Νέα

ρουμανα ελενα - πουτανα η οχι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
οσο ηλιθιο και εαν φαινεται εγω ξερω κοπελα που παντρευτηκε ετσι.δεν εχεις δικαιωμα να σκεφτεσαι ετσι επειδη η κοπελα ειναι ξενη.

ααααα όχι κάνεις μέγα λάθος!! δεν σκέφτομαι έτσι επειδή η κοπέλα είναι ξένη!! συγνώμη αν δημιούργησα τέτοια εντύπωση.. και δεν θεωρώ ηλίθιο το να παντρεύτηκε κάποια έτσι, αλλά, προσωπικά ποτέ δεν θα καταφέρω να εμπιστευτώ μια κοπέλα που ψάχνεται στο chat. για ευνόητους λόγους. η συγκεκριμένη κοπέλα που μιλάμε αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι ραντεβουδάκι με κάποιον άλλον που γνώρισε όπως εμένα ;)

βλέπεις παίζει πάντα το τι δικαιώματα δίνεις να πιστεύει ο άλλος για τη πάρτι σου

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
και τα δικαιώματα που έδωσε σε μένα είναι ότι θέλε να κάνει sex μαζί μου... ο μόνος λόγος που δεν έχει γίνει ακόμη είναι η ιδιοσυγκρασία μου και ότι δε θέλω να κάνω επιπόλαιες κινήσεις πριν γνωρίσω την άλλη

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Σύντροφε διομήδη.. αν έχεις τέτοιες ευαισθησίες προτείνω να ανοίξουμε από κοινου ενα τραπεζικό λογαριασμό να μαζέψουμε χορηγίες για τις άρρωστες μάνες, αδελφες, αδελφια, μπαμοαδες... να δούμε πόσοι απο μας έχουν τετοιες ευαισθησίες  :think:

Δωρεάν χορηγίες δε θα βρεις ούτε μία. Με "αντάλλαγμα" όμως θα βρεις όσες θες!!!

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ααααα όχι κάνεις μέγα λάθος!! δεν σκέφτομαι έτσι επειδή η κοπέλα είναι ξένη!! συγνώμη αν δημιούργησα τέτοια εντύπωση.. και δεν θεωρώ ηλίθιο το να παντρεύτηκε κάποια έτσι, αλλά, προσωπικά ποτέ δεν θα καταφέρω να εμπιστευτώ μια κοπέλα που ψάχνεται στο chat. για ευνόητους λόγους. η συγκεκριμένη κοπέλα που μιλάμε αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι ραντεβουδάκι με κάποιον άλλον που γνώρισε όπως εμένα ;)

βλέπεις παίζει πάντα το τι δικαιώματα δίνεις να πιστεύει ο άλλος για τη πάρτι σου
μπορει ομως και να μην ειναι ραντεβου.μην γενικευεις ,δεν ειναι ολες πουτανες στα τσατ.υπαρχουν και κανονικες γνωριμιες

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
μπορει ομως και να μην ειναι ραντεβου.μην γενικευεις ,δεν ειναι ολες πουτανες στα τσατ.υπαρχουν και κανονικες γνωριμιες

ακόμη κι αν γυρίσει η άλλη και σου πει "έχεις πολύ ωραίο σώμα.. θέλω να σε δαγκώσω παντού!!!"  ????

:cheesy:

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Λίγο υπομονή.. να ξεκαθαρίσω τι παίζει μαζί της.. εξάλλου το site απ' οσο ξέρω απαγορεύει τη δημοσίευση φωτογραφιών εκτός κι αν είναι πουτάνα!!

Θα μου πεις βέβεια ολες πουτανες ειναι!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ!!! (αν και προσωπικά αυτές συγκλονίζουν τη ζωή μου!!!)

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Κοκκινομαλλα, με ωραιο στηθος, γλυκο προσωπο και πολυ ομορφα ποδια.
Μονο που απο την αμηχανια στην πρωτη συναντηση μιλαγε συνεχεια και αναγκαζομουν να την σταματαω.
ελληνιδα ηταν;ποσο χρονων;δε πιστευω να ναι καμια πουτανα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
πως ηταν η πιο ωραια κοπελα δηλαδη;
Κοκκινομαλλα, με ωραιο στηθος, γλυκο προσωπο και πολυ ομορφα ποδια.
Μονο που απο την αμηχανια στην πρωτη συναντηση μιλαγε συνεχεια και αναγκαζομουν να την σταματαω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom