ruskiy standart
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
παντως κυριοι, αμα ειναι κανεις τυχαιρός και βρει τη σωστη ελληνιδα, απο το σωστο σπίτι, με τη σωστη εμφανιση, μυαλα, εκπαιδευση και προικα, ολες οι αλλες ειναι απλες οδοντοκρεμες...
παντως κυριοι, αμα ειναι κανεις τυχαιρός και βρει τη σωστη ελληνιδα, απο το σωστο σπίτι, με τη σωστη εμφανιση, μυαλα, εκπαιδευση και προικα, ολες οι αλλες ειναι απλες οδοντοκρεμες...
Το ξερω με αγγλικο στιχο. Αυτο ειναι διασκευη να υποθεσω? Παντως η κοπελα ειναι μια και δυο και τρεις χαρες μπορω να σου πω.
Πριν 5-6 χρονια ολο και καποια Ρωσσιδα με ΡΩΣΣΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ υπηρχε στην Ελλαδα.βεβαια ολες ηταν απο κατι κωλοχωρια!φυσικα λεγανε οτι ειναι απ'τη Μοσχα!Δηλώνουν ρωσίδες, αλλά δεν είναι. Είναι κοινό φαινόμενο. Είναι ελάχιστον το ποσοστώ ρωσώφωνων ή πρώην ανατολικών εδώ που είναι από τη συγκεκριμένη χώρα και φυσικά οι όσες είναι δεν αποτελούν το πλέον αντιπροσωπευτικό δείγμα.
Ειναι αληθεια οτι η μεση Ρωσιδα καμια σχεση δεν εχει με ουκρανες, μολδαβες, βοθλγαρες κλπ.
Το θεμα εινα ομως να ψωνισεις απο την πηγη και να την εισαγεις απευθειας.
Αν παρεις ετοιμη επο εδω, θα εχει κουσουριασει ηδη. Και οι γυναικες δεν ειναι σαν τις μερσεντες που οπως λεει και η διαφημιση των μεταχειρισμενων (δειχνοντας μια μουναρα στην φωτο): you are not the first, but who really cares?
Συμφωνώ. Απ τη πηγή γιατί εδώ τα μυαλά τους έχουν πάρει ήδη αέρα...και όταν φέρεις όχι επαφές με ελλεηνίδες και χαλασμένες Ρωσίδες...
το ροσιδι που θα φερουμε ελλαδα πρεπει να προσεξουμε τισ παρεεσ του!
μακρια απο τισ ελεινιδεσ αδερφεσ μασ ,ξαδερφεσ ,γινεκεσ ελεινιδεσ φιλεσ αμα εχουμε!
μακρια!
και επισισ μακρια απο τισ αλοδαπεσ που μενουν ελαδα!
ετσι και γνορισι αλοδαπι που μενι ελλαδα τι γαμισατε μαγκεσ!
οι αλοδαπεσ στιν ελλαδα ειναι χιροτερεσ και απο ελεινιδεσ!
ο κατιμοσ του ανατολικου μπλοκ!
πονιρεσ ,σκατοψιχεσ για πολλεσ μπουνιεσ!
παρεα μονο με εμπιστουσ ανρεσ φιλουσ!!!!!!!Δηλαδή φίλε Πιστιλιστή θα την βάλουμε σε γυάλα; Ομως κανένας άνθρωπος δεν είναι χρυσόψαρο...
Δηλαδή φίλε Πιστιλιστή θα την βάλουμε σε γυάλα; Ομως κανένας άνθρωπος δεν είναι χρυσόψαρο...
Παντως εχω γνωρισει ζευγαρι Ελληνας με Λιβανεζα,παντρεμενοι κιολας, η κοπελα δεν εχει καμια σχεση με οσες γυναικες εχω γνωρισει στην ζωη μου σε θεματα συμπεριφορας. Φαινεται πως ανατολικοτερα της Ελλαδας οι γυναικες ειναι ακομα γυναικες.
θα μαλακιζομε πανο απο το ταφο σασ και θα χινο στο μαρμαρο το οξινο σπερμα μου βρομισμενα κρεατα ελεινιδεσ.μετα θα διαβρονετε το ατακτο μαρμαρο πουτανεσ ξεκολιασμενεσ φεμινιστριεσ ελεινιδεσ.
ερχεσαι στα λογια μου!συνεχεια το λεω οτι αν σας αρεσουν το στυλ γυναικων σαν της Ελληνιδες παρτε απο της Αραβικες χωρες Τουρκαλες ή απ'το Ιράν.στην οψη ιδιες ειναι αλλα στο χαρακτηρα καμια σχεση!Συντροφοι καμια χωρα δεν ειναι τελεια, αλλα μερικες χωρες ειναι πολυ καλυτερες απο την Ελλαδα. Υφισταται κρατος, δεν υφισταται παρα-παιδεια,παρα-υγεια,φακελακι κτλ. Εγω ελπιζω να παραμεινω εξωτερικο, το ιδιο προτεινω και σε σας... Και αν βρειτε καμια κοπελα φερτε την. Δεν χρειαζεται γυαλα, αποστασεις απο καποια ενοχλητικα ελληνικα χαρακτηριστικα και συμπεριφορες χρειαζεται.
Παντως εχω γνωρισει ζευγαρι Ελληνας με Λιβανεζα,παντρεμενοι κιολας, η κοπελα δεν εχει καμια σχεση με οσες γυναικες εχω γνωρισει στην ζωη μου σε θεματα συμπεριφορας. Φαινεται πως ανατολικοτερα της Ελλαδας οι γυναικες ειναι ακομα γυναικες.
το ροσιδι που θα φερουμε ελλαδα πρεπει να προσεξουμε τισ παρεεσ του!
μακρια απο τισ ελεινιδεσ αδερφεσ μασ ,ξαδερφεσ !
επισισ μακρια απο γινεκεσ ελεινιδεσ φιλεσ αμα εχουμε!
μακρια!
θα μαλακιζομε πανο απο το ταφο σασ και θα χινο στο μαρμαρο το οξινο σπερμα μου βρομισμενα κρεατα ελεινιδεσ.μετα θα διαβρονετε το ατακτο μαρμαρο πουτανεσ ξεκολιασμενεσ φεμινιστριεσ ελεινιδεσ.
και επισισ μακρια απο τισ αλοδαπεσ που μενουν ελαδα!
ετσι και γνορισι αλοδαπι που μενι ελλαδα τι γαμισατε μαγκεσ!
οι αλοδαπεσ στιν ελλαδα ειναι χιροτερεσ και απο ελεινιδεσ!
ο κατιμοσ του ανατολικου μπλοκ!
πονιρεσ ,σκατοψιχεσ για πολλεσ μπουνιεσ!
Μόνο που εκεί ρε δημήτρη θα βρουνε? Αυτές είναι μουσουλμάνες και συντηριτικές. Μια τεράστια δεξαμενή που και θα γουστάρουν Έλληνες και θα είναι ιδανικές σύζυγοι, είναι η Ασία. Ταυλάνδη, Μαλαισία, Φιλιππίνες, Ινδονησία, Λάος , Καμπότζη, αλλά και Ιαπωνία, Κίνα, Κορέα. Αυτές και πιστές είναι και καλές νοικοκυρές και ήσυχες και πολλές και γουστάρουν Έλληνες!
Ιαπωνία ξέχνα το -αδυνατο να επικοινωνήσει κανείς πολιτισμικά μαζί τους (είτε με γυναίκες είτε με άντρες). Κίνα και Κορέα (Νότια, έτσι;) κι αυτό δύσκολο πολύ, αλλά ίσως όχι ακατόρθωτο όπως με την Ιαπωνία. Για τις άλλες χώρες που λες δεν έχω γνώμη γιατί δεν τις έχω επισκεφτεί..
ΟΚ ας πουμε οτι υπαρχει μια τετοια κοπελα. Θα το ξαναπω: Θα εκανες βουτια μεσα στα σκατα για να βρεις ενα διαμαντι? Γιατι καπως ετσι εχει η κατασταση.