Εχει GPS !!!Ο τυπος χαθηκε !! Μαλλον επεσε με τα μουτρα στο μουνι !!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ρουμανα ελενα - πουτανα η οχι?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 101
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Che Guevara
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Με τα μούτρα και με...κάτι άλλο
χαχαχα οχι ρε σεις χαλαρώστε κι η καλύτερη πουτάνα δε με ξεκολλάει από τη παρέα σας!!
Che Guevara
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Μονο προσεχε μη γινει καμια στραβη και ειναι απο πισω της καμια ρουμανικη σπειρα και σε πλησιασε για να σε κλεψουν κλπ.
Υποπτο οτι σου μιλησε απο τσατ και φανηκε προθυμη να σε γνωρισει κλπ.
Αυτες εδω στην Ελλαδα μπορουν να εχουν και να παιζουν 10 μαλακες λεφταδες και να τους τα τρωνε.
Αυτό πιστεύω ότι ισχύει, ότι ψάχνει για λεφτάδες να της τα ακουμπάνε.. Έφτιαξα ένα άλλο λογαριασμό μσν και της το έφερα σε φάση να βρεθούμε κι ότι θέλει από λεφτά δεν έχω πρόβλημα και το έπεζε ανήξερη.. Με ρώταγε που βρήκα το μσν της και τέτοια.. Το θέμα είναι το "έπεζε" ή ήταν όντως..?? Της λέω μου το έδωσε ένας που γνώρισα στο ιντερνετ και είχε πάει μαζί σου πιο παλιά.. Κινέζα η δικιά σου!
Μάλλον δε το κάνει επάγγελμα, να έχει δηλαδή έστω μια αγγελία κάπου, αν ήταν έτσι σιγά μην ασχολιόταν μαζί μου, δε θα προλάβαινε από τα ραντεβού!!
Ίσως βέβαια προτιμάει να επιλέγει αυτή τους "χορηγούς" της
Τώρα βέβαια αν μου ζητήσει τίποτα λεφτά σε καμιά άκυρη φάση για να πληρώσει κανα λογαριασμό της ΔΕΗ θα πάρει τ'αρχίδια μου
Che Guevara
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Χωρίς φωτο, ψάχνουμε στα σκοτάδια...
Λίγο υπομονή.. να ξεκαθαρίσω τι παίζει μαζί της.. εξάλλου το site απ' οσο ξέρω απαγορεύει τη δημοσίευση φωτογραφιών εκτός κι αν είναι πουτάνα!!
Θα μου πεις βέβεια ολες πουτανες ειναι!!!!
Che, OXI τα αρχιδια !!!Αυτό πιστεύω ότι ισχύει, ότι ψάχνει για λεφτάδες να της τα ακουμπάνε.. Έφτιαξα ένα άλλο λογαριασμό μσν και της το έφερα σε φάση να βρεθούμε κι ότι θέλει από λεφτά δεν έχω πρόβλημα και το έπεζε ανήξερη.. Με ρώταγε που βρήκα το μσν της και τέτοια.. Το θέμα είναι το "έπεζε" ή ήταν όντως..?? Της λέω μου το έδωσε ένας που γνώρισα στο ιντερνετ και είχε πάει μαζί σου πιο παλιά.. Κινέζα η δικιά σου!
Μάλλον δε το κάνει επάγγελμα, να έχει δηλαδή έστω μια αγγελία κάπου, αν ήταν έτσι σιγά μην ασχολιόταν μαζί μου, δε θα προλάβαινε από τα ραντεβού!!
Ίσως βέβαια προτιμάει να επιλέγει αυτή τους "χορηγούς" της
Τώρα βέβαια αν μου ζητήσει τίποτα λεφτά σε καμιά άκυρη φάση για να πληρώσει κανα λογαριασμό της ΔΕΗ θα πάρει τ'αρχίδια μου
Καλυτερα δωστης λεφτα, 2ευρω φτανουν !!!
ΟΧΙ σπαταλες !!!
Che Guevara
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Che, OXI τα αρχιδια !!!
Καλυτερα δωστης λεφτα, 2ευρω φτανουν !!!
ΟΧΙ σπαταλες !!!
σωστά!! τα αρχίδια μου ας τα κρατήσω για τη μεγαλύτερη πουτάνα τη μερκελ!!!
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Kαλή σου μέρα φίλε μου.Ίσως βέβαια προτιμάει να επιλέγει αυτή τους "χορηγούς" της
Μην ξεχνάς πως υπάρχουνε και οι άρρωστες μάνες, αδελφές, αδέλφια, μπαμπάδες στην patrida που χρειάζονται λεφτά για να γίνουν καλά ;)
Che Guevara
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Σύντροφε διομήδη.. αν έχεις τέτοιες ευαισθησίες προτείνω να ανοίξουμε από κοινου ενα τραπεζικό λογαριασμό να μαζέψουμε χορηγίες για τις άρρωστες μάνες, αδελφες, αδελφια, μπαμοαδες... να δούμε πόσοι απο μας έχουν τετοιες ευαισθησίες
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Πίστεψε με είναι τόσοι πολλοί όσο δεν φαντάζασαι και κατ ανάγκη δεν είναι και κακόΣύντροφε διομήδη.. αν έχεις τέτοιες ευαισθησίες προτείνω να ανοίξουμε από κοινου ενα τραπεζικό λογαριασμό να μαζέψουμε χορηγίες για τις άρρωστες μάνες, αδελφες, αδελφια, μπαμοαδες... να δούμε πόσοι απο μας έχουν τετοιες ευαισθησίες
Η ψευδαίσθηση πληρώνεται ;)
Che Guevara
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
ρουμανα ελενα - πουτανα
θα επρεπε να λεγετε το ποστ
και λέω δε το πει κάποιος.......
Valeria_ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τη ξεσκισατε την κοπελα.
Γιατί καλέ;τη ξεσκισατε την κοπελα.
Valeria_ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ε τι γιατι την βγαλανε πουτανα χωρις καν να ξερουν εαν ειναι!Γιατί καλέ;
Εντάξει μωρέ με πιθανότητες παίζουν.ε τι γιατι την βγαλανε πουτανα χωρις καν να ξερουν εαν ειναι!
Che Guevara
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Valeria_ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ηρεμησε ρε συ μην τη ξεφτιλιζεις τη κοπελα.Όχι ακόμα...........
Che Guevara
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
τι είπα δηλαδή και την ξεφτίλισα? απλά μια φίλη της μου την κατηγορεί ότι κάνει βίζιτες και ψάχνω εδώ μπας και βρω καμιά άκρη... ποτέ δεν ξέρεις! εξάλλου δεν έχω αναφέρει και πολλά για αυτήν εκτός από ένα όνομα και μια χώρα προέλευσης...
Che Guevara
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
και στο κάτω κάτω.. τι άλλο μπορεί θέλεις από κάποια που γνώρισες σε ένα απλό chat? να την παντρευτείς και να της κάνεις παιδάκια μήπως?
Valeria_ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
οσο ηλιθιο και εαν φαινεται εγω ξερω κοπελα που παντρευτηκε ετσι.δεν εχεις δικαιωμα να σκεφτεσαι ετσι επειδη η κοπελα ειναι ξενη.και στο κάτω κάτω.. τι άλλο μπορεί θέλεις από κάποια που γνώρισες σε ένα απλό chat? να την παντρευτείς και να της κάνεις παιδάκια μήπως?
Παρόμοια θέματα
- Μόνιμο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 4K
- Εμφανίσεις
- 665K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις