Νέα

ρουμανα ελενα - πουτανα η οχι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
ποιά η διαφορά της πουτάνας που κάνει βίζιτες, και της πουτάνας που σου λέει γλυκόλογα σε παραμυθιάζει, σε αποκαλεί μωράκι της και την ίδια ώρα γνωρίζει άλλους στο chat και τους λέει τα ίδια? αναρωτιέμαι....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ποιά η διαφορά της πουτάνας που κάνει βίζιτες, και της πουτάνας που σου λέει γλυκόλογα σε παραμυθιάζει, σε αποκαλεί μωράκι της και την ίδια ώρα γνωρίζει άλλους στο chat και τους λέει τα ίδια? αναρωτιέμαι....
Ελα ρε φιλε, βασικη η διαφορα.
Η μια ειναι ΠΟΥΤΑΝΑ.
Η αλλη ειναι ΚΑΡΙΟΛΑ.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ναι, ελληνιδα. στα 25. Οχι, πουτανα δεν ηταν.
Κοκκινομαλλα, με ωραιο στηθος, γλυκο προσωπο και πολυ ομορφα ποδια.
Μονο που απο την αμηχανια στην πρωτη συναντηση μιλαγε συνεχεια και αναγκαζομουν να την σταματαω.
Kαποια μου θυμιζει αυτη.... :think: :think:Καιδ εν μπορω να θυμηθω..... :grin:

aoratos13

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχαχαχα παιδια τι να πω εχω λυθει στα γελια...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το ρουμανακι ειναι καλο! αλλα με εχει προβληματισει η αλλη η φιλη της.......... προχθες πρωτο ραντεβου επεξε light φασωματακι στη καφετερια.. η συνεχεια θα δειξει.. αν αρχιζει να πουλαει αγαπες και μετα μου ζητησει τιποτα δανεικα 100 ευρω γιατι χρωσταει καπου... ε τοτε καταλαβα..  :jerking:
να σ πω αυτην την ελενα εισαι σιγουρος οτι την λενε ελενα??????? κ κατι ακομα μιλακει καλα ελληνικα η σπαστα??????

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
να σ πω αυτην την ελενα εισαι σιγουρος οτι την λενε ελενα??????? κ κατι ακομα μιλακει καλα ελληνικα η σπαστα??????

ποτε δεν είσαι σίγουρος ότι τη λενε έλενα!!! εμενα έτσι μου ειπε παντως... η φιλη της μιλαει σπαστα, κι αυτη ρουμανια, κι αυτη ελενα... (μπλεξαμε με τις ελενες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ακόμη κι αν γυρίσει η άλλη και σου πει "έχεις πολύ ωραίο σώμα.. θέλω να σε δαγκώσω παντού!!!"  ????

:cheesy:

δηλαδη επειδη παιξατε φλερταρατε και πιθανοτατα θελει να κανει σεξ μαζι σου ειναι πουτανα? και αυτο εσενα τι σε κανει ακριβως? υποθετω εισαι και νεο παιδι και εχεις τετοιες αντιληψεις?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
δηλαδη επειδη παιξατε φλερταρατε και πιθανοτατα θελει να κανει σεξ μαζι σου ειναι πουτανα? και αυτο εσενα τι σε κανει ακριβως? υποθετω εισαι και νεο παιδι και εχεις τετοιες αντιληψεις?
Που σαι μωρο?.... :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
:priest: :priest: :priest:
Το γαμήσαμε και ψόφησε και αυτο το θρεντάκι

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1

ρε ξεκολλατε ολες σας... Που ειπα οτι ΕΙΝΑΙ πουτάνα?????????????????? απλά μια φίλη της μου έβαλε πρόκες στο κεφάλι και αυτό ψαχνω να βρω, αν ειναι όντως πουτανα και με κοροιδευει ή αν με κοροιδευει η φιλη της!!! διαβάζετε και λιγακι αυτα που γραφουμε................. αν βαριεστε το κατανοω... time is a valuable thing

Επισκέπτης
Κι αν είναι πόρνη τι έγινε δλδ; Εγώ να φανταστείς μιαν εποχή πηδούσα μια δικηγόρο... καλύτερος είμαι;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ρε ξεκολλατε ολες σας... Που ειπα οτι ΕΙΝΑΙ πουτάνα?????????????????? απλά μια φίλη της μου έβαλε πρόκες στο κεφάλι και αυτό ψαχνω να βρω, αν ειναι όντως πουτανα και με κοροιδευει ή αν με κοροιδευει η φιλη της!!! διαβάζετε και λιγακι αυτα που γραφουμε................. αν βαριεστε το κατανοω... time is a valuable thing

αυτο το φιλη τουλαχιστον να το βαζεις σε εισαγωγικα :2funny: αν εχεις τετοιους φιλους τι να τους κανεις τους εχθρους :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom