Νέα

Ρωσσίδα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εσύ μιλάς για μετά το γάμο.
Εγώ μιλούσα για το ξεκινημα.
Μια Δυτικιά πηδιέται μαζί σου ,
μόνο αν σε γουστάρει.
Κι αυτό αν το έχεις , είναι μαγκιά.

Γιατί μπορεί να πηδηχθεί χωρίς να ξέρει τι δουλειά κάνεις,
τι αμάξι έχεις ,
τι σπίτι έχεις και αν και από που κρατάει η σκούφια σου.
Αυτό , αν δεν το έχει ζήσει κανείς ,
απλά δεν μπορεί να το καταλάβει.

Όποιον δεν τον παίρνει κάτι τέτοιο,
πρέπει να "αγοράσει" γυναίκα με τα λεφτά του.
Οι Δυτικές είναι ακριβές.
Τα Ρωσίδια είναι φθηνά.
Δεν διαφέρουν όμως από τις ελλεηνίδες που κατηγοράτε.
Η ταρίφα αλλάζει.
δεν θα ελεγα οτι ειναι ακριβες!πανε με κατι ελεηνους με κατι ανεργους!με Αραβες που μια Ρωσσιδα ουτε θα γυριζε να τους κοιταξει.--οσο δε για της Ρωσσιδες που ερχονται στην Ελλαδα.εκτος του οτι ειναι ζητημα μια στις 10 να εχει Ρωσσικο διαβατηριο!ειναι οτι πιο αποτυχημενο υπαρχει στη χωρα τους.30+ ετων,χωρισμενες με παιδια κλπ.

Επισκέπτης
Δηλαδη μας λες οτι ολες στην Ρωσια ειναι με την βαλιτσα στο χερι ετοιμες να την κανουν με τον πρωτο ελληνα που θα γνωρισουν.

Οι Ρωσίδες που ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ, δεν είναι ούτε τυπικές Ρωσίδες ,
ούτε τα καλύτερα κορίτσια.

Και αυτό δεν το λέω μόνο εγώ.
Πρώτοι το λένε οι πατριώτες τους και οι πατριώτισσές τους.

Με ζευγάρι Ρώσων είχαμε πιάσει κουβέντα με τη γυναίκα μου
στις Σευχέλες και κάποια στιγμή που αναφερθήκαμε σε Ρωσίδες στην Ελλάδα,
ειπαν και οι δύο ότι
"αυτές θα είναι 99% πουτάνες ή στρίπερς".

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν θα ελεγα οτι ειναι ακριβες!πανε με κατι ελεηνους με κατι ανεργους!με Αραβες που μια Ρωσσιδα ουτε θα γυριζε να τους κοιταξει.--οσο δε για της Ρωσσιδες που ερχονται στην Ελλαδα.εκτος του οτι ειναι ζητημα μια στις 10 να εχει Ρωσσικο διαβατηριο!ειναι οτι πιο αποτυχημενο υπαρχει στη χωρα τους.30+ ετων,χωρισμενες με παιδια κλπ.
εμενα γενικα οι δυτικες μου φενονται πολυ πιο ευκολες απο της Ρωσσιδες.δεν χρειαζεται να εχεις τιποτα για να της γαμισεις.να εισαι στυλατος σχετικα ωραιος και να χαμογελας.παντος το ντυσιμο μου και γενικα το στυσιμο μου αρεσει πολυ θα ελεγα στις δυτικες.

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6

ειπαν και οι δύο ότι

που 8ελεις να καταληξεις φιλε?κι η γυναικα σου που ειναι τωρα?αν 8ελεις μας λες :grin:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

ειπαν και οι δύο ότι

Υπαρχουν και περιπτωσεις που καποιες εχουν περασει τοσο ασχημα Ρωσια και ειχαν τοσα προβληματα που απλα αποφασισαν να μεταναστευσουν. Και εγω εφυγα απο την Ελλαδα, αυτο δεν με κανει προβληματικο. Σιγουρα στην Ελλαδα υπαρχουν πολλες αλλοδαπες οχι και τοσο καλα κοριτσια, αλλα δεν μπορουμε να τις βγαλουμε ΟΛΕΣ σκαρτες.

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6

ειπαν και οι δύο ότι

που 8ελεις να καταληξεις φιλε?κι η γυναικα σου που ειναι τωρα?αν 8ελεις μας λες :grin:

john1970

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Υπαρχουν και περιπτωσεις που καποιες εχουν περασει τοσο ασχημα Ρωσια και ειχαν τοσα προβληματα που απλα αποφασισαν να μεταναστευσουν. Και εγω εφυγα απο την Ελλαδα, αυτο δεν με κανει προβληματικο. Σιγουρα στην Ελλαδα υπαρχουν πολλες αλλοδαπες οχι και τοσο καλα κοριτσια, αλλα δεν μπορουμε να τις βγαλουμε ΟΛΕΣ σκαρτες.
και τις πουτανες αμα τις ρωτισεις σου λενε αυτο ειναι δουλεια.
αντε πηδατες αμα δεν σε γουσταρουν εκτος δουλειας

Επισκέπτης
που 8ελεις να καταληξεις φιλε?κι η γυναικα σου που ειναι τωρα?αν 8ελεις μας λες

Η γυναίκα μου κοιμάται σαν ζώον στο κρεβάτι.
Εγω έχω γραφείο πριβέ και γράφω τα δικά μου εδώ , ενώ ακού τη μουσική μου και πίνω το ουίσκι μου ,από ultra safe pc , στο οποίο ο browser σβήνει την cache και το History κάθε φορά που κλείνει , δεν έχει κανένα bookmark και φυσικά δεν είναι σωσμένο κανένα password!!

Τι σχέση έχει αυτό;

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Η γυναίκα μου κοιμάται σαν ζώον στο κρεβάτι.
Εγω έχω γραφείο πριβέ και γράφω τα δικά μου εδώ , ενώ ακού τη μουσική μου και πίνω το ουίσκι μου ,από ultra safe pc , στο οποίο ο browser σβήνει την cache και το History κάθε φορά που κλείνει , δεν έχει κανένα bookmark και φυσικά δεν είναι σωσμένο κανένα password!!

Τι σχέση έχει αυτό;

μπραβο !ευγε!συγχαρητηρια!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στις αρχες της δεκαετιας του του '90.θελαν ολοι να φυγουν!να πανε οπουδηποτε!αρκει να φυγουν!θυμαμαι ειχα ενα φιλο απο την Υεμενη(εφυγε το 2000) ηταν Ρωσσια απο το 1988.μου ελεγε οτι οταν τοτε τους ελεγε οτι ειναι απο την Υεμενη τρελενοντουσαν!σα να τους ελεγε οτι ειναι απο την Νεα Υορκη!παρα πολυ Ρωσσοι τοτε μεταναστευσανε πηγαν ακομα και σε χωρες θα ελεγα πολυ χειροτερες απο την Ελλαδα Λατινικη Αμερικη,Νοτια Αφρικη.αυτο ηταν τοτε.οι καιροι αλλαζουν ομως.μεγαλο ρολο επαιξε και το οτι επι κομουνισμου δεν μπορουσαν να πανε πουθενα.πηγαν ειδαν τι παιζεται στον κοσμο και καταλαβαν οτι η Ρωσσια δεν ειναι η χειροτερη χωρα στον κοσμο οπως πιστευαν.Ελλαδα τωρα παρα πολυ λιγες θα βρισκοντουσαν να θελουν να πανε να ζησουν.μιλαω για Ρωσσιδες που ζουν στη Ρωσσια με Ρωσσικα διαβατηρια.

vasilis 70

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δημητρακι τυπε μου τι εγινε  :rockon:αλλαξαμε γουστα.... Δεν γουσταρουμε αλλο τις ρωσιδες.. οι δυτικες γαμανε πιο καλα :2funny:

Επισκέπτης
Καλα κανεις και εισαι καχυποπτος. Απολυτος να μην εισαι!

Σχετικά με το τι λένε ΟΙ ΡΩΣΟΙ & οι ΡΩΣΙΔΕΣ (που ζούνε στη Ρωσία , έχουν οικογένεια και ταξιδευουν ανά τον κόσμο), για τις Ρωσίδες που είναι στην Ελλάδα , έχω άδικο;
Τις θάβουν ασύστολα.
Γενικά θεωρούν όσες αφήνουν τη χώρα τους στα 18 πουτάνες.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Σχετικά με το τι λένε ΟΙ ΡΩΣΟΙ & οι ΡΩΣΙΔΕΣ (που ζούνε στη Ρωσία , έχουν οικογένεια και ταξιδευουν ανά τον κόσμο), για τις Ρωσίδες που είναι στην Ελλάδα , έχω άδικο;
Τις θάβουν ασύστολα.
Γενικά θεωρούν όσες αφήνουν τη χώρα τους στα 18 πουτάνες.

Γνωριζω ιδιαζουσα περιπτωση αλλα δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες. Δεν αντιλεγω για οσα λενε οι Ρωσοι για τις συμπατριωτισες τους. Τα ιδια λενε και οι κυπριοι. Αυτοι λενε πως οταν μια κυπρια φευγει, αφηνει το βρακι της στο αεροδρομιο της κυπρου. Αλλα πιστεψε με, δεν γαμιουνται ολες. Δεν ειναι ολες το ιδιο.
Σε καθε περιπτωση δεν ειμαι απολυτος.

vasilis 70

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παληκαρια οι ρωσιδες σημερα ειδηκα απο μεγαλες πολεις πολυ δυσκολα φευγουν απο ρωσια να πανε νε μεινουνε σε αλλο κρατος μονιμα . για διακοπες ελλαδα ερχονται με χιλια ,μετα παμε για αλλα

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Παληκαρια οι ρωσιδες σημερα ειδηκα απο μεγαλες πολεις πολυ δυσκολα φευγουν απο ρωσια να πανε νε μεινουνε σε αλλο κρατος μονιμα . για διακοπες ελλαδα ερχονται με χιλια ,μετα παμε για αλλα

Κανενας δεν φευγει ετσι απλα απο την πατριδα του αν δεν εχει εναν πολυ καλο λογο. Το εχουμε ξαναπει αυτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom