζα στο μεζεδοπωλειο!
Επισκέπτης
Ρουμάνες,Ρωσσίδες,Μολδαβές,Ουκρανές,Τσέχες κ άλλες πολλές,όλες κάνουν για γαμήσι κ πληρούν όλα τα γούστα!
Το τίμημα είναι ΠΑΝΤΑ ίδιο,βλέπετε €,αλίμονο στα καψουράκια.
Καψουράκια μου,ΜΕ ΤΡΟΠΟ ;)
Το τίμημα είναι ΠΑΝΤΑ ίδιο,βλέπετε €,αλίμονο στα καψουράκια.
Καψουράκια μου,ΜΕ ΤΡΟΠΟ ;)
Ποτέ δεν κατάλαβα αυτή την επιλογή, δηλ της αγχωμένης ακριβής μαλακίας, όταν με τα λεφτά που διαθέτετε, μπορείτε να πηδήξετε και να ξαναπηδήξετε.2) αφου την "βρισκεις" να δινεις 50 ευρω για μια αγχωμενη ψιλοπαρακαλετη δημοσια μαλακια, οταν τις ιδιες γκομενες τις γαμανε για μια ωρα στην χωρα τους με τα ιδια λεφτα και
........................................
Θα συνεχισω να πληρωνω και αυτες τα 22 ευρω την 6λεπτη πορτοκαλαδα τους και θα θεοποιω και αυτες στα σκοτεινα πριβε των στριπτηζαδικων..Ετσι παιδια ??? Και θα το κανω αυτο αγογγυστα και υπομονετικα μεχρι και αυτες μερι να παρουν σπιτι, αυτοκινητο κλπ κλπ..
Ποσο εξυπνος πελατης ειμαι τελικα ρε πουστη μου..Μιλαμε δεν παιζομαι..
Θεωρώ ότι κοστίζει ακριβά αυτό το σπόρ, για το τίποτα(?)
Βλέπω και αυξάνονται εκθετικά τα strip club στην Συγγρού και αλλού και δεν καταλαβαίνω γιατί.
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
+10000000000000.και αν δεις προσωπακια μοιαζουν παρα πολυ με ιταλιδες.χωρια του οτι ειναι αναριθμητες και ετσι πεφτει η τιμη και το τουπεΤρομερή η γλαφυρή καυστική περιγραφή του φίλου nokia.Και θα συμφωνήσω και γω με τις Ρουμούνες.Οι Ρωσίδες τόσα χρόνια εδώ στην πορνεία γίνανε 'νοικοκυρές' με ακίνητη περιουσία και μετρητά.Και 'θεοποιηθήκανε' πολύ απο την λαϊκή τάξη που ασχολείται με ρδέλα,στρίπ και βίζιτα.Στην ουσία άνθρακας ο 'θησαυρός'.Ενώ η Ρουμουνία βγάζει απίστευτα κορίτσια και σε ομορφιά και σε φωτιά καύλας Αγριόβλαχες γνήσιες και δεν έχω παρά να τις προτιμήσω
Giannaros_13
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φίλε μου έχεις απόλυτο δικιο! Οι ρουμάνες είναι €ρουφηχτρες του κερατά όμως σε σημείο αηδιας! δεν είναι τυχαίο όμως αυτό. Επειδή τυχαίνει λόγω δουλειάς να έχω επισκεφτεί την εν λόγω χώρα τουλάχιστον 12-14 φορές οφείλω να σε ενημερώσω οτι αυτές το βλέπουν φυσιολογικά χωρίς κανένα ηθικό φραγμό, δηλαδή α άντρας ακόμα και στη χώρα τους πλήρωνει τα πάντα Ολοι οι ρουμάνοι που είναι παντρεμένοι κάνουν δύο και τρείς δουλειές για να τα φέρουν βόλτα με τις καριόλες τους και όχι για να ζήσουν οι ίδιοι. Ετσι μαθαίνουν απο τις μανάδες τους οτι αυτό είναι το σωστο, επομένως εδω γιατι να μας λυπηθουν? Στο βουκουρέστι και στο ιάσιο που εχω πάει σε μαγαζιά κανονικα, 7/10 είναι μουνάρες δε λέω είναι ωραιές γκόμενες αλλα όλες πληρώνονται ακόμα και αυτές που (τους τη πέφτεις στο δρόμο) για να σε συνοδεύσουν οπουδήποτε έξω, με έμμεσο η άμμεσο τρόπο, δηλ. τη κίνηση να βγάλουν λεφτά να΄δώσουν έστω και 10lei (3€) ξεχασέ τη! Στα club βλέπεις 2-3 άντρες και στο τραπέζι τους 7 μουνάρες, τι θα κάνεις δεν θα κοιτάξεις φέρε παρόμοιο σκηνικό σε μαγαζί στην Ελλάδα ε αμα όμως το κάνεις δεν το 'χουν σε τίποτα να φωνάξουν τους Μπράβους να σε πετάξουν έξω και να φας και πολύ ξύλο. μου έχει συμβεί 1 φορά, Αφου τις έχουν νοικιάσει είναι δικιές τους τέρμα. Είναι σαν να σου λένε σήμερα τις έχουμε εμέις αύριο πάρτες εσύ. Τέλος να σημειώσω οτι στην Ελλάδα έρχονται όλες οι πατσαβούρες σε σχέση με αυτές που πάνε Γαλλια, Γερμανία Αγγλία κλπ! και αυτό γιατί εχει κυκλοφορήσει σε όλες αυτές τις Ανατολικές χώρες οτι οι Ελληνες πληρωνουν μόνο για να γαμησουν και πληρώνουν καλά, ασχέτως αν μία είναι όμορφη η μέτρια,
ΥΓ. 1 Σε κολάδικο στο Βουκουρέστι ο φραπές είναι στάνταρ για τους Ρουμάνους δίνεις και κάτι παραπάνω της γαμάς κίολας! δεν έχει ψηστήρι και μαλάκίες η αν σε συμπαθεί η όχι
ΥΓ. 2 Ο Ξάδερφος μου μου το 1998 είχε ανέβει με 1.000.000 δρχ( τότε στη Ρουμανια ο βασικός μισθός ήταν 35-55€ το μήνα) εχει φωτογραφίες με 37 γκόμενες και έναν φίλο του που της γαμάνε ενα Σαβ/κο συνέχεια! Ετσι χαλάει η πίατσα φίλε μου πάμε Βουλγαρία. Ρουμανία, Ουκρανία τους ακουμπάμε ένα κάρο λεφτά πως θες να σκεφτονται μετά. Visit €λλάδα
Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά σε όλους!
ΥΓ. 1 Σε κολάδικο στο Βουκουρέστι ο φραπές είναι στάνταρ για τους Ρουμάνους δίνεις και κάτι παραπάνω της γαμάς κίολας! δεν έχει ψηστήρι και μαλάκίες η αν σε συμπαθεί η όχι
ΥΓ. 2 Ο Ξάδερφος μου μου το 1998 είχε ανέβει με 1.000.000 δρχ( τότε στη Ρουμανια ο βασικός μισθός ήταν 35-55€ το μήνα) εχει φωτογραφίες με 37 γκόμενες και έναν φίλο του που της γαμάνε ενα Σαβ/κο συνέχεια! Ετσι χαλάει η πίατσα φίλε μου πάμε Βουλγαρία. Ρουμανία, Ουκρανία τους ακουμπάμε ένα κάρο λεφτά πως θες να σκεφτονται μετά. Visit €λλάδα
Αγριόβλαχες γνήσιες και δεν έχω παρά να τις προτιμήσω
Εχουμε αλλη επιλογη Pano ? Οχι φυσικα..αυτο το εμπορευμα εχει μονο η Ελλαδα πλεον..τις Ρουμανες.
Τέλος να σημειώσω οτι στην Ελλάδα έρχονται όλες οι πατσαβούρες σε σχέση με αυτές που πάνε Γαλλια, Γερμανία Αγγλία κλπ! και αυτό γιατί εχει κυκλοφορήσει σε όλες αυτές τις Ανατολικές χώρες οτι οι Ελληνες πληρωνουν μόνο για να γαμησουν και πληρώνουν καλά, ασχέτως αν μία είναι όμορφη η μέτρια,
Επιασες την ουσια του προβληματος μου...!!!
Το 99% ειναι πατσαβουρες που δεν τις παιρνουν ουτε στην Τουρκια..Ενω εμεις υπομονετικα και αγογγυστα τις ανεχομαστε να διαβρωνουν χωρους της προσωπικης μας απολαυσης..
Μια Καρλα και μια Christina (Lido), δεν φτανουν να σωσουν την κατασταση..
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ακριβώς και κυρίως το Τσιγγαναριό της Ρουμανίας αλλά τώρα οι Βλάχες έχουν ξεσαλώσει.Πρίν χρόνια ήταν πιο μυξοπαρθένες και στραβομούτσουνες.Τώρα μπήκαν στο ίσιο δρόμο του πέους δηλαδή της κονόμας.Εχουμε αλλη επιλογη Pano ? Οχι φυσικα..αυτο το εμπορευμα εχει μονο η Ελλαδα πλεον..τις Ρουμανες.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Δώσε θάρρος στο χωριάτη αφεντικοοοοοοοοό.....
Γεια σου ρε Γιανναρε.Φίλε μου έχεις απόλυτο δικιο! Οι ρουμάνες είναι €ρουφηχτρες του κερατά όμως σε σημείο αηδιας! δεν είναι τυχαίο όμως αυτό. Επειδή τυχαίνει λόγω δουλειάς να έχω επισκεφτεί την εν λόγω χώρα τουλάχιστον 12-14 φορές οφείλω να σε ενημερώσω οτι αυτές το βλέπουν φυσιολογικά χωρίς κανένα ηθικό φραγμό, δηλαδή α άντρας ακόμα και στη χώρα τους πλήρωνει τα πάντα Ολοι οι ρουμάνοι που είναι παντρεμένοι κάνουν δύο και τρείς δουλειές για να τα φέρουν βόλτα με τις καριόλες τους και όχι για να ζήσουν οι ίδιοι. Ετσι μαθαίνουν απο τις μανάδες τους οτι αυτό είναι το σωστο, επομένως εδω γιατι να μας λυπηθουν? Στο βουκουρέστι και στο ιάσιο που εχω πάει σε μαγαζιά κανονικα, 7/10 είναι μουνάρες δε λέω είναι ωραιές γκόμενες αλλα όλες πληρώνονται ακόμα και αυτές που (τους τη πέφτεις στο δρόμο) για να σε συνοδεύσουν οπουδήποτε έξω, με έμμεσο η άμμεσο τρόπο, δηλ. τη κίνηση να βγάλουν λεφτά να΄δώσουν έστω και 10lei (3€) ξεχασέ τη! Στα club βλέπεις 2-3 άντρες και στο τραπέζι τους 7 μουνάρες, τι θα κάνεις δεν θα κοιτάξεις φέρε παρόμοιο σκηνικό σε μαγαζί στην Ελλάδα ε αμα όμως το κάνεις δεν το 'χουν σε τίποτα να φωνάξουν τους Μπράβους να σε πετάξουν έξω και να φας και πολύ ξύλο. μου έχει συμβεί 1 φορά, Αφου τις έχουν νοικιάσει είναι δικιές τους τέρμα. Είναι σαν να σου λένε σήμερα τις έχουμε εμέις αύριο πάρτες εσύ. Τέλος να σημειώσω οτι στην Ελλάδα έρχονται όλες οι πατσαβούρες σε σχέση με αυτές που πάνε Γαλλια, Γερμανία Αγγλία κλπ! και αυτό γιατί εχει κυκλοφορήσει σε όλες αυτές τις Ανατολικές χώρες οτι οι Ελληνες πληρωνουν μόνο για να γαμησουν και πληρώνουν καλά, ασχέτως αν μία είναι όμορφη η μέτρια,
Φίλε μου έχεις απόλυτο δικιο! Οι ρουμάνες είναι €ρουφηχτρες του κερατά όμως σε σημείο αηδιας! δεν είναι τυχαίο όμως αυτό. Επειδή τυχαίνει λόγω δουλειάς να έχω επισκεφτεί την εν λόγω χώρα τουλάχιστον 12-14 φορές οφείλω να σε ενημερώσω οτι αυτές το βλέπουν φυσιολογικά χωρίς κανένα ηθικό φραγμό, δηλαδή α άντρας ακόμα και στη χώρα τους πλήρωνει τα πάντα Ολοι οι ρουμάνοι που είναι παντρεμένοι κάνουν δύο και τρείς δουλειές για να τα φέρουν βόλτα με τις καριόλες τους και όχι για να ζήσουν οι ίδιοι. Ετσι μαθαίνουν απο τις μανάδες τους οτι αυτό είναι το σωστο, επομένως εδω γιατι να μας λυπηθουν? Στο βουκουρέστι και στο ιάσιο που εχω πάει σε μαγαζιά κανονικα, 7/10 είναι μουνάρες δε λέω είναι ωραιές γκόμενες αλλα όλες πληρώνονται ακόμα και αυτές που (τους τη πέφτεις στο δρόμο) για να σε συνοδεύσουν οπουδήποτε έξω, με έμμεσο η άμμεσο τρόπο, δηλ. τη κίνηση να βγάλουν λεφτά να΄δώσουν έστω και 10lei (3€) ξεχασέ τη! Στα club βλέπεις 2-3 άντρες και στο τραπέζι τους 7 μουνάρες, τι θα κάνεις δεν θα κοιτάξεις φέρε παρόμοιο σκηνικό σε μαγαζί στην Ελλάδα ε αμα όμως το κάνεις δεν το 'χουν σε τίποτα να φωνάξουν τους Μπράβους να σε πετάξουν έξω και να φας και πολύ ξύλο. μου έχει συμβεί 1 φορά, Αφου τις έχουν νοικιάσει είναι δικιές τους τέρμα. Είναι σαν να σου λένε σήμερα τις έχουμε εμέις αύριο πάρτες εσύ. Τέλος να σημειώσω οτι στην Ελλάδα έρχονται όλες οι πατσαβούρες σε σχέση με αυτές που πάνε Γαλλια, Γερμανία Αγγλία κλπ! και αυτό γιατί εχει κυκλοφορήσει σε όλες αυτές τις Ανατολικές χώρες οτι οι Ελληνες πληρωνουν μόνο για να γαμησουν και πληρώνουν καλά, ασχέτως αν μία είναι όμορφη η μέτρια,
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ
να καταθεσω κι εγω την εμπειρια μου απο τις 4 επισκεψεις μου σ αυτη τη χωρα (4 φορες Βουκουρεστι και 1 Ιασιο) οπου πηγα για δουλειες.
Κατ αρχας σε καμμια αλλη χωρα του πρωην Ανατολικου Μπλοκ (αρα και του κοσμου πλην Ταυλανδης) δεν βλεπεις τοσο πολυ πουταναριο οσο στη Ρουμανια. Ισως επειδη δεν ξερεις που σταματαει η πουτανα γναικα και αρχιζει η μη πληρωτεα γκομενα, μια και ενα μεγαλο ποσοστο απο μη πουτανες νεαρες κοπελες, σου αρπαζουν το ματσακι αμα λαχει....
Απο το αεροδρομιο οι περισσοτερες ταξιτζιδες (προσοχη οι πιο κλεφτες της ευρωπης) εχουν "Αλμπουμ"
με φωτογραφιες απο γκομενες (δεν εχω παρει απο ταξι.
Μου ετυχε να "σηκωσω" νεαρη και ομορφη δασκαλα απο κλαμπ του Βουκουρεστιου, η οποια ναι μεν δεν δεχτηκε λεφτα την νυχτα στο ξενοδοχειο, την αλλη μερα ομωσ προσπαθουσε να μου απομυζησει οτιδηποτε ηταν δυνατο, απο δωρακια, γευματα μεχρι και δειπνο για φιλες και ξαδερφες σε καλο εστιατοριο (στο στυλ ο μαλακας πληρωνει). Και οταν τα εκοψα ολα την 3 μερα, αυτη την εκανε, κι εγω ημουν ευτυχισμενος μιά και οι πουτανες θα μου στοιχιζαν λιγοτερο....
Μου ετυχε να "σηκωσω" νεαρη και ομορφη δασκαλα απο κλαμπ του Βουκουρεστιου, η οποια ναι μεν δεν δεχτηκε λεφτα την νυχτα στο ξενοδοχειο, την αλλη μερα ομωσ προσπαθουσε να μου απομυζησει οτιδηποτε ηταν δυνατο, απο δωρακια, γευματα μεχρι και δειπνο για φιλες και ξαδερφες σε καλο εστιατοριο (στο στυλ ο μαλακας πληρωνει). Και οταν τα εκοψα ολα την 3 μερα, αυτη την εκανε, κι εγω ημουν ευτυχισμενος μιά και οι πουτανες θα μου στοιχιζαν λιγοτερο....
Eισαι τυχερος φιλε μου..Εσυ "σηκωσες" δασκαλα..
Εμεις που εχουμε να "σηκωσουμε" τις αγραμματες γυφτισες τι να πουμε ?
Η απολυτη απαξιωση του συνειδητοποιημενου στριπτοβιου..
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Παιδιά σοβαρές γυναίκες την σήμερον ημέρα δεν υπάρχουν.Βλέπω πολλά thread με παιάνες για κοπέλες του πρώην Ανατολικού μπλόκ σαν να ήτανε οι 'επίγειοι άγγελοι' απο κάποιους και μου έρχεται καρδιά.Ρωσίδες 'θεές',Ουκρανές 'αστέρια',Βουλγάρες 'ξηγημένες',Τσέχες 'πριγκήπισσες' και πάει λέγοντας.Τυχοδιώκτισσες είναι όλες και συμφεροντολόγες.Στην πορεία βγάζει προβλήματα το 'μηχάνημα'.Οι περισσότερες είναι και αρκετά αχάριστες.Να βρεθεί καλός άνθρωπος είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο.Μην πιστεύετε κάποιος ότι θα έχει γυναίκα για πάντα μαζί του αν είναι απο συγκεκριμένη εθνικότητα.ΛΑΘΟΣ.Είναι ελάχιστες οι εξαιρέσεις που πέτυχε η συνταγή.Και μάλιστα αν οι γυναίκες προέρχονται απο τους επαγγελματικούς χώρους της 'δουλειάς' (ρδέλα,στρίπ,βίζιτες) τότε γίνεται κωμωδία η υπόθεση.Γαμάτε με πληρωμή ταρίφας πάντα ότι γυναίκα βρείτε και σας κάνει κλίκ στον πούτσο και μετά 'δεν σε ξέρω', 'δεν με ξέρεις'.Το ξαναγράφω και πάλι.Μην μπλέκουμε την διασκέδαση με την σοβαρότητα.Και οι γυναίκες που προέρχονται απο κει είναι για διασκέδαση.Την σοβαρότητα την κρατάμε για τον εαυτό μας ;)
σωστα...η κλεοπατρα η βρωμιαρα που το παιζει και elizabeth teilor ..αντε μωρη πηγαινε διπλα να πλυνεις καμμια λατζα στο μεζεδοπωλειο!
Eτσιι...Γιατι αυτη διπλα στο "Αντι-πεινα", θα επαιρνε 45 ευρω στην βαρδια..
Ομως η "επιτροπη προσληψεων" του Gold, εκρινε πως πρεπει να παιρνει 90 ευρω μεροκαματο συν ποσοστα..
Και παω τωρα εγω ο "εξυπνος" Ελληνας και πληρωνω...
Πηγα Ρουμανια με το Ναυτικο στη θητεια μου το 92. Ομορφιες, απεραντος ξεπεσμος. Κοσταντζα. Στο λιμανι περιμεναν οι επισημοι η μπαντα και μετα το χαος. Πουτανες, νοικοκυρες,πουτανες νοικοκυρες,νταβαδες, ταξιτζιδες, οτι μπορεις να φανταστεις.
Ειχαμε κατι μαλακες στο πλοιο που περιπλανηθηκαν ολοκληρη νυχτα μεσα απο σταλινικα μπλοκ και κοτετσια για να καταληξουν σε τρωγλες δυο δωματιων που τις χωριζε μια κουρελου. Στο ενα δωματιο ετρωγε ο μπαμπας η μαμα και η γιαγια σουπα και στο αλλο η κορη να τον περνει απο τον κωλο και να φωναζει με τα δυο τρια δολαρια σφιχτα στο χερι. Και μετα ερχονταν στο πλοιο οι καραγκιοζηδες και κοκορευονταν για το "μεγαλο" κατορθωμα τους. Με 10 δολαρια ετυχε να παμε σε εστιατοριο, το καλητερο της πολης στο Καζινο και ημασταν τοσο κελεπουρια γι΄αυτους ( με δεκα δολαρια ο καθενας) που μας φερανε ολοκληρη ορχηστρα απο μουναρες σολιστριες και μας επαιζαν μουσικη δωματιου. Γνωρισαμε φοιτητη που ειχε 20 σταθερες γκομενες και πηδαγε καθε μερα και απο μια. Οταν ηταν να φυγει απο το σπιτι για να φερει αλλη κλειδωνε την προηγουμενη μεσα για να ειναι σιγουρος οτι δεν θα του σηκωσει οτι εχει και δεν εχει. Και αυτη το δεχοταν. Πλησιασαμε οδηγο ταξι για να τον κλεισουμε σαν οδηγο για οσο θα μεναμε στην πολη. Βγαλαμε παλι απο πεντε δεκα δολαρια ο καθενας( πεντε ατομα )ο οδηγος μας αφησε τα κλειδια του αμαξιου.Καταληξαμε εξω απο φοιτητικη εστια με ενα τσουρμο κοπελες να εχουν περικυκλωσει το ταξι και να προσπαθουν ολες να μπουν μεσα. Οκ ειναι και στον ανθρωπο. Προσωπικα οπως ολοι νομιζω απολαμβανα αρχικα να με αντιμετοπιζουν σαν μεγιστανα σε μια πολη κατεστραμενη( αλλωστε ημουν 19 χρονων, τοσα ηξερα τοσα εκανα ) ομως ακομα και στην ανοριμοτητα μου απο ενα σημειο και μετα αρχισε να μου ανακατευεται το στομαχι. Ειδικα οταν μεσα στους βρομερους δρομους καποια στιγμη περασαμε απο μια σχολη μπαλετου. Απο το παραθυρο φαινονταν μερικες χορευτριες, πανεμορφες φιγουρες με υπεροχα σωματα να γυμναζονται σαν να μην τους αφορουν αυτα που γινονταν εξω. Τοτε για μια στιγμη ενιωσα καποια γλυκα και καυλα. Καυλα ομως σαν αυτη που νιωθεις οταν βλεπεις μια ωραια γυναικα σε μια μπαρα και γουσταρεις να την κατακτησεις. Τωρα που μεγαλωσα ξερω οτι αν οχι ολες οι περισσοτερες απο εκεινες τις μικρες χορευτριες μπορει να τριγυρνουν στα μαγαζια που ολοι ξερουμε και συζηταμε μεταξυ μας, γυναικες πια και μπασμενες στο κολπο.
Ειχαμε κατι μαλακες στο πλοιο που περιπλανηθηκαν ολοκληρη νυχτα μεσα απο σταλινικα μπλοκ και κοτετσια για να καταληξουν σε τρωγλες δυο δωματιων που τις χωριζε μια κουρελου. Στο ενα δωματιο ετρωγε ο μπαμπας η μαμα και η γιαγια σουπα και στο αλλο η κορη να τον περνει απο τον κωλο και να φωναζει με τα δυο τρια δολαρια σφιχτα στο χερι. Και μετα ερχονταν στο πλοιο οι καραγκιοζηδες και κοκορευονταν για το "μεγαλο" κατορθωμα τους. Με 10 δολαρια ετυχε να παμε σε εστιατοριο, το καλητερο της πολης στο Καζινο και ημασταν τοσο κελεπουρια γι΄αυτους ( με δεκα δολαρια ο καθενας) που μας φερανε ολοκληρη ορχηστρα απο μουναρες σολιστριες και μας επαιζαν μουσικη δωματιου. Γνωρισαμε φοιτητη που ειχε 20 σταθερες γκομενες και πηδαγε καθε μερα και απο μια. Οταν ηταν να φυγει απο το σπιτι για να φερει αλλη κλειδωνε την προηγουμενη μεσα για να ειναι σιγουρος οτι δεν θα του σηκωσει οτι εχει και δεν εχει. Και αυτη το δεχοταν. Πλησιασαμε οδηγο ταξι για να τον κλεισουμε σαν οδηγο για οσο θα μεναμε στην πολη. Βγαλαμε παλι απο πεντε δεκα δολαρια ο καθενας( πεντε ατομα )ο οδηγος μας αφησε τα κλειδια του αμαξιου.Καταληξαμε εξω απο φοιτητικη εστια με ενα τσουρμο κοπελες να εχουν περικυκλωσει το ταξι και να προσπαθουν ολες να μπουν μεσα. Οκ ειναι και στον ανθρωπο. Προσωπικα οπως ολοι νομιζω απολαμβανα αρχικα να με αντιμετοπιζουν σαν μεγιστανα σε μια πολη κατεστραμενη( αλλωστε ημουν 19 χρονων, τοσα ηξερα τοσα εκανα ) ομως ακομα και στην ανοριμοτητα μου απο ενα σημειο και μετα αρχισε να μου ανακατευεται το στομαχι. Ειδικα οταν μεσα στους βρομερους δρομους καποια στιγμη περασαμε απο μια σχολη μπαλετου. Απο το παραθυρο φαινονταν μερικες χορευτριες, πανεμορφες φιγουρες με υπεροχα σωματα να γυμναζονται σαν να μην τους αφορουν αυτα που γινονταν εξω. Τοτε για μια στιγμη ενιωσα καποια γλυκα και καυλα. Καυλα ομως σαν αυτη που νιωθεις οταν βλεπεις μια ωραια γυναικα σε μια μπαρα και γουσταρεις να την κατακτησεις. Τωρα που μεγαλωσα ξερω οτι αν οχι ολες οι περισσοτερες απο εκεινες τις μικρες χορευτριες μπορει να τριγυρνουν στα μαγαζια που ολοι ξερουμε και συζηταμε μεταξυ μας, γυναικες πια και μπασμενες στο κολπο.
Το ξαναγράφω και πάλι.Μην μπλέκουμε την διασκέδαση με την σοβαρότητα.Και οι γυναίκες που προέρχονται απο κει είναι για διασκέδαση.Την σοβαρότητα την κρατάμε για τον εαυτό μας ;)
Δεν ειναι μονο διασκεδαση..Για ορισμενους ειναι "..εξαρτηση, πρεζα και εξευτελισμος..", οπως πολυ σωστα ειχες γραψει καποια στιγμη περυσι.
Επισκέπτης
nokia,το παληκαρι απ'οτι βλεπω εχει αναθεωρησει τις αποψεις του κ ειμαι χαρουμενος γι'αυτο αλλα το κακο ειναι οτι ξεχναει τα παλια. οπως κ να χει,επαναλαμβανω πως δεν υπαρχει νοημα να μιζεριαζετε κ να κλαιτε για πουτανες,τη δουλεια τους κανουν κ αυτες.
Το χρημα ειναι το παν,ολα τ'αλλα ειναι παραμυθακια για να λενε οι γιαγιαδες μπροστα στα τζακια!
Το χρημα ειναι το παν,ολα τ'αλλα ειναι παραμυθακια για να λενε οι γιαγιαδες μπροστα στα τζακια!
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Το δέχομαι αυτό όντως.Αλλά τους εαυτούς μας δεν πρέπει να τους θεωρούμε ούτε εξαρτημένους, ούτε 'πρεζάκηδες', αλλά ούτε και εξευτελισμένους ;) Όλα με μέτρο αδερφέ και αυτές για διασκέδαση και μόνο ;)"..εξαρτηση, πρεζα και εξευτελισμος..", οπως πολυ σωστα ειχες γραψει καποια στιγμη περυσι.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 52
- Εμφανίσεις