Νέα

Ρωσσίδα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ο τίτλος μπορεί να είναι κάπως, αλλά απ τα γραφόμενα έχει επισημανθεί ότι μόνο ως αντικείμενο δεν πρέπει να τους συμπεριφερόμαστε. :)
Αγαπητέ μου βάζελε νεοκλή, υπάρχουν μερικοί, που ακούνε τη λέξη "ρωσίδα" και όπως λέει και ο περσόνας, "χύνουν ακόμα και απ' τα μάτια" :2funny: :2funny::2funny: :2funny::2funny: :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
τις ειχα πει οτι μου αρεσει το πρωι πριν φυγω για δουλεια, η γυναικα μου να  φτιαχνει  καφε να τον πινουμε να της δινω ενα φιλι και να φευγω.
μια φορα σηκωθηκε με τις τσιμπλες στα ματια και μου λεει στα αστεια αντε πιεστον γρηγορα για να κοιμηθω παλι

Κι εγώ στο παρά τρίχα τη γλίτωσα με μία από "καλό σπίτι" :2funny:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Συμφωνώ απολύτως με τα όσα λες. Και αν τα παίρνω μερικές φορές και τα χώνω σε μερικούς σε ό,τι αφορά τις "ρωσίδες" είναι γιατί δεν τις αντιμετωπίζουν ως ανθρώπους, αλλά ως κάποιο αντικείμενο, που αφού λέγεται ρωσίδα τότε είναι και καλό.

Νομιζω πως καποιοι απο εμας που γραφουμε στο thread αυτο το βλεπουμε σωστα το θεμα. Δεν βλεπουμε τις γυναικες σαν εξωφυλλα περιοδικων μοδας, αλλα σαν ανθρωπους και προσωπικοτητες. Ειναι θεμα παιδειας και ωριμοτητας. Δεν ψαχνω για Ρωσιδα ή μοντελο. Ψαχνω να βρω μια καλη κοπελα, σοβαρη, γιατι οχι και εμφανισιμη, για μια σοβαρη σχεση με προοπτικες. Και οπως μας τα λενε εδω οι συντροφοι, η νοοτροπια της μεσης Ρωσιδας πλησιαζει ολα αυτα που ψαχνουμε.

john1970

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κι εγώ στο παρά τρίχα τη γλίτωσα με μία από "καλό σπίτι" :2funny:
και μενα απο καλο σπιτι ηταν ,αλλα τους καλομαθενουν οι γονεις και τις τρωμε εμεις
στη μαπα. αμα κανεις και κανενα παιδι σε τραβανε απο τη μητη με την απηλη του παιδιου

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Nαι ρε φίλε! 'Έσχατη καγκουριά!

Ναι ειναι! Δες λιγο πρωτα το μερος, τον τροπο συμπεριφορας, μαθε 2-3 πραγματα για την ιστορια τους, την κουλτουρα τους, τα ηθη και τα εθιμα τους. Τωρα αν στην πορεια γνωρισεις καποια, καλο ειναι!

και μενα απο καλο σπιτι ηταν ,αλλα τους καλομαθενουν οι γονεις και τις τρωμε εμεις
στη μαπα. αμα κανεις και κανενα παιδι σε τραβανε απο τη μητη με την απηλη του παιδιου

Οι μαλακισμενες οι μαναδες του φταινε και η μουνοδουλιαση που μας πιανει εμας τους αντρες κατα καιρους!
Και να ταν και δικο σου το παιδι....ρωτηστε κανα παιδιατρο τι γινεται. Πανε παιδακια με ασθενειες κληρονομικες, που δεν τις εχει ουτε η μαμα τους αλλα ουτε ο <<θεωρητικος>> μπαμπας τους. Τι να πει ο γιατρος? Μουγκα, δεν λεει τιποτα, τι να πει στον αλλο? Μεγαλε εισαι κερατας?

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ναι ειναι! Δες λιγο πρωτα το μερος, τον τροπο συμπεριφορας, μαθε 2-3 πραγματα για την ιστορια τους, την κουλτουρα τους, τα ηθη και τα εθιμα τους. Τωρα αν στην πορεια γνωρισεις καποια, καλο ειναι!

Οι μαλακισμενες οι μαναδες του φταινε και η μουνοδουλιαση που μας πιανει εμας τους αντρες κατα καιρους!
Ανάποδα τα λες.
Βάλε πρώτη τη μουνοδουλίαση, γιατί αν αυτή έλειπε, ό,τι και να έκαναν οι μανάδες...δε θα έβρισκαν πρόσφορο έδαφος οι πριγκηπέσσες τους/

john1970

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε, θα πιστέψεις ότι τις πρώτες μέρες μετά το χωρισμό έτρεμα στην ιδέα μη χτυπήσει το τηλέφωνο και μου πει ότι είναι έγκυος; (την είχα τρελάνει στο ακάποτο)
Αναγκαστικά μετά θα 'επρεπε να είμαι με μια γυναίκα που δεν ήθελα να βλέπω...
Κατά τα άλλα, είχς τοπ σπουδές, λεφτά κοινωνική καταξίωση κλπ...
κανα δυο φορες που λογοφεραμε και χωριζαμε μου προσποιηθηκε οτι ταχα ειχε καθηστερηση και τα φταχναμε παλι αλλα ηταν μπλοφα.χρησημοποιουν αυτα τα τεχνασματα για να μας τραβανε παλυ.

Επισκέπτης
Φίλε, θα πιστέψεις ότι τις πρώτες μέρες μετά το χωρισμό έτρεμα στην ιδέα μη χτυπήσει το τηλέφωνο και μου πει ότι είναι έγκυος; (την είχα τρελάνει στο ακάποτο)
Κατά τα άλλα, είχε τοπ σπουδές, λεφτά (πιο πολλά από μένα) κοινωνική καταξίωση κλπ...
στο πουτσο μασ τα λεφτα!
μια καλι κοπελα θελουμε να ιπαρχι αμιβεα αγαπι!
αυτο στιν ελαδα δεν ιπαρχι !οποτε περναμε τα σινορα!!!!αντε γαμιθιτε καριολεσ ελεινιδεσ ωραδιατικα!μαλακιζομε και χινο στα ματια σασ για να σασ τσουζουν αιονια πουτανεσ ξεκολιαρεσ!

οποσ εχουν πι και μερικοι χιστεσ πολεσ  φορεσ απο δο μεσα...τα κομπλεξ και ι κιταριτιδα σταματουν στα σινορα!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Κατά τα άλλα, είχε τοπ σπουδές, λεφτά (πιο πολλά από μένα) κοινωνική καταξίωση κλπ...

Παιδι δεν σημαινει γαμος. Να πανε να γαμηθουν. Παντρευεσαι καποια που θες να εισαι μαζι της επ αοριστον. Αλλιως αναλαμβανεις τις υποχρεωσεις σου απεναντι στο παιδι και τερμα. Κανεις δεν μπορει να σε αναγκασει. Αν ξαναμπλεξεις με ελληνιδα, να παιρνεις μονο κωλο, για να κοιμασαι ησυχος μετα. Επισης να αποφευγετε γυναικες με χρηματα. Αργα η γρηγορα θα αρχισει να λεει: το σπιτι μου, τα λεφτα μου, που σε εκανα ανθρωπο κτλ. Στα παπαρια μας η κοινωνικη καταξιωση της αχλαδοκωλας.

Ανάποδα τα λες.
Βάλε πρώτη τη μουνοδουλίαση, γιατί αν αυτή έλειπε, ό,τι και να έκαναν οι μανάδες...δε θα έβρισκαν πρόσφορο έδαφος οι πριγκηπέσσες τους/

Εχω το θαρρος να παραδεχτω οτι εχω περασει και εγω αυτη την τραγικη ψυχολογικη ασθενεια. Αλλα δεν ξερω αν φταιει πιο πολυ αυτο ή οι μαναδες τους.

κανα δυο φορες που λογοφεραμε και χωριζαμε μου προσποιηθηκε οτι ταχα ειχε καθηστερηση και τα φταχναμε παλι αλλα ηταν μπλοφα.χρησημοποιουν αυτα τα τεχνασματα για να μας τραβανε παλυ.

Η απολυτη πουτανια....αλλα και παλι ειπαμε παιδι δεν σημαινει γαμος.Να πανε να γαμηθουν τα πεθερικα.

στο πουτσο μασ τα λεφτα!
αυτο στιν ελαδα δεν ιπαρχι !οποτε περναμε τα σινορα!!!!αντε γαμιθιτε καριολεσ ελεινιδεσ ωραδιατικα!μαλακιζομε και χινο στα ματια σασ για να σασ τσουζουν αιονια πουτανεσ ξεκολιαρεσ!

οποσ εχουν πι και μερικοι χιστεσ πολεσ  φορεσ απο δο μεσα...τα κομπλεξ και ι κιταριτιδα σταματουν στα σινορα!

Πανω απο ολα να βρεις ανθρωπο αξιολογο. Και ας μην εχει δευτερο βρακι να βαλει.
pitsilistis αυτην την φορα εγραψες!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
στο πουτσο μασ τα λεφτα!

πσσσσσσσ ρισπεκτ λεμε!!!!

Επισκέπτης
μου λεει ι μανα μου θα παντρευτισ ροσιδα?
ναι τισ λεο.
και τα ιθι και τα εθιμα μασ μου απανται...
στο πουτσο μου τα γραφο μαμα τισ απανταο!!!!!!!!!!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
μου λεει ι μανα μου θα παντρευτισ ροσιδα?
ναι τισ λεο.
και τα ιθι και τα εθιμα μασ μου απανται...
στο πουτσο μου τα γραφο μαμα τισ απανταο!!!!!!!!!!

Και η δικια μου ξυνισε τα μουτρα της οταν της ανακοινωσα οτι σκοπευω να ζησω εξωτερικο αγκαλια με κοπελα απο Ρωσια αν βρω. Ρε συντροφοι εσεις θα ζειτε με τις γυναικες σας, οχι οι μαναδες σας. Τα συνορα ανοιξαν, ξαμοληθειτε ολοι και κυνηγηστε το καλυτερο.

Επισκέπτης
εμενα ευτιχοσ δε μου πριζουν τα παπαρια οποσ σε αλουσ!μονο μια σιζιτισι κανουμε και μεχρι εκι!
ειναι openmind χιστεσ οι γονισ μου!ευτιχοσ!

john1970

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εχει παρατηρησει κανεις οτι η προφορα της γλωσσας που μοιλουν οι ρωσιδες(δηλαδη ρωσικα)
τις κανει πιο θηληκες και τραβουν τους ελληνες.παρα αν π.χ μοιλουσαν γερμανικα?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
εχει παρατηρησει κανεις οτι η προφορα της γλωσσας που μοιλουν οι ρωσιδες(δηλαδη ρωσικα)
τις κανει πιο θηληκες και τραβουν τους ελληνες.παρα αν π.χ μοιλουσαν γερμανικα?

Το εχω προσεξει και εγω αυτο. Ακουγεται πολυ σεξι ωρες-ωρες....ειδικα οταν μιλανε ελληνικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom