Νέα

ρουμανα ελενα - πουτανα η οχι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
Μονο προσεχε μη γινει καμια στραβη και ειναι απο πισω της καμια ρουμανικη σπειρα και σε πλησιασε για να σε κλεψουν κλπ.
Υποπτο οτι σου μιλησε απο τσατ και φανηκε προθυμη να σε γνωρισει κλπ.

Αυτες εδω στην Ελλαδα μπορουν να εχουν και να παιζουν 10 μαλακες λεφταδες και να τους τα τρωνε.

Αυτό πιστεύω ότι ισχύει, ότι ψάχνει για λεφτάδες να της τα ακουμπάνε.. Έφτιαξα ένα άλλο λογαριασμό μσν και της το έφερα σε φάση να βρεθούμε κι ότι θέλει από λεφτά δεν έχω πρόβλημα και το έπεζε ανήξερη.. Με ρώταγε που βρήκα το μσν της και τέτοια.. Το θέμα είναι το "έπεζε" ή ήταν όντως..?? Της λέω μου το έδωσε ένας που γνώρισα στο ιντερνετ και είχε πάει μαζί σου πιο παλιά.. Κινέζα η δικιά σου!
Μάλλον δε το κάνει επάγγελμα, να έχει δηλαδή έστω μια αγγελία κάπου, αν ήταν έτσι σιγά μην ασχολιόταν μαζί μου, δε θα προλάβαινε από τα ραντεβού!!

Ίσως βέβαια προτιμάει να επιλέγει αυτή τους "χορηγούς" της  :dancing:

Τώρα βέβαια αν μου ζητήσει τίποτα λεφτά σε καμιά άκυρη φάση για να πληρώσει κανα λογαριασμό της ΔΕΗ θα πάρει τ'αρχίδια μου  :pipa3:

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
Χωρίς φωτο, ψάχνουμε στα σκοτάδια...

Λίγο υπομονή.. να ξεκαθαρίσω τι παίζει μαζί της.. εξάλλου το site απ' οσο ξέρω απαγορεύει τη δημοσίευση φωτογραφιών εκτός κι αν είναι πουτάνα!!

Θα μου πεις βέβεια ολες πουτανες ειναι!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Αυτό πιστεύω ότι ισχύει, ότι ψάχνει για λεφτάδες να της τα ακουμπάνε.. Έφτιαξα ένα άλλο λογαριασμό μσν και της το έφερα σε φάση να βρεθούμε κι ότι θέλει από λεφτά δεν έχω πρόβλημα και το έπεζε ανήξερη.. Με ρώταγε που βρήκα το μσν της και τέτοια.. Το θέμα είναι το "έπεζε" ή ήταν όντως..?? Της λέω μου το έδωσε ένας που γνώρισα στο ιντερνετ και είχε πάει μαζί σου πιο παλιά.. Κινέζα η δικιά σου!
Μάλλον δε το κάνει επάγγελμα, να έχει δηλαδή έστω μια αγγελία κάπου, αν ήταν έτσι σιγά μην ασχολιόταν μαζί μου, δε θα προλάβαινε από τα ραντεβού!!

Τώρα βέβαια αν μου ζητήσει τίποτα λεφτά σε καμιά άκυρη φάση για να πληρώσει κανα λογαριασμό της ΔΕΗ θα πάρει τ'αρχίδια μου  :pipa3:
Che, OXI τα αρχιδια !!!
Καλυτερα δωστης λεφτα, 2ευρω φτανουν !!! :2funny:
ΟΧΙ σπαταλες !!!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

Kαλή σου μέρα φίλε μου.
Μην ξεχνάς πως υπάρχουνε και οι άρρωστες μάνες, αδελφές, αδέλφια, μπαμπάδες στην patrida που χρειάζονται λεφτά για να γίνουν καλά  ;)

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
Σύντροφε διομήδη.. αν έχεις τέτοιες ευαισθησίες προτείνω να ανοίξουμε από κοινου ενα τραπεζικό λογαριασμό να μαζέψουμε χορηγίες για τις άρρωστες μάνες, αδελφες, αδελφια, μπαμοαδες... να δούμε πόσοι απο μας έχουν τετοιες ευαισθησίες  :think:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Σύντροφε διομήδη.. αν έχεις τέτοιες ευαισθησίες προτείνω να ανοίξουμε από κοινου ενα τραπεζικό λογαριασμό να μαζέψουμε χορηγίες για τις άρρωστες μάνες, αδελφες, αδελφια, μπαμοαδες... να δούμε πόσοι απο μας έχουν τετοιες ευαισθησίες  :think:
Πίστεψε με είναι τόσοι πολλοί όσο δεν φαντάζασαι και κατ ανάγκη δεν είναι και κακό
Η ψευδαίσθηση πληρώνεται  ;)

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
ρουμανα ελενα - πουτανα

θα επρεπε να λεγετε το ποστ

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
τι είπα δηλαδή και την ξεφτίλισα? απλά μια φίλη της μου την κατηγορεί ότι κάνει βίζιτες και ψάχνω εδώ μπας και βρω καμιά άκρη... ποτέ δεν ξέρεις! εξάλλου δεν έχω αναφέρει και πολλά για αυτήν εκτός από ένα όνομα και μια χώρα προέλευσης...

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
και στο κάτω κάτω.. τι άλλο μπορεί θέλεις από κάποια που γνώρισες σε ένα απλό chat? να την παντρευτείς και να της κάνεις παιδάκια μήπως?  :think:

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
και στο κάτω κάτω.. τι άλλο μπορεί θέλεις από κάποια που γνώρισες σε ένα απλό chat? να την παντρευτείς και να της κάνεις παιδάκια μήπως?  :think:
οσο ηλιθιο και εαν φαινεται εγω ξερω κοπελα που παντρευτηκε ετσι.δεν εχεις δικαιωμα να σκεφτεσαι ετσι επειδη η κοπελα ειναι ξενη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom