Διαγραμμένο μέλος 156977
Προμότορας
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 267
- Like
- 650
Επειδη ορισμενοι φιλοι θελουν να μαθουν την γλωσσα και ψιλογαμανε τα υπολοιπα θεματα στο τρολ...εισαστε ευπροσδεχτοι εδω να λυσετε ολες τις αποριες σας
ειναι ι ψιλο...καπως ετσι προφεροταν και το ελληνικο Υ και βγαινει απο τον λαιμο θα ελεγα...η προσεγγιση σου ειναι σχεδον ακριβης...κυριως για εμας τους ελληνες που εχουμε καταργησει τα χρωμματα απο τα ι τα ε και οΤο γράμμα ы είναι μια σλαβική εκδοχή του 'ι' αλλά πολύ πνυχτή και δεν υπάρχει αντιστοιχία με ελληνικό φθόγγο. Προσπαθήστε να πείτε 'ι' με τα δόντια κλειστά και την γλώσσα να ανεβαίνει στον ουρανίσκο. Για να καταλάβω την διαφορά μου πήρε δύο χρόνια...
εγω σαν κλασσικος ελληναρας ομως τα λεω ολα ι και τελειωσεακριβώς
εγω σαν κλασσικος ελληναρας ομως τα λεω ολα ι και τελειωσε
Το γράμμα ы
Επισης το Ο ( ομικρον) σε αρκετες περιτπωσεις προφερεται σαν Α ( αλφα )
πχ ....την Οκσανα .....την φωναζουν Ακσανα ......
υπαρχει και ενα αλλο σλαυικο γραμμα το βουλγαρικο ъ που ειναι κατι μεταξυ α,ε,ι ο δηλαδη κατι που δεν εξηγειται με τιποταΤο γράμμα ы είναι μια σλαβική εκδοχή του 'ι' αλλά πολύ πνυχτή και δεν υπάρχει αντιστοιχία με ελληνικό φθόγγο. Προσπαθήστε να πείτε 'ι' με τα δόντια κλειστά και την γλώσσα να ανεβαίνει στον ουρανίσκο. Για να καταλάβω την διαφορά μου πήρε δύο χρόνια...
υπαρχει και ενα αλλο σλαυικο γραμμα το βουλγαρικο ъ που ειναι κατι μεταξυ α,ε,ι ο δηλαδη κατι που δεν εξηγειται με τιποτα
νομιζω και οι ρωσσοι το εχουν αλλα δεν το προφερουν
exω βουλγαρικο υπολογιστη αλλα εχει κ προγραμμα νομιζω zuletter η'η καπως ετσι αν βαλεις στο γοογλε θα το βρειςφιλε να σε ρωτησω πως αλαζω γραματοσειρα σε ρωσσικα με windows 10 υπαρχει πρεπει να την κατεβασω σαν προγραμμα?